Ja dajem bebici Pandu, u trudnoci sam ju ja pila, sad njoj dajem i otkad pije smanjili su se grcici na minimum. Dam joj na bocicu u malo mog izdojenog mlijeka
A ti ne pijes? Samo njoj das ?iako dojis?
Ja vise ne, direktno njoj, ipak tako vise dobije. Prijateljici je tako rekla pedijatrica i njenoj maloj je pomoglo
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Lista pregleda:
Zelena123 2.4.LavicaBP 3.4.
buhtlica23 3.4.BlackRose 3.4.
Antonela2024 4.4.lalllla 4.4.Mary36 10.4.
amystiqa 11.4.
Sretno cure!
🌺
Možeš i mene dodati za 5.4. ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ja isto trenutno pijem Pandu i planiram dojiti pa sam mislila da će beba kroz dojenje dobiti. Koliko onda dajete bebama na žličicu/bočicu vi koje tako dajete? Jer ono što mi uzimamo je 2dcl ukupne količine 😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Dobro jutro drage žene,
Mislim da mi je jučer tijekom dana ispao sluzni čep - išla sam se pomokriti i na papiru je bilo smećkasto/rozo sluzavo, iako ja sliuzim bijelo/žuto već dobrih mjesec dana xD.
Sinoć sam legla oko ponoća i mali je počeo toliko lupati po meni da to nije normalno. Stomak mi je poskakivao od njega. Baš me je bolilo, gurao mi je i mokraćni mjehur i želudac - znači stalno piškenje, žgaravica i podrigivanje. Mislim da nikad nije bio tako aktivan. Muž mi je ugrijao termofor, malo me mazio, masirao glavu (uhvatila me užasna glavobolja). Jedva sam nekako uspjela zaspati, ali opet budila sam se svako malo piškiti. U donjem dijelu stomaka osjećam onu tupu bol kao kad trebam dobiti, ali ne bih rekla da osjećam trudove, jer nemam početak i kraj boli, već je stalno isto...Stomak me boli, ovaj dio iznad pupka od njegovog lupanja...Evo sad sam ustala i imala sam obilnu rozu sluz, i dalje malo izlazi. Glava me jako boli. Ne znam je li ovo početak poroda, jako mi je teško procijeniti. Na tečajevima sam shvatila da se bebe pred porod umire, te da se javljaju trudovi s pauzama, bolovi u leđima..kod mene sve nešto drugačije. Drago mi je da danas u 8 imam ctg pa ću znat više, ali imam neki osjećaj da je blizu porod...
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Dobro jutro drage žene,
Mislim da mi je jučer tijekom dana ispao sluzni čep - išla sam se pomokriti i na papiru je bilo smećkasto/rozo sluzavo, iako ja sliuzim bijelo/žuto već dobrih mjesec dana xD.
Sinoć sam legla oko ponoća i mali je počeo toliko lupati po meni da to nije normalno. Stomak mi je poskakivao od njega. Baš me je bolilo, gurao mi je i mokraćni mjehur i želudac - znači stalno piškenje, žgaravica i podrigivanje. Mislim da nikad nije bio tako aktivan. Muž mi je ugrijao termofor, malo me mazio, masirao glavu (uhvatila me užasna glavobolja). Jedva sam nekako uspjela zaspati, ali opet budila sam se svako malo piškiti. U donjem dijelu stomaka osjećam onu tupu bol kao kad trebam dobiti, ali ne bih rekla da osjećam trudove, jer nemam početak i kraj boli, već je stalno isto…Stomak me boli, ovaj dio iznad pupka od njegovog lupanja…Evo sad sam ustala i imala sam obilnu rozu sluz, i dalje malo izlazi. Glava me jako boli. Ne znam je li ovo početak poroda, jako mi je teško procijeniti. Na tečajevima sam shvatila da se bebe pred porod umire, te da se javljaju trudovi s pauzama, bolovi u leđima..kod mene sve nešto drugačije. Drago mi je da danas u 8 imam ctg pa ću znat više, ali imam neki osjećaj da je blizu porod…
Drzim fige da se nesto pokrene. 🤞 kod mene se bas i nije smirila beba pred porod tako da ne mora biti 🙂
Svaki put dok sam imala osjecaj da se nesto pocelo događati, onda se sve smirilo i nije se dogodilo nista 😅 kad sam imala osjecaj da nece to nikad, onda su me uhvatili trudovi 😂
Meni je lupkao izmedju trudova. Al ja sam bila inducirana, mozda nije bio "prirodno" spreman pa se nije ni smirio :)
Ja sam prestala davat k1d3 kapi jer je dobivo grceve od njih, a prije toga je imo tu i tamo koji grc, sad kad ne dajem opet ga ne muce grcevi, tu i tamo koji. I to sam rekla pedijatrici da mu necu davat i prepisala mi je samo d3 kapi da dajem jer k1 prouzrokuje grceve
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Na mall.hr popust na pampers, ja koristim pampers harmonie sad sam narucila dvojku, 30€ 132 komada, pa ak nekom treba nek pozuri
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ja sam prestala davat k1d3 kapi jer je dobivo grceve od njih, a prije toga je imo tu i tamo koji grc, sad kad ne dajem opet ga ne muce grcevi, tu i tamo koji. I to sam rekla pedijatrici da mu necu davat i prepisala mi je samo d3 kapi da dajem jer k1 prouzrokuje grceve
A kad si pocela sa kapima? 8dan zivota ili kasnije? Nama je pedica tek za 20 dana - pa ne znam jel je mogu pitat sta prije il ne. Da mi se ne dogodi kaos a nemam koga pitat :)
Tnx na tip za pelene 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji