Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    30. Ožujak 2024. 20:14

Sad nam je pedijatricala preporucila dohranu nan ar, kao to je za bebe koje puno bljuckaju. Sad cemo vidjeti kako ce to biti.
    Takoder i moja jako puno stuca i izletava iz nje bas mi je dode zao. 
    12345M- kako tako kasno imate uzv kukova? Mi smo odmah cim je rodena dobili termin 10.4.
    Curke koje jos cekate bebice zelim vam sretne preglede i sto lakse porode 😘

💓

• Alexica
    30. Ožujak 2024. 20:25

I mi smo 10.4. na uzv kukova :)svi su nam pricali kako se dugo ceka pa me iznenadilo da smo dobili normalan termin

• BlackRose
    30. Ožujak 2024. 20:27

Lucy08

BlackRose

Zelena123

Padali su ispod 90, pa oko 60, pa narastu na 130… bas je divljalo.
    Napokon su mi dali da jedem. Mlada dr kaze da se ona i stariji kolega koji joj je nadredjeni razilaze oko pristupa, al da su oba tocna. Ona me je htjela jos jutros na carski porodit i bila je izrazito protiv vag pregleda, dok on forsira suprotno.
    Kuci me ne pustaju, ovisno o ctgu sutra ide porod-ako bude los ide carski, ako bude dobar ide indukcija. Mislim da veceras oka necu sklopit, ne znam sto mi je manje drago. Oboje dr su u smjeni do 8h. Otvorena sam 2 cm, imam lagano krvarenje od pregleda, osjecam kakve takve trudove, vise ko men.grceve. Ne znam bi li krenula s vjezbicama stimulacije bradavica i stipkanja stomaka…ne zelim nikako rodit u njegovoj smjeni, a ne znam dal dolazi neko gori… u slucaju poroda, mogu li odbiti njega i trazit ovu mladju? 😂

Amniocenteza zna izazvati trudove tako da je sve moguce. Samo neka sve prođe dobro i cim brze kako god rodila. Sretno ❤️

Amnioskopija je tocan naziv , lijecnik samo gleda plodnu vodu 🙂
    Amniocenteza je nesto drugo, invazivna dijagnosticka pretraga gdje se punktira plodna voda za analizu preko trbusne stijenke.

Moja greska 😅 dobro mislila, krivo pisala

• BlackRose
    30. Ožujak 2024. 21:18

Jel su i vama u zadnjem tromjesecju grudi skroz omeksale? Svi grudnjaci koje sam kupila u trudnoci su mi sad preveliki. To mi recimo nije bio slucaj u prve dvije trudnoce 🤔

amystiqa
    30. Ožujak 2024. 22:11

BlackRose

Jel su i vama u zadnjem tromjesecju grudi skroz omeksale? Svi grudnjaci koje sam kupila u trudnoci su mi sad preveliki. To mi recimo nije bio slucaj u prve dvije trudnoce 🤔

Malo jesu. Isto su mi mrvu preveliki ovi koje sam kupila i koji su mi bili taman. Mislim ok su mi još za nositi, ali kao da su se malo smanjile da. 

2020. 👦🏻

• Baby.nb.3
    30. Ožujak 2024. 22:46

Cure koje dajete AD, koji koristite?
    12345M, gdje ide na uzv, Pula ili?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Mrva1104
    30. Ožujak 2024. 23:30

Zelena svakako sretno! Da sto prije imas svoje zlato u rukama🥰 Mozda ne bi bilo lose da sama krenes s vjezbama pa da znas da si dala sve od sebe da izbjegnes CR i indukciju. Ili odmaraj i skupljaj snage za sutra.  💕

Imam osjecaj da moje samo rastu, iz svakog grudnjaka koji sam nosila u trudnoci samo kipe 🤣 Danas sam se pravo naradila i od tusa sam u horizontali, o nogama bolje da ne pricam😅

💙

Yellowsubmarine
    31. Ožujak 2024. 10:11

Žene moje, neka vam je sretan Uskrs! 🤍🕊️

• Leptirica123
    31. Ožujak 2024. 10:41

Sretan Uskrs svima! 🌼🐇😊❤️

amystiqa
    31. Ožujak 2024. 10:49

Sretan Uskrs! 🌺
    Zelena sretno i hrabro! Čekamo uskršnju bebicu! ❤️

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.