Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    30. Ožujak 2024. 15:57

Mary36

Zelena sretno! Ne daj se da te poljulja takav doktor, nema takta za rad ženama u ovim situacijama. Doći će ti druga smjena i pnako uskoro i moguće da bude neki super doktor! Šta on uopće ima komentirati, sigurno sam neće nikada roditi, pa ni nema pojma što znači to proći. Drži se, sve bude super! Možda uskoro dođe uskršnja beba ❤️

Mene danas baš čudno nešto boli dolje, onako kao pred mengu. Nisu kontrakcije nego ona neka tupa neugoda. Jel imala neka nešto slično?

Budu meni takvi bolovi kad se preforsiram, probaj smanjiti tempo, otusirati se ili leci na lijevi bok:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    30. Ožujak 2024. 16:04

Mi smo samo na dojenju, jednom u bolnici je dobio dohranu , popio nekih 15 ml i to je to, poslje mu nismo davali jer nije bilo potrebe, a kilaza napreduje i bolje od ocekivanog, postat ce mali buco 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Mary36
    30. Ožujak 2024. 16:13

lalllla

Mary36

Zelena sretno! Ne daj se da te poljulja takav doktor, nema takta za rad ženama u ovim situacijama. Doći će ti druga smjena i pnako uskoro i moguće da bude neki super doktor! Šta on uopće ima komentirati, sigurno sam neće nikada roditi, pa ni nema pojma što znači to proći. Drži se, sve bude super! Možda uskoro dođe uskršnja beba ❤️

Mene danas baš čudno nešto boli dolje, onako kao pred mengu. Nisu kontrakcije nego ona neka tupa neugoda. Jel imala neka nešto slično?

Budu meni takvi bolovi kad se preforsiram, probaj smanjiti tempo, otusirati se ili leci na lijevi bok:)

A možda je to, radim tortu 🤣 Ipak je Uskrs 😁

• Baby.nb.3
    30. Ožujak 2024. 16:36

Zelena, ma tko šiša tog glupog doktora koji nikad nije probao pregled, zato se tako i postavlja! Nemoj da te mjeseci pripreme za bebu obeshrabre zbog par glupih riječi, glavu gore, mi znamo da ti to možeš 💪 Nadam se da će muž moći biti s tobom, ipak je lakše i brže ide vrijeme 🥰 Koliko su bili otkucaji kad su padali?
    Ostale cure, jel spremate hranu za sutra? 😋

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    30. Ožujak 2024. 16:37

Zelena sretno. Ocekujemo sretne vijesti za Uskrs 😁
    Ja se danas bas nekako cudno osjecam. Nekako mi je lose, a neznam ni objasniti na koji nacin lose 😔
    Oblijeva me hladan znoj, samo se svlacim i skroz mi je vruce. Jaaaki umor, ostajem bez zraka i imam osjecaj da cu svaki cas dobiti proljev. Nadam se da nisam nesto pokupila. Uz to sve mala ocito vjezba unutra jer me tocno zaboli koliko ruku ili nogu zapikne u trbuh

amystiqa
    30. Ožujak 2024. 17:26

BlackRose

Ja se danas bas nekako cudno osjecam. Nekako mi je lose, a neznam ni objasniti na koji nacin lose 😔
    Oblijeva me hladan znoj, samo se svlacim i skroz mi je vruce. Jaaaki umor, ostajem bez zraka i imam osjecaj da cu svaki cas dobiti proljev. Nadam se da nisam nesto pokupila. Uz to sve mala ocito vjezba unutra jer me tocno zaboli koliko ruku ili nogu zapikne u trbuh

Jesi mjerila tlak?

2020. 👦🏻

Zelena123
    30. Ožujak 2024. 17:54

Padali su ispod 90, pa oko 60, pa narastu na 130… bas je divljalo. 
    Napokon su mi dali da jedem. Mlada dr kaze da se ona i stariji kolega koji joj je nadredjeni razilaze oko pristupa, al da su oba tocna. Ona me je htjela jos jutros na carski porodit i bila je izrazito protiv vag pregleda, dok on forsira suprotno.
    Kuci me ne pustaju, ovisno o ctgu sutra ide porod-ako bude los ide carski, ako bude dobar ide indukcija. Mislim da veceras oka necu sklopit, ne znam sto mi je manje drago. Oboje dr su u smjeni do 8h. Otvorena sam 2 cm, imam lagano krvarenje od pregleda, osjecam kakve takve trudove, vise ko men.grceve. Ne znam bi li krenula s vjezbicama stimulacije bradavica i stipkanja stomaka…ne zelim nikako rodit u njegovoj smjeni, a ne znam dal dolazi neko gori… u slucaju poroda, mogu li odbiti njega i trazit ovu mladju? 😂

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• BlackRose
    30. Ožujak 2024. 17:56

amystiqa

BlackRose

Jesi mjerila tlak?

Evo upravo. 117/67 i otkucaji 91
    Uobicajeni tlak. Uvijek mi se tu negdje vrti. 

• BlackRose
    30. Ožujak 2024. 17:59

Zelena123

Padali su ispod 90, pa oko 60, pa narastu na 130… bas je divljalo.
    Napokon su mi dali da jedem. Mlada dr kaze da se ona i stariji kolega koji joj je nadredjeni razilaze oko pristupa, al da su oba tocna. Ona me je htjela jos jutros na carski porodit i bila je izrazito protiv vag pregleda, dok on forsira suprotno.
    Kuci me ne pustaju, ovisno o ctgu sutra ide porod-ako bude los ide carski, ako bude dobar ide indukcija. Mislim da veceras oka necu sklopit, ne znam sto mi je manje drago. Oboje dr su u smjeni do 8h. Otvorena sam 2 cm, imam lagano krvarenje od pregleda, osjecam kakve takve trudove, vise ko men.grceve. Ne znam bi li krenula s vjezbicama stimulacije bradavica i stipkanja stomaka…ne zelim nikako rodit u njegovoj smjeni, a ne znam dal dolazi neko gori… u slucaju poroda, mogu li odbiti njega i trazit ovu mladju? 😂

Amniocenteza zna izazvati trudove tako da je sve moguce. Samo neka sve prođe dobro i cim brze kako god rodila. Sretno ❤️

Mary36
    30. Ožujak 2024. 18:29

Zelena ako si već otvorena, indukcija bi ti trebala brzo prodjelovati... Držim fige da sve super prođe 👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.