Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

Aribari mislim da ipak nije viroza bila vec od zgaravice🙄
    Kawa malo sam bolje, uzela sam aquamaris ali meni to ne djeluje🤣 samo je pomagalo da se naparim iznad caja, ali me uzasno muci zgaravica tako da nemogu spavat jos plus kasalj i nos🤨
    Cure super za dobre preglede, izgleda sve bebe se sakrivaju od slikice❤️🤣

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

AriBari

Broj poruka: 914

Prijavi adminu

Jen_dva suuuuper, črkala sam tvoje vijesti, vjerujem da si sad malo odahnula, znam da si se brinula i nakon onog povracanja nakon vecere. Super super😊i super za imunoprofilaksu, onda su vam rezultati pokazali da je bebica pozitivna krvna grupa?
    Tera, a joj, a mozda vidjeti onaj reflustat il nes tako za zgaravicu a da smiju trudnice ako te tako jako muci? Ja sam imala problema u prvoj, al tek na kraju, i nije mi bilo toliko jako da sam povrćala. Al sjećam se da sam zadnje preglede i utz uvijek radila na boku jer nisam na ledima mogla lezati, tad bi mi bas smetala zgaravica najvise. Super da je recept s padelom i parenjem pomogao😅nadam se da ces se brzo ocepiti pa da ce ti bit barem u tom pogledu lakse😊
    Kawa super, ja te papire planiram sljedeci tjedan rijesiti😊
    Cure ja odo u setnjicu kod nas i dalje suncano, uzela sam knjigicu pa prosecem i uz kavicu negdje malo citam pa doma spremit ruckic😊uzivajte mi.
    Flower sretno ti i javi kako je proslo😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

AriBari

Prijavi adminu

E cure nikako pitati ima li koja iskustva s babyono shelly handsfree izdajalicom?

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)➡️titar 18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️titar 20 tj - 1:8(1:16)➡️titar 22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj Petrova 1:16(1:64,1:64)

žuži1808

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

AriBari sljedeci pregled 12.12. ,a za ogtt sam narucena 10.12. da bude svijez nalaz.. hvala na cestitkama.. iako sam planirala ici na 3d ili 4d uzv privatno,ali to cemo jos vidjeti. Imam osjecaj da ce ova beba biti velika maza, zato sto je prvo djete u partnerovoj kuci koje ce bas tu zivjeti s bakom,a moji su vec veliki, cesto mi znaju poceskat stomak,ali bas reagira na zvukove.. zanimljivo mi je sto kcer kad prođe pratima po stomaku ili se zagleda u stomak,beba nereagira nikako,a kad sin napravi bilo sta oko toga,ono poludi od migoljenja.. 

👩🏼 2012.
    👨🏼2015.
    🧔‍♂️🫶👩 2022.
    🧔‍♂️27
    👩32
    ➕❤️ 24.6.24'
    17.10.🩵

tera_

Broj poruka: 1575

Prijavi adminu

AriBari

Jen_dva suuuuper, črkala sam tvoje vijesti, vjerujem da si sad malo odahnula, znam da si se brinula i nakon onog povracanja nakon vecere. Super super😊i super za imunoprofilaksu, onda su vam rezultati pokazali da je bebica pozitivna krvna grupa?
    Tera,a joj, a mozda vidjeti onaj reflustat il nes tako za zgaravicu a da smiju trudnice ako te tako jako muci? Ja sam imala problema u prvoj, al tek na kraju, i nije mi bilo toliko jako da sam povrćala. Al sjećam se da sam zadnje preglede i utz uvijek radila na boku jer nisam na ledima mogla lezati, tad bi mi bas smetala zgaravica najvise. Super da je recept s padelom i parenjem pomogao😅nadam se da ces se brzo ocepiti pa da ce ti bit barem u tom pogledu lakse😊
    Kawasuper, ja te papire planiram sljedeci tjedan rijesiti😊
    Cure ja odo u setnjicu kod nas i dalje suncano, uzela sam knjigicu pa prosecem i uz kavicu negdje malo citam pa doma spremit ruckic😊uzivajte mi.
    Flowersretno ti i javi kako je proslo😊

Da bas me jako muci, mislim da sam nagdje procitala da je od waya refustatstop dobar tj da mogu trudnice,pitati cu u ljekarnoj svakako, bar da malo olaksam😊

👩32g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

jen_dva

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

Ari komentirali smo to povracanje, nije ona nesto zabrinuta, kaze da je mozda cak i neka virozica bila ili mi je samo nesto lose sjelo, al beba super izgleda i nema razloga za brigu  a nalaz je dosa rh pozitivan fetus tako da idemo ovako
    Spominjala mi je komplikacije i mirovanje al iskreno ne da mi se jos ic na to, mislila sam prestat radit tek tamo 1.2.. jel jos ko planira tako kasno? Jel bi mi bilo pametnije prestat ranije, zasto svi tako rano idete, jel ima nesto sto previdam? 

02/2023 💔👼 22tt

Kawa

Broj poruka: 501

Prijavi adminu

tera pa prekrasno ti se sastavilo sve živo  još na ovu buru kod nas i ja samo cekam da me nesto uhvati, ali stalno se krcam vocem i suplementima pa se nadam da mi je imunitet ok.
    aribari jooj uzivaj, i ja sam jucer imala slobodan dan i sve ulagano, bas se mislim kako ce mi tako biti svaki dan kad odem na komplikacije :) sto citas ?
    žuži pa prekrasno je procitati da beba vec ima lijep odnos sa bracom i sekom 
    jendva super za dobar pregled, nadam se da si sad malo mirnija. i odlicno za profilaksu, mislim da smo se sve educirale po tom pitanju uz pomoc nase aribari.
    ja na komplikacije idem iskljucivo zato jer nemam volje vise raditi. posao je uredski i nije tezak, uvjeti odlicni, ali jednostavno zelim iskoristiti tu mogucnost dok sam jos sama. s obzirom da mi je cijela jedna godina prosla u borbi i setanju po klinikama i ne iscekivanju M, jednostavno zelim uzivati u ovoj trudnoci za koju smo se namucili. naravno da mi ljudi govore da zasto idem ako mi nije tesko, da ce mi dosaditi sjediti kuci, ali tesko, toliko me posla ceka kuci da jedva cekam malo vise slobodnog vremena da sve to porijesavam. Podrzavam i tvoju odluku ako ti nije tesko naravno i ako se dobro osjecas, brze ce ti vrijeme proci.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

AriBari

Prijavi adminu

Tera ma da definitvno si uzmi nes da ti olaksa😊
    Jen_dva ma ni meni se ne cini da bi neka viroza utjecala na bebu, al vjerujem da je lakse kad saznas da je sve ok i da ti doktor to potvrdi😊ovo za imunoprofilaksu je jedini i ispravan nacin kako cete postupiti tako da super😊 drzim fige da to ubrzo postane standardna praksa za sve rh naegativne trudnice 😊komplikacije ako je sve u redu, radi kako god ti pase, ja sam prvu trudnocu koja je bila uredna radila do onih 45 dana do poroda😊a sad je ova visokorizicna, tako da sam teoretski mogla odmah ici, ali sam odlucila raditi do 20 tjedna. Jer teoretski da se nes lose pocelo i desavati prije 20og tjedna, sanse da bebica prezivi bi bile nikakve. Sada vec imamo sanse puno bolje pa sam se odlucila i udaljiti s posla. Moguce je da cu kroz par tjedana trebati i na intrauterine i hospitalozaciju, pa bih voljela biti psihicki smirenija i spremna na to, a ne da naprasno moram prekinuti posao, i voljela bih vecinu toga pripremiti ako se tako nes dogodi, jer bi suprug ostao sam s malom, a ja morala u Zg. A osim toga pregledi su mi cesti, bit ce jos cesci, pa mi onaj zakonski jedan dan mjesecno nije ni pokrivao dovoljno svaki mjesec, a godisnjeg nemam toliko😅sef je rekao uzmi sto god ti treba al ja uvijek volim bit po PSu sto se toga tice.
    Kawa znaci ono najsladunjavije sto mogu nac, neki roman Bozicna romansa🤣
    Žuži i ja sam skuzila odaziv na zvukove, idem s malenom na neku muzicku radionicu kao razvoj djeteta s glazbom, to idemo od kad je beba bila, i na zadnjoj kad smo krenuli pjevati i lupkati beba je podivljalala🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• Kokili

Broj poruka: 232

Prijavi adminu

jen_dva

Ari komentirali smo to povracanje, nije ona nesto zabrinuta, kaze da je mozda cak i neka virozica bila ili mi je samo nesto lose sjelo, al beba super izgleda i nema razloga za brigua nalaz je dosa rh pozitivan fetus tako da idemo ovako
    Spominjala mi je komplikacije i mirovanje al iskreno ne da mi se jos ic na to, mislila sam prestat radit tek tamo 1.2.. jel jos ko planira tako kasno? Jel bi mi bilo pametnije prestat ranije, zasto svi tako rano idete, jel ima nesto sto previdam?

Uh, meni je termin tek u 5., namjeravam iza Nove godine otvoriti komplikacije. Radim u skoli i vec 3 tjedna se nikako risit prehlade, danas mi je krenulo na grlo, a tamo usrid zime svi ucenici budu pod gripom, koronom,statigajaznan pa san odlucila do bozica bit u skoli, pa su praznici i odma u 1.mj na komplikacije. Meni je moja htjela odma na 1.pregledu otvorit, al sam se dobro osjecala, a i mizerna je naknada za komplikacije pa sam htjela jos malo radit.

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

flower

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Ja se javljam nakon pregleda...sve je super i bebica je u mjerama 🙂 jedino nisam dobila slikicu za doma ovaj put, ali ajde brzo će anomaly
    4.12. imam veliki anomaly, a 20.12. pregled kod svog gin.

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.