Zelena sretno, jos malo! Za UZV kukova jeste se uspjele naruciti bez pedijatra pa naknadno traziti uputnicu. Nama je pedijatar 19.4 al jos nismo formalno upisani jer moramo prvo u maticara bebu registrirat. Ne znam jel mogu prije prvog pregleda pedijatra trazit termin za uzv kukova. Konkrefno zGrbe
Mozes bebu prijaviti preko egradjana da ne hodas po maticnim uredima.
Nas je narucila pedijatrica kad smo dosli na prvi pregled, dobili smo termin za manje od mjesec dana (a unutar ona 2 mj kad bi se trebao raditi UZV) pa mislim da nema zurbe
E super ako nije panika za narucivanje. Ma, muzu mi se prolila piva po osobnoj vec ima duze vremena, pa mu je cip otisao i ne mozemo na e gradane 🙈 pa moramo osobno u maticara 😐 termin u pedijatra smo dobili - iako nismo sluzbeno upisani jer jos nismo malenog prijavili. Al budemo to sad ubrzo rijesili pa mogu onda i pitat pedijatra ako nas moze naruciti ako je guzva, ili cu samo pricekati jos malo :)
U e-gradane mozes uci i prek m-bankarstva
Ne znam jesu mi krenuli trudovi.. beba je jako aktivna, osjetim stezanja maternice vec dva tri sata onako ok intenzitetom, sad sam dobila treskavicu ko na prvom porodu valjda od adrenalina, istusirala sam se i cekam da vidim hoce li nastaviti… stisne me i drzi pogtoovo osjetim i mjehur kako se beba meskolji i zbog tih stezanja i svako malo idem piskiti
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ne znam jesu mi krenuli trudovi.. beba je jako aktivna, osjetim stezanja maternice vec dva tri sata onako ok intenzitetom, sad sam dobila treskavicu ko na prvom porodu valjda od adrenalina, istusirala sam se i cekam da vidim hoce li nastaviti… stisne me i drzi pogtoovo osjetim i mjehur kako se beba meskolji i zbog tih stezanja i svako malo idem piskiti
Sretno, djeluje mi kao da kreće 😀
Zelena kakvo je stanje kod tebe?
Mi se još držimo i nadam se da ćemo izdržati bar još koji dan 🙏
Zelena sretno, jos malo! Za UZV kukova jeste se uspjele naruciti bez pedijatra pa naknadno traziti uputnicu. Nama je pedijatar 19.4 al jos nismo formalno upisani jer moramo prvo u maticara bebu registrirat. Ne znam jel mogu prije prvog pregleda pedijatra trazit termin za uzv kukova. Konkrefno zGrbe
Mozes bebu prijaviti preko egradjana da ne hodas po maticnim uredima.
Nas je narucila pedijatrica kad smo dosli na prvi pregled, dobili smo termin za manje od mjesec dana (a unutar ona 2 mj kad bi se trebao raditi UZV) pa mislim da nema zurbe
E super ako nije panika za narucivanje. Ma, muzu mi se prolila piva po osobnoj vec ima duze vremena, pa mu je cip otisao i ne mozemo na e gradane 🙈 pa moramo osobno u maticara 😐 termin u pedijatra smo dobili - iako nismo sluzbeno upisani jer jos nismo malenog prijavili. Al budemo to sad ubrzo rijesili pa mogu onda i pitat pedijatra ako nas moze naruciti ako je guzva, ili cu samo pricekati jos malo :)
U e-gradane mozes uci i prek m-bankarstva
Hvala! Al za ovo e dijete mislim da treba max autorizacija - tj osobna..
Pozdrav cure,
U nedjelju u 2 ujutro rodjen je mali Matej, 4 kg i 53 cm. Na kraju smo zbog loseg ctga zavrsili na hitnom carskom, potpuno su me uspavali. Dobro smo oboje, dosta me boli i ne mogu se bas kretat ni nosit ga, sto mi je grozno. Dobijamo stalno lijekove, al stomak i rez bas bole. Osjetim kako mi je stomak prazan i ko da organi plesu, rebra me bole. Svi savjeti su dobrodosli.
Beba je super!
Odjel babinjaca na Petrovoj li la, kako te potrefi.
Doma idemo vjerovatno u srijedu
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zelena, čestitam na porodu, dobrodošao Matej 💙
Žao mi je što si se izmučila i što te sve boli, da tražiš još više lijekova? Organi se vraćaju na mjesto, taj osjećaj će brzo proći 🤗
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pozdrav cure,
U nedjelju u 2 ujutro rodjen je mali Matej, 4 kg i 53 cm. Na kraju smo zbog loseg ctga zavrsili na hitnom carskom, potpuno su me uspavali. Dobro smo oboje, dosta me boli i ne mogu se bas kretat ni nosit ga, sto mi je grozno. Dobijamo stalno lijekove, al stomak i rez bas bole. Osjetim kako mi je stomak prazan i ko da organi plesu, rebra me bole. Svi savjeti su dobrodosli.
Beba je super!
Čestitam, želim ti brz oporavak 🥰
Taj osjecaj ce brzo proci, bez brige. Za bolove trazi tablete.
Ja sam jucer bila 4 puta na wc-u i malo iza ponoci su me uhvatili menstrualni grcevi koji su trajali cca sat vremena. Sad neznam jel to neka priprema ili nesto drugo. Uglavnom, mislim da mi je vrijeme da spremim napokon torbu za svaki slucaj 😂
Pozdrav cure,
Beba je super!
Cestitam! Uzmi sve sto nude protiv bolova, brzo ce proci to u trbuhu… koji doktor je bio na kraju? Meni je odjel bio ok, nadam se da ce ti biti ugodnije! Uzivaj s bebicom <3
baby development in progress ~ 14.3.24.
Pozdrav cure,
Beba je super!
Čestitke i dobro došao Matej! 🥳
Za bolove traži još anelgetika ako te boli jače. Osjećaj plesanja organa, ajme da, sjećam ga se, ali prođe brzo.
Savjeti: čim budeš mogla dizati se i hodati, probaj što više po sobi oko kreveta, bude puno lakše nego da ležiš, baš osjetno.
Drugi savjet, kad kašlješ/kišeš/smiješ se pritisni čvrsto punim dlanom dio gdje je rez, neće se ništa dogoditi, a manje će boljeti.
Treće, ako te čudno boli grlo ili tjera na kašalj, to je od intubacije na operaciji (meni nije bilo jasno što mi je s grlom).
I samo polako! 🙂
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji