U Ri rodilistu,ima opcije poroda u kadi i na stolcicu, dobijes loptu mozes se kretati itd. To je bilo i u starom tako da vjerujem da je i sad u novom😊
Cupko sad citam sto ti pises, najrade da tu ostanem 😅
Ima i u novom da 🙂 pozaninca je bas prva rodila u novom u kadi. Iako znam da je svaki porod drugačiji drago mi čuti dobra iskustva zbog njih nemam nekog straha barem ne još trenutno 🤣
27👩🏽
29🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
filomena već sam pisala da meni osobno ogtt nije bio ništa strašno. Malo budeš gladna pred kraj, ali izdrži se. Nekima bude muka i sl. Meni je bilo sve ok. Uvijek bude još neka trudnica prisutna, pa imaš društvo dok čekaš.
sirenita i mene baš zanima kakav će sada biti nalaz, javim svakako. Hvala ti
Moina tako se to radi , dovedeš na gotov čin i nema izgovora. Baš me veseli da ćete to obaviti i dobiti super slikice. Još je i bolje kada vas netko poznat slika, opušteniji ste, pogotovo malena. Biti će prekrasno vrijeme, tako da pripremi dobar styling i uživajte
22.08. +
E btw cure iz Ri, meni je najbolji bio taj tecaj za trudnice od kbca Ri, mislim da sam to pisala, ali sve konkretno, objasnili su sto sve imaju od mogucnoati za porod pokazali kako to izgleda itd. Koji su tipovi anestezija itd. Ovi drugi tecajevi su mi bili lila. Mi smo imali online jer je bila korona, al cula sam da kad nije bila da su vodili u rodiliste, ne znam radi li se to i sad.
Cupko pa evo meni je porod u Ri bio odlicno iskustvo, zavrsola sam na carskom, ali promptno su reagirali, sve su mi dozvolili da se krecem kako mi pase itd, jedino sam ih za disanje slusala to sad ne bih, disala bih drugacije. Nisam se mucila,mislim bolilo je nenormalno al to svi znamo da je tako, obilazili su me cesto. Sve super. Ja sam za epiduralnu prije poroda odlucila da ako imam prirodne trudove necu traziti a ako me budu na silu otvarali i stavljali na drip da hocu.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Mjerila tlak super, al ova migrena me ubi ko da me neko cekicem lupa ovi mi krvave i pulsiraju a nesmijem nista uzet a paracetamol mi ne pomaze nikako. Zvala za akupunkturu posto mi je neko rekao da je to super u trudnoci i da pomaze ne od prvog al od 2-3 puta al ja uspijem naci samo privatnu praksu gdje treba prvo otici ima ragovor koji je 98€ i svaka akupunktura 60€ i zdravsveno mi to ne prikriva, each ja 60€ za akupunturu al za sam razgovor 100€ neznam bas meni je to previse samo za razgovor
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Sad sam vidila da mi moje zdravstveno placam o neke tecajeve za trudnice, muz mi sad gleda da vidi Sta sve mogu za trudnice iskoristit plus da vidi da me oni negdje posalju na akupunturu ili nesto posto ja imam kronicnu migrenu diagnosticiranu pa da vidimo jer me to zna drzat i do tjedan dana.
🙍♀️PCOS
🙎♂️✔️
19.08. beta 600 🥰
28.08. kucaju 2 srca ❤️❤️ sreca ogromna
Daja uh nadam se da ce proci🤞ili da ces uspjerti naci neko rjesenje
Cupko ti si rekla da si na komplikacijama vec, i kod iste smo doktorice, kako to funkcionira, se te doznake salju svaki mjesec u zavod il kako to ide? Ili druge cure koje znaju
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)
Daja ne znam dal ce ti ovo pomoc kod migrene ali ako si doma mozes makar probat. Stavi si u lavor toplu vodu sto topliju mozes bolje i tocaj si nogice unutra i sjedi tako u miru i vidi ako ce ti pomoc ako ti nakon 10-15 min nista ne popusta onda nazalost ne pali, ali evo probaj i javi jel uspjelo.
Ari ja sam nosila sve jer sam sa sto strana cula svakakve price pa sam se pripremila bez obzira. Msm da mi za bebu dok nismo isli doma nije nista trebalo ali nisam ja prakticki ni presvlacila dok smo bili u bolnici. Moj mali je roden na ljeto 2021. Tako da su nam djeca razlika par mj 😅.
Ja sam bila inducirana pa se nisam u rađaoni ni kretala samo sam lezala al nisam se ni htjela kretat kunjala sam izmedu trudova meni je to sve brzo nekako proslo od 22-02 🤣
Ne znam iskustva u Ri isto mogu biti svakakva jer su mi se frendice napatile dok sam ja zadovoljna pa sve nazalost ovisi kakva je smjena jer ljudi su svakakvi u bilo kojem poslu 🫣 sve je to sreca. Ali ne znam kakvo je stanje u novom rodilistu morat cu se raspitat kod nekog ko je bio iako jedna slika nije uvijek dovoljna hahah
Moina ja sam bas svojoj seki neki dan rekla da se priprema jer da ce morat se opet aktivirat oko slikanja i da nema izbora. Nedavno je otvorila i obrt pa je sad slobodna ko pticica radi od doma, kako ne mora putovat u firmu vise odradi par sati doma i gotova je. Pa je sad na ugovoru kod mene kad se beba rodi hehehe 🤭😈
Cure ja ne mogu vjerovati ali ja sam jutros osjetila bebu kako se mrda unutra. Tek mi je 12 tj u soku sam da sam tako rano uspjela ista osjetit. Ko mala ribica se mrdala par min skontala sam da se nesto mrda trenutak prije nego je prestalo znaci toliko suptilno, da sam nesto radila po kuci ne bi uopce skuzila. Bas sam sretna 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji