Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jen_dva

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Znaci ja ozbiljno razmisljam otic rodit preko granice cisto da rodim ko covjek 
    Cestitke svima na dobrim pregledima, i sretno ko ide danas! 

02/2023 💔👼 22tt

AriBari

Broj poruka: 469

Prijavi adminu

Daja kakav ti je tlak danas?
    Cupko uh da ti grcevi znaju biti bolni
    Pjegica kad si rodila? Ja 2021, da se nije nes promijenilo😅ma najbolje imati sve pa ako ne treba super.
    Moina u Ri su imali sve za bebu, al bas sve. Pjegica je i tebi bilo tako? Kako je to u drugim rodilistima?
    Al za mene sam sve nosila, spavacice(koje nisu trebale, al Pjegici jesu), rucnik, sapun, tolet papir, ulosci, mrezaste gace, japanke itd. Ne znam jesu se uvjeti sad u Ri promijenili od kad je novo rodiliste?😊 ja nisam nosila kofer nego ruksak jedan nis strasno, i one chicco uloske za rucku jer su oni kao paket pelena🤣

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

• Minnieus

Broj poruka: 170

Prijavi adminu

Pjegica, i kod mene endokrinolog nije htio uvesti terapiju s TSH 4. Ja njega uvjeravam da meni treba terapija, on govori da nema potrebe, da ponovim nalaz kroz mjesec dana i biti će sigurno sve ok. Kažem, a do tad kako se posreći. Veli on, nema brige. I stvarno mi je ispalo tako da mi je na idućem vađenju bio 2.5. Sutra idem opet vaditi pa ću vidjeti što kaže sada. Do sada nisam bila na terapiji. Inače nemam problema sa štitnjačom.
    Moina, kod nas trebaš i wc papir nažalost 
    Jen_dva meni je bilo skroz ok na porodu i u bolnici, još sam ja bila tjedan dana poslije poroda. Bile smo 2 u sobi i dijelile smo kupaonicu sa sobom do, isto 2 žene. Redovno se čistilo i stvarno sve dezinficiralo. (nisam pokupila nikakve bakterije, gljivice ili sl.) Ja sam na Merkuru rodila, nadam se da će se uskoro Merkur osposobiti pa da opet idem tamo. Dobili smo spavaćicu i mogli smo tražiti drugu, ali ja sam se već drugi dan ugodnije osjećala u tajicama i majici, pa nisam ni imala spavaćicu baš. Ali moraš si ponijeti i ubruse za brisanje i wc papir, naravno sve za higijenu i za bebu pelene (ništa drugo nisu dopuštali da se ima za bebu, tipa tetra pelena ili vlastita robica, dudica i sl.). Nama su nudili šeširiće po potrebi i izdajalice. Sve sestre su bile tako strpljive i drage i došle bi ako treba 500x na dan. Stvarno su i babice i sestre za svaku pohvalu. 
    Kada je cimerica otišla i pripremao se krevet i ormarić za drugu rodilju, to je bilo sve sterilno da si mogao lizati s poda. 

22.08. +

• filomena_535

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Drago mi je pročitati da su svi pregledi prošli dobro i da se sve više-manje dobro držite. 
    Naš je jučerašnji pregled također dobro prošao. Radili smo veliki anomaly scan i sve je onako kako treba biti. Moram priznati da je nastupilo veliko olakšanje. Novi pregled za 4. tjedna, a do onda moram napraviti krvne i ogtt. Kakva su vaša iskustva s ogtt-om? Čula sam da baš zna biti nezgodno, s obzirom na to da se mora biti natašte, a sve to dugo traje.
    Sljedeći pregled je 26.11., pa Ari, molim te, upiši. 

11.’23. ICSI ❌
    7.’24. ICSI 💙

Sirenita

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

Minnieus i Pjegica evo ja jutros vadila tsh i bio je 4.35, a na terapiji sam euthyrox 25 mcg, dok su ft4 i antitijela uredna. Evo ne znam što da mislim, od kad pijem terapiju samo mi skače tsh.. Minnieus javi kakav će ti nalaz sutra biti, držim fige da ti je sve pod kontrolom
    Filomena čestitke na super pregledu i sretno svima danas na pregledu

• Moina

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Ma joj ja sam mogla rodit kak sam htjela, od boka, leda, kade, stolcic...a poslije sam imala sve sto mi je trebalo. Jos hrana, svi kazu koma hrana - mogla sam birat od 3 jela sto zelim i tako za svaki obrok. Ako me nije bilo onda bi me to docekalo. Divota. 
    Nitko nam se ovdje ne javlja za obiteljsko slikanje pa sma nazvala sestru i rekla joj kako sutra popodne dolazimo u hrvatsku i da u petak ima da me slika. Vec mi pun kufer moljakanja, doslovno sam joj rekla da mora i da nema izbora  dogovorila sam mamom da ce joj tih 30 min pricuvat klince i muz joj je isto doma. I sve smo dogovorile i lokaciju i sve. Tako da moram uzet sto cu obuc i bas se veselim. Moram sutra kosu dobro oprat i ici u ducan kupiti neki slatki paket za nju kao zahvala, 

• cupko

Broj poruka: 44

Prijavi adminu

Meni je rođakinja pred mjesec dana rodila u novom riječkom rodilištu, a kuma u travnju istu u novom. Obje su prezadovoljne. Prijateljica iz zga je bila na danima otvorenih vrata u podobniku i tako sam kumi prenosila što ona kaže za Podobnik i kuma je za gotovo svaku stvar rekla da je isto i u Rijeci. Čula sam da puno cura iz zga dolazi i u Rijeku roditi jer da su u zgu rodilišta u rasulu.
    Kad dođe vrijeme ću ih malo pitati što su nosile sa sobom i što im je trebalo, a što su tamo dobile pa javim. 🙂

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

AriBari

Prijavi adminu

Meni je rodiliste u Ri bilo super, jest da je bilo brizno i staro, al mi je osoblje bilo ok, u radaoni TOP, babice prolazno, imala sam problema s dojenjem i bila je jedna mlada koja mi je stvarno pomagala i trudila se da se ulovimo, starije su onako bile. Bilo je sve top cisto stvarno stalno se pralo i dezinficiralo. Ja sam bila na carski pa su mi te njihove spavacice sto se vezu bile odlicne. I mi smo tamo bile tri cure s carskog u sobi, cesto su dolazile do nas sestre, bila je korona nije bilo posjeta znam da smo stalno bile polugole raskopcane te cice po svuda, bas nas je bilo briga🤣 Sad kad razmisljam mislim da je bilo i tolet papira i sapuna, jer je bila korona😅 no sad je ionako nova bolnica pa cujem da sve jako lijepo izgleda. Ali meni je ionako izgledan i sveti duh pa ako netko nes zna nek podjeli😅
    Cure stitnjaca stvarno nemam iskustva al vidim da vas ima i s raznim terpaijama i nalazima.
    Filomena  super za pregled😊 dodam novi termin. Jao meni je taj ogtt u ne bas lijepom pamcenju jer mi je doslo slabo, al nisam povracala. Al imaju cure s ok iskustvima da te ne obezhrabrim😊

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021
    RhD senzibilizirana🩸titar 7tj-1:4➡️titar 11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜curka➡️titar 14 tj Petrova(1:2)➡️titar 16 tj- 1:8(1:16)

AriBari

Prijavi adminu

U Ri rodilistu, ima opcije poroda u kadi i na stolcicu, dobijes loptu mozes se kretati itd. To je bilo i u starom tako da vjerujem da je i sad u novom😊
    Cupko sad citam sto ti pises, najrade da tu ostanem 😅

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021

• Moina

Broj poruka: 202

Prijavi adminu

Ja sam cula da jako puno cura dolazi roditi u Zabok na Bracak. Da su svi tamo dobri i da su sve cure prezadovoljne. Puno njih sam cula da iz zagreba i varazdina i cakovca dolazi tamo. Moja seka je 3 puta tamo rodila i kaze prezadovoljna. Moja jedna prijateljica je cak sa Braca dolsa tamo rodit 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.