Zelena sretno, jos malo! Za UZV kukova jeste se uspjele naruciti bez pedijatra pa naknadno traziti uputnicu. Nama je pedijatar 19.4 al jos nismo formalno upisani jer moramo prvo u maticara bebu registrirat. Ne znam jel mogu prije prvog pregleda pedijatra trazit termin za uzv kukova. Konkrefno zGrbe
Sretan Uskrs cure💕
Ne znam jel se meni sto pokrece ili mi je samo mali na mjehuru i dole nisko kopa kanale. Kao piski mi se a nemam sto vise i dole mi je neki cudan osjecaj, kao neko zicanje na ulazu. Zadnja 3 dana,mislim da mi ispada lagano sluzni, a vec nekoliko tjedana imam pripremne trudove rekla bi na dnevnoj bazi. Gin mi je za njih rekao da je to normalno. 🤯
💙
Sretan Uskrs cure💕
Ne znam jel se meni sto pokrece ili mi je samo mali na mjehuru i dole nisko kopa kanale. Kao piski mi se a nemam sto vise i dole mi je neki cudan osjecaj, kao neko zicanje na ulazu. Zadnja 3 dana,mislim da mi ispada lagano sluzni, a vec nekoliko tjedana imam pripremne trudove rekla bi na dnevnoj bazi. Gin mi je za njih rekao da je to normalno. 🤯
Ja imam pripremne trudove već 2 mjeseca, a imam još 6 tjedana do termina. 🙈 Tako sam i u prvoj. Normalno je.
2020. 👦🏻
Sretan Uskrs cure💕
Isto i ja doslovno to s mjehurom, ko da mi krtica kopa kanal po mjehuru i onako osjecaj neki cudan. Nemam nikakvu sluz jos da mi izlazi isto zadnja dva tri dana… i menstrualna bol sve cesca i kao neka stezanja maternice tu i tamo.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jutros me vise muci to zicanje po vagini jer prije tog nisam imala.
To za mens bol sam pitala ginekologa i rekao je da se maternica priprema i da je to normalno.
💙
Jutros me vise muci to zicanje po vagini jer prije tog nisam imala.
To za mens bol sam pitala ginekologa i rekao je da se maternica priprema i da je to normalno.
Vjv beba lupa mjehur pa imas takav osjecaj jer su sad vec dosta nisko pogotovo ak je mjehur imalo pun onda izgleda kao da je vise nego sto je
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sretan Uskrs 😊
Znaci nisam jedina da su grudi omeksale i smanjile se🙈
To s mjehurom mi se zna povremeno desiti i zakljucila sam da si beba jednostavno tako cudno nalegne. Bas sam znala imati osjecaj pritiska da ce van izletit, a stalno sam zatvorena i sve je uredno. Moja me od jucer gura nogama u desnu stranu trbuha da me zna boliti. Bas joj mogu napipati stopalo 😅 istovremeno i fora i neugodan osjecaj
Cure koje dajete AD, koji koristite?
12345M, gdje ide na uzv, Pula ili?
Idemo u Rovinj, tad su nam dali termin, nakon sto smo dobili uputnicu tek onda sam se isla narucit, valjda tek tad ima slobodno
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Zelena sretno, jos malo! Za UZV kukova jeste se uspjele naruciti bez pedijatra pa naknadno traziti uputnicu. Nama je pedijatar 19.4 al jos nismo formalno upisani jer moramo prvo u maticara bebu registrirat. Ne znam jel mogu prije prvog pregleda pedijatra trazit termin za uzv kukova. Konkrefno zGrbe
Mozes bebu prijaviti preko egradjana da ne hodas po maticnim uredima.
Nas je narucila pedijatrica kad smo dosli na prvi pregled, dobili smo termin za manje od mjesec dana (a unutar ona 2 mj kad bi se trebao raditi UZV) pa mislim da nema zurbe
Mozes bebu prijaviti preko egradjana da ne hodas po maticnim uredima.
Nas je narucila pedijatrica kad smo dosli na prvi pregled, dobili smo termin za manje od mjesec dana (a unutar ona 2 mj kad bi se trebao raditi UZV) pa mislim da nema zurbe
E super ako nije panika za narucivanje. Ma, muzu mi se prolila piva po osobnoj vec ima duze vremena, pa mu je cip otisao i ne mozemo na e gradane 🙈 pa moramo osobno u maticara 😐 termin u pedijatra smo dobili - iako nismo sluzbeno upisani jer jos nismo malenog prijavili. Al budemo to sad ubrzo rijesili pa mogu onda i pitat pedijatra ako nas moze naruciti ako je guzva, ili cu samo pricekati jos malo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji