aribari dala si mi ideju da pocnem i ja sa bozicnim knjigama jos ljetos sam ih hrpu nakupovala na amazonu, vec sam i zaboravila na njih. kod vas je onda laganiji ovaj vikend, treba i tako nekad, lijepo se odmorite i provedite :)
kokili svakako se cuvaj tih sezonskih bolestina, i ja bih puno prije prestala raditi da naknada nije takva kakva je..
flower cestitam na urednom pregledu i super sto ne trebas puno cekati za sljedece preglede.
točkice drago mi je da je mali bolje
cupko isto mi bude tocno na polovici do iduceg pregleda, trudnocu vodim privatno pa mi dođe da između svakog pregleda odem do svog socijalnog gin
pjegica sretno s pripremama , nadam se da cete se lijepo provesti na druzenjima ja cu biti 16+2 na iducem pregledu i isto se nadam da ce mi moci reci spol, ako ne bude vidljivo onda rastu sanse za curicu
blackie cestitke na curiciii
bebika sad si me bas potakla s tim minimalizmom, moze jos koji savjet kad se sjetis mi smo trenutno u malom stancicu koji ima uzasan raspored, a ja sam kao hrcak i volim sve gomilati i to mi stvara ogroman presing jer uvijek imam nesto za ocistit.. uskoro selimo u nas stan i na tu selidbu gledam kao declutter i generalku zivota jedva se cekam rijesiti viska stvari, a u novom stanu sam predvidila puno prostora za pohranu pa planiram sve lijepo organizirati.
ja isto vec par dana osjecam neke senzacije u trbuhu ali stvarno ne mogu procijeniti je li beba ili probava. trbuh se samo odjednom lagano zaokruzio, na poslu su me spasile trudnicke traperice iz H&M iako mi jos uvijek spadaju jer trbuh nije dovoljno velik da ih drzi na mjestu.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Jutroo cure 🌞
Cestitam na dobrim pregledima 🥰
Prijavljujem da je dosao uredan nalaz Panorame i stize nam curica ❤️🥰
Cestitam tebi i svim curama na dobrim pregledima ❤️
Ja jos svoj nalaz panorame cekam i strepim svakodnevno 🤷🏼♀️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Čokoladica kad si radila panoramu? Meni je stigla nakon 11 dana
7.11. Znaci trebala bi svaki dan, ali sad je vikend. Mozda tek sljedeći tjedan onda.
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Anxiety ja nisam imala te BH kontrakcije, ili ako sam ih imala nisam ih prepoznala😅ali znalo bi mi se desit da beba nabije glavu il leđa il guzu u trbuh recimo tamo prema 30om tjednu i tako stoji, a meni izbocina na trbuhu i trbuh na krivo😅onda bi znala malo se micati i promijeniti polozaj da se i ona pomakne.
Pjegica ovo spavanje na ledima je koliko znam opasno u kasnijim tjednima, mislim da smo mi jos ok, tako da ako se vrtite s boka na bok tijekom i probudite na ledima jer ste tako u snu legle nece nis biti.
Blackie divnooo cestitam ti🥰
Cupko brzo ce nalazi😊
Omerta bas lijepo da si to podjelila😊
Bebika isto tako, mrzim puno stvari, bili smo u malom stanu s prvom bebom u to je bilo uzas. Kad smo selili, namjestaj sam organizirala tako da sam razmisljala gdje ce mi sto stajati i kako cu organizirati. Kad smo se selili rijesila se puno stvari. Sad uredujemo kupaonu i tamo nam stolar radi tocno kako sam zamislila, tocno znam di ce mi sto ici u koji ormar, ne zelim ni jednu stvar na podu😅al isto planiram jednu generalku sobu po sobu, uvjerena sam da se mogu toga jos rijesiti. I isto za bebu, ja ni prematalicu necu kupovat🤣
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)
Ari vidim da negdje spiominju vec od 2. tromjesecja, a meni je vec sad neudobno spavat na ledima iako se zateknem u noci da sam se okrenula. Ali kao da se ukocim dok lezim tako ne znam ja svakako pazim iako me vec sad kukovi muce od lezanja i rotiranja 😅
A to kad se beba okrece i namjestava u kasnijim tjednima bas se ne veselim jer nije uvijek ugodno hahah znao se beban nabit glavom gore u pupak to bas zateze sa svih strana 🤣
Flowersuper cestitam ti, dodat cu sve u nasu listu😊
Tockica super za maleckog bas mi je drago da ste bolje😊
Mi ovaj put nemamo neke planove, mislili smo Istru, al su bili prvo najavili loše vrijeme pa smo odustali, al izgleda da ce se vrijeme tek u pon ovdje pokvariti. Mislim da cemo pozavrsavati u stanu i ocistiti. Malo prosetati i s maleckom van podruziti se s prijateljima😊
Čestitke curama na urednim pregledima. Evo mi baš u Poreču, vrijeme je top 😁 mala zaspala pa uhvatila malo da vas pročitam.
Čokoladica kad si radila panoramu? Meni je stigla nakon 11 dana7.11. Znaci trebala bi svaki dan, ali sad je vikend. Mozda tek sljedeći tjedan onda.
Stigli su mi rezultati Panorame, low risk. Ocito i vikendom rade.
Ari mozes mi dodati rozo srce 🩷🩷🩷
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji