Cure kako vi sa ovim deterdžentima za robu za bebe.
Mene nekako sad pogotovo što je bio na Neo da bude šta manje štetan po sastojcima ,neki laganiji koji ima. Jel koja to proučila?🙃
Omekšivač neću stavljati.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Čestitam na rođenim bebicama ❤️
Da li netko ima sluzi a da je blizu termina?
Jutros na gaćicama vidim prozirnu, žućkastu sluz, nije u velikoj količini, onako malo. Da li je to iscjedak ili sluzni čep počeo otjecati, jel kome poznato?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jutros na gaćicama vidim prozirnu, žućkastu sluz, nije u velikoj količini, onako malo. Da li je to iscjedak ili sluzni čep počeo otjecati, jel kome poznato?
Meni je otpao sluzni cep prije 8 dana , ali skuzila sam odma da je sluzni cep . Ogromni komadi i smede onako kao zasusena krv i jako ljigavo i veliko 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure!
Čestitam svima koje su rodile! Nisam se sad već dugo javila jer stvarno nisam stigla, ali evo da javim da je malena došla 25.02. u ranim jutarnjim satima. Porod je stvarno bio za poželjeti, bez intervencija osim dolantina i probijanja vodenjaka i stvarno sam se brzo oporavila (cim sam rodila sam se osjecala kao da nikad ni nisam bila trudna ili uopce prosla kroz porod), a nakon pocetnih problemcica sa hranjenjem i malecka je brzo krenula nadoknadivati tezinu i na ocigled se oporavljati i rastisad uživamo u zajedničkim danima i hranjenjima, polako se upoznajemo i rastemo
Čestitke i tebi na bebici! ❤️
Koje rodilište je u pitanju? Joj ja sam dobila Dolantin u prvom porodu i grozno mi je zbog njega bilo, kao mamurluk najgori, a osjećaš bolove. I porod mi je u polumagli zbog njega. Kakvo je tebi iskustvo s njim? Jesu li te pitali da li ga želiš?
Ja ću tražiti da mi ga ne daju ovaj put.
2020. 👦🏻
Jel netko ima iskustva s bhsb streptokokom? Ako se da antibiotik na porodu, da li je nakon poroda on nestaje ili se piju neki antibiotici? Ds li uzrokuje neke infekcije ili probleme i nakon poroda?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Mene nekako sad pogotovo što je bio na Neo da bude šta manje štetan po sastojcima ,neki laganiji koji ima. Jel koja to proučila?🙃
Meni je najbolji Mullerov (Blink) tekući detergent sensitive (to je onaj dugački visoki s nacrtanom bebom) Nema ni mirisa ni nekih štetnih sastojaka.
Ili DM-ov isto sensitive tekući ili praškasti. Također su bez mirisa i ostalog.
Evo verde su isto dobri.
2020. 👦🏻
Meni je najbolji Mullerov (Blink) tekući detergent sensitive (to je onaj dugački visoki s nacrtanom bebom) Nema ni mirisa ni nekih štetnih sastojaka.
Ili DM-ov isto sensitive tekući ili praškasti. Također su bez mirisa i ostalog.
Evo verde su isto dobri.
Eco Verde, tipfeler.
2020. 👦🏻
Mislim da ti to ide sluzni cep po malo. Meni je bilo tako nesto zutog sluzavog na papiru kad sam se brisala na dan kad sam prvi put imala lazne trudove. To je bilo prijd 10 dana 😆
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I ja imam tog sluzavog isto vec skoro dva tjedna mi ispada. Meni je najsmjesnije sta sam ja lezala trudnocu da ne rodim prije vremena i sad evo jos cu prenijeti. 😵💫
A stalno neke bolove imam, lazne kontrakcije, dole zdjelica kao da mi se raspada. Jedva cekam pregled u pon da vidim sta kazu.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Tear i Lucija cestitke na super porodima! Zelim vam brz oporavak i da lipo gustate sa svojim bebicama 🥰
Sta se iscjetka tj. sluznog cepa tice ja sam 2x imala tu zutu zelatnu, pa bjelkastu, i vise puta po malo . Evo zadnja 2 dana nista ne izlazi od tog cepa. Sad je uobicajeni iscjedak prozirni i bjelkasti .
Bebi robicu sam oprala s Violeta sensitiv za bebe detergentom, kupila sam naknadno i Ariel tekuci za bebe da probam. Ako beba ne bude imala reakciju s Violetom i bude li dobro prao necu eksperimentirat.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji