Sad nam je pedijatricala preporucila dohranu nan ar, kao to je za bebe koje puno bljuckaju. Sad cemo vidjeti kako ce to biti.
Takoder i moja jako puno stuca i izletava iz nje bas mi je dode zao.
12345M- kako tako kasno imate uzv kukova? Mi smo odmah cim je rodena dobili termin 10.4.
Curke koje jos cekate bebice zelim vam sretne preglede i sto lakse porode 😘
💓
I mi smo 10.4. na uzv kukova :)svi su nam pricali kako se dugo ceka pa me iznenadilo da smo dobili normalan termin
Padali su ispod 90, pa oko 60, pa narastu na 130… bas je divljalo.
Napokon su mi dali da jedem. Mlada dr kaze da se ona i stariji kolega koji joj je nadredjeni razilaze oko pristupa, al da su oba tocna. Ona me je htjela jos jutros na carski porodit i bila je izrazito protiv vag pregleda, dok on forsira suprotno.
Kuci me ne pustaju, ovisno o ctgu sutra ide porod-ako bude los ide carski, ako bude dobar ide indukcija. Mislim da veceras oka necu sklopit, ne znam sto mi je manje drago. Oboje dr su u smjeni do 8h. Otvorena sam 2 cm, imam lagano krvarenje od pregleda, osjecam kakve takve trudove, vise ko men.grceve. Ne znam bi li krenula s vjezbicama stimulacije bradavica i stipkanja stomaka…ne zelim nikako rodit u njegovoj smjeni, a ne znam dal dolazi neko gori… u slucaju poroda, mogu li odbiti njega i trazit ovu mladju? 😂
Amniocenteza zna izazvati trudove tako da je sve moguce. Samo neka sve prođe dobro i cim brze kako god rodila. Sretno ❤️
Amnioskopija je tocan naziv , lijecnik samo gleda plodnu vodu 🙂
Amniocenteza je nesto drugo, invazivna dijagnosticka pretraga gdje se punktira plodna voda za analizu preko trbusne stijenke.
Moja greska 😅 dobro mislila, krivo pisala
Jel su i vama u zadnjem tromjesecju grudi skroz omeksale? Svi grudnjaci koje sam kupila u trudnoci su mi sad preveliki. To mi recimo nije bio slucaj u prve dvije trudnoce 🤔
Jel su i vama u zadnjem tromjesecju grudi skroz omeksale? Svi grudnjaci koje sam kupila u trudnoci su mi sad preveliki. To mi recimo nije bio slucaj u prve dvije trudnoce 🤔
Malo jesu. Isto su mi mrvu preveliki ovi koje sam kupila i koji su mi bili taman. Mislim ok su mi još za nositi, ali kao da su se malo smanjile da.
2020. 👦🏻
Cure koje dajete AD, koji koristite?
12345M, gdje ide na uzv, Pula ili?
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Zelena svakako sretno! Da sto prije imas svoje zlato u rukama🥰 Mozda ne bi bilo lose da sama krenes s vjezbama pa da znas da si dala sve od sebe da izbjegnes CR i indukciju. Ili odmaraj i skupljaj snage za sutra. 💕
Imam osjecaj da moje samo rastu, iz svakog grudnjaka koji sam nosila u trudnoci samo kipe 🤣 Danas sam se pravo naradila i od tusa sam u horizontali, o nogama bolje da ne pricam😅
💙
Sretan Uskrs! 🌺
Zelena sretno i hrabro! Čekamo uskršnju bebicu! ❤️
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji