Hvala za savjete, donjela mi je mama neko ulje za masiranje trbuha i pomogne kad ga uzmem skvrcim mu noge i stavim ga da lezi na meni i pokrijem ga dekicom, valjda se tako i ugrije dosta pa spava
Cestitam na bebama ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Cestitam na bebicama❤️
Meni je jutros dosao pozitivan Bhsb nalaz na streptokok..😫
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Drage cure sretan vam Dan žena! Meni ne može biti bolji, rodio se naš dječačić kao najljepši mogući poklon mami za ovaj dan. Želim vam svima porod kao moj. Došla u rodilište u 12, u 15.44 je sve bilo gotovo, prvorotka. No krenimo ispočetka. Trudovi počeli sinoć oko 19h. Prehodavala sam ih i prodisavala, spavala između dva. Oko 6 postaju stabilni na 5 min razmaka, traju 45sek i mi put rodilišta. Otvorena 1 cm, ušće prohodno za prst. Pošto živim blizu tražila da me puste doma dok se to još ne pojača, što su odobrili. Doma lopta, spavanje, hrana, tuširanje, kavica dok trudovi nisu postali jaki i trajali cca 1.15 min. U 12 došli nazad, odmah box, otvorena 4 cm, prokinuli vodenjak uz moju suglasnost, trudovi nakon toga užasno bolni. Ali efektivni. Otvorili me 9.5 cm, uključili mi malo dripa i u 3 truda naš dečko je bio vani. Nije bilo vremena za epiduralnu. Epiziotomija odrađena, tri vanjska šava i par unutarnjih, nisam ni osjetila. Sve u svemu, još ne vjerujem da vam obo tipkam dok maleni spava kraj mene. 🥰❤️🍀 sve pohvale primaljama, sestrama i liječnicima kbc Ri 💖
Mašo aj čekam te, u sobi ima još slobodnih kreveta 😀
AJMEEEEEE NEMOGU VJEROVAT!!! Čestitam ti od srca . Predobar porod 💪 bravoooo bas mi je drago 😍 ajde ti meni cuvaj mjesto u sobi mozda ti se pridruzim danas/sutra 😋 pricaj sta si radila da je to krenulo? 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure!
Čestitam svima koje su rodile! Nisam se sad već dugo javila jer stvarno nisam stigla, ali evo da javim da je malena došla 25.02. u ranim jutarnjim satima. Porod je stvarno bio za poželjeti, bez intervencija osim dolantina i probijanja vodenjaka i stvarno sam se brzo oporavila (cim sam rodila sam se osjecala kao da nikad ni nisam bila trudna ili uopce prosla kroz porod), a nakon pocetnih problemcica sa hranjenjem i malecka je brzo krenula nadoknadivati tezinu i na ocigled se oporavljati i rastisad uživamo u zajedničkim danima i hranjenjima, polako se upoznajemo i rastemo
Cestitam 🥰
Drago mi je da je sad sve dobro, uzivaj ❤️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Rođene bebe:
Anchii97 9.2. 💙 Vladimir
Malena 1122 14.2. 💙 Mark
Alexica 16.2. 💙 Adrian
Aniee 18.2. 💙
JagodicaBobica96 18.2.💙 Kaan
Martinaaa_ 19.2. 💗 Dora
Donna2022 20.2. 💗 Leona
12345M 20.2. 💙 Arton
lucijaa_ 25.2.💗
bejbe2018 27.2.💙
? Bubica1 28.2.💗
? Luce88 3.3.💙
Mema88 5.3.💗
posvudusavol2 7.3.💙
tear_of_happiness 8.3.💙
Bela23 11.3.💙
sophisticy 14.3.
Anica88 16.3.💗
Lucy08 21.3.💙
Maša 21.3💗
sisy 22.3.💗
Pohana_Tikvica11 23.3.💗
Zelena123 27.3.💙
Bananica80 28.3.
TeMamadius90 1.4.
lalllla 7.4.💗
Sandra25 9.4.💙
lucylu35 10.4.
Mrva1104 11.4.💙
pepapepa 11.4.💗
Suncica13 13.4.💙
Malina 1302 13.4.💗
Leptirica123 18.4.💙
BlackRose 22.4.💗Aria
Tratinčica123 27.4.💗Aria
Mary36 28.4.💗Vida
Nina_na 29.4.💗
WhiteOrchid 30.4.💗
Gemini1994 30.4.💙
Yellowsubmarine 1.5.💙
LavicaBP 2.5.💗
Antonela2024 4.5.💙 David
amystiqa 11.5.💙
Baby.nb.3 12.5.💙
lucq 15.5.💗
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sutra su u terminu MAD ROSE i cocinella, a preksutra Bela23. Sretno cure, drzim fige da se sto prije nesto pokrene 🤞
A za tocno tjedan dana sam i ja na redu 🫣
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Drage cure sretan vam Dan žena! Meni ne može biti bolji, rodio se naš dječačić kao najljepši mogući poklon mami za ovaj dan. Želim vam svima porod kao moj. Došla u rodilište u 12, u 15.44 je sve bilo gotovo, prvorotka. No krenimo ispočetka. Trudovi počeli sinoć oko 19h. Prehodavala sam ih i prodisavala, spavala između dva. Oko 6 postaju stabilni na 5 min razmaka, traju 45sek i mi put rodilišta. Otvorena 1 cm, ušće prohodno za prst. Pošto živim blizu tražila da me puste doma dok se to još ne pojača, što su odobrili. Doma lopta, spavanje, hrana, tuširanje, kavica dok trudovi nisu postali jaki i trajali cca 1.15 min. U 12 došli nazad, odmah box, otvorena 4 cm, prokinuli vodenjak uz moju suglasnost, trudovi nakon toga užasno bolni. Ali efektivni. Otvorili me 9.5 cm, uključili mi malo dripa i u 3 truda naš dečko je bio vani. Nije bilo vremena za epiduralnu. Epiziotomija odrađena, tri vanjska šava i par unutarnjih, nisam ni osjetila. Sve u svemu, još ne vjerujem da vam obo tipkam dok maleni spava kraj mene. 🥰❤️🍀 sve pohvale primaljama, sestrama i liječnicima kbc Ri 💖
Čestitam na bebici, stvarno brz porod, za poželjeti svima. Uživajte zajedno, mazite se i pazite. Brz oporavak želim. 😊❤️
Bok cure!
Čestitam svima koje su rodile! Nisam se sad već dugo javila jer stvarno nisam stigla, ali evo da javim da je malena došla 25.02. u ranim jutarnjim satima. Porod je stvarno bio za poželjeti, bez intervencija osim dolantina i probijanja vodenjaka i stvarno sam se brzo oporavila (cim sam rodila sam se osjecala kao da nikad ni nisam bila trudna ili uopce prosla kroz porod), a nakon pocetnih problemcica sa hranjenjem i malecka je brzo krenula nadoknadivati tezinu i na ocigled se oporavljati i rastisad uživamo u zajedničkim danima i hranjenjima, polako se upoznajemo i rastemo
Čestitam na malenoj curici, najbitnije da je sve na kraju dobro prošlo. Uživajte zajedno, mazite se i pazite. 😊❤️
Tear Čestitam od srca 💪 bas mi je drago da je porod bio takav i to baš na dan žena, eto bit će poseban,posebne su te male ribice.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji