Curke, hvala na podršci 🤗🤗🤗 Pregled mi je popodne, pa vam se javim kad obavim. Opet sam pred pregled nervozna i sretna u isto vrijeme 😊 Malo su mi čudni nalazi krvi koliko sam vidjela ali nije niš strašno.
Cupko bravooooo ❤️❤️❤️ to je prekrasna vijest!!! Bit će sve dobro!
AriBari odlične vijesti za nalaze titra! Nadam se da će sve biti bolje nego si uopće mislila❤️
Čestitke svima koji su saznali spol!!! I sama jedva čekam da saznam iako ću se još načekati.
Da ja sam isto samo na čajiću i medu😊rijetko posežem za nekim lijekovima osim ako je baš neka visoka temp. Al Cupko slažem se s Bebikom, ako je tebi neš jače, temperatura i grlobolja ja bih se isto javila doktorici. Ja ti inače umjesto septoleta znam cuclat on ljute mentol bombone😊
Dijana napuhane cice su super znak😊
Ja sutra imam opet pregled, ali nisam neš u strahu, gledali smo bebicu pred tjedan dana pa je sve bilo ok. Ja strepim kad ti nalazi titra dolaze😅. Sad sam jedino počela mozgat kako imam puno ultrazvuka i često pa je moj mozak počeo brinuti da li je to previše. U prvoj sam ih imala samo nekoliko, možda 5 sve skupa baš rijetko. A sad sam ih već 4 imala, sutra opet, a do kraja trudnoće će biti još ćešće nego sad😒, pa sam sad počela brinut dal to može štetno utjecat. Ali nije da baš imam nekog izbora pa ću pokušati taj strah zanemariti.
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
hej cure koje ste 15 tjedan... AriBari i Bebika.. koliko sam čitala normalno je da nam nos curi tzv. trudnicki rinitis. tako da ne trebaju nikakvi lijekovi to je isto simptom 😊😊 samo čaj 😂 ostale cure drago mi je da vam je sve dobro 😍 i da baš deckici jako vode 😂 ali dobro ima nas puno bit će princeza.. ja se nadam da će se lijepo okrenuti sljedeći tjedan da vidimo što čekamo
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Hvala vam na odgovorima. 🙂 Za sad mi nije još ništa, nadam se da je samo umor i stres i da će uz čaj i odmor proći.
dijana22 ja isto nemam nekih simptoma. Samo grudi i to od prvog dana i po tome sam prije testa znala da sam trudna 😁 Malo jače osjećam mirise i znam se zadihati, ali to je to. Isto me brinulo da nešto nije ok jer nemam neke simptome, ali eto očito nema neke veze tako da sad uživam bez mučnina i povraćanja.🙂
Blackie. onda smo tu negdje 🥰
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Cure baš mi je drago za sve lijepe vijesti... ja sam prije 10ak dana bila u koroni, temperatura i groznica me prala...koristila sam lupocet i fiziološku za nos, a pastile smiješ od Isle, te su meni dali u ljekarnoj, a i piše na njima da su pogodne za trudnice i dolje ...
Ja sutra imam mini anomaly
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
MandM ma mene malo za vikend raspuhalo pa mislim da je ipak to😅 al kažem ja i inače rijetko posežem za nekim lijekovima, a ovo stvarno nije niš strašno, zanemarivo😊
Flower sretnoooo😊zašto te ja nisam upisala na listu?😅
Curke koje ste bez mučnina uživajte😊
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Hvala vam na odgovorima. 🙂 Za sad mi nije još ništa, nadam se da je samo umor i stres i da će uz čaj i odmor proći.
dijana22 ja isto nemam nekih simptoma. Samo grudi i to od prvog dana i po tome sam prije testa znala da sam trudna 😁 Malo jače osjećam mirise i znam se zadihati, ali to je to. Isto me brinulo da nešto nije ok jer nemam neke simptome, ali eto očito nema neke veze tako da sad uživam bez mučnina i povraćanja.🙂
Blackie. onda smo tu negdje 🥰
Drago mi je da je sve okej. 🥳 Inače normalno je biti bez simptoma, meni prva i druga sad tako ide, makar do zadnjeg tromjesečja, onda bude svašta 🫠🤣
Baš mi je drago za sve dobre preglede i nalaze, samo neka se tako nastavi 😀 i čestitke svima koje ste saznale spol.😀 Uglavnom dečke lakše uoče na uzv pa su oni u početku u vodstvu, a vidjet ćemo dalje🙂
Cupko i ja sam u tim tjednima bila prehlađena. Za grlo se mogu koristiti samo Isla pastile, a može se uzimati i propolis i med, tako su meni rekli. Obična fiziološka za nos isto može, a za temperaturu paracetamol. Svakako ako se simptomi jako pogoršaju treba se posavjetovati s liječnikom.
3🧒
Ma sve ok Aribari nisam ja ni javila za taj termin, samo sam rekla onaj 16.10 kod svog gin., a ovo idem kod nas u bolnicu pa su mi to tek prekjučer javili termin :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Evo mene s pregleda 😃…beba super napreduje. Po ZM sam 11+6 a po uzv 12+2. Doktor kaže da mu se čini da je dečko ali da to u ovim tjednima još naravno nemoze biti siguran. Znat ćemo na idućem pregledu 04.11.
U utinokulturi mi je nađena bakterija Streptococcus agalactiae pa sam dobila Amoksicilin 8 dana. Jel još netko to imao od vas?
TSH mi je 2,68 a Ft4 12.68( ref. interval 11.35-22.70) pa sam dobila uputnicu za endokrinologa. Željezo mi je 40. Znalo mi se i to dogoditi prije dosta godina, ali nije ništa strašno.,
AriBari i Flower sretno sutra 🤗
E da, netko je pisao za čudan osjećaj pod kožom. Meni se dogodilo kao da mi je pri okretu tijela nešto u trbuhu iskočilo i vratilo se u svoje ležište. Jako ružan osjećaj. Kaže doktor da je to mišić i da nije niš znsčajno. Cura koja je pitala za implatacijsku bol. Ja sam osjetila oplodnju, vjerovali ili ne. mislila da me boli jajnik i bol mi se proširila u leđa. Kod implantacije sam imala smeđi iscjedak i klasične simptome PMS-a.
Sortiraj odgovore
Najstariji