Ja javljam da sam rodila 😁
Jutros sam otišla na uzv, tamo se ustanovilo da je beba jako velika i da mi se oziljak od prvog carskog dosta stanjio. Poslali me na ctg, nije bio dobar pa ponavljanje i opet loše i onda je doktor rekao hitan carski još danas.
U 17:30 mi je stigao moj veliki dečko, 5600gr i 55cm 😆
Sve je ok prošlo iako sam ja malo zabrinuta zbog te kilaže ali čekat ću jutarnju vizitu i pedijatricu pa malo više pitati neke stvari.
Ovako je sve stvarno prošlo super.
Svima želim sretne porode i da što prije vidite svoje bebice 😁
Vauuuuuu bome dugo nisam cula da je netko rodio toliku bebu. Cestitam!
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Cure, nisam se jedno vrijeme javljala, sve je u redu nego sam nekako počela osjećat probleme s vidom. Mutan mi vid na lijevo oko, a na desnom vidim savršeno. Ima koja takvih situacija?
Inače, bebač je jaaaako aktivan i baš me bubne rukicom i nogicom svako malo. Zadnjih dana me muče leđa i to intezivno. Danas sam 15 min hodala po trgovini i nakon toga morala čučnuti ko da obavljam nuždu nasred dućana 🤣 komedija! Jedva čekam porod iako pojma nemam što me čeka, već mi dosadila ova zbunjoza trudnička. U ponedjeljak imamo pregled pa smo euforični 😁
Čestitke svim curkama koje su rodileee 🥂👏🙌
Imala sam nesto slicno u prosloj trudnoci na samom kraju,ali to je bilo zbog tlaka odnosno preklampsije. Cak sam nakon poroda imala i dioptriju i okulist mi je rekao da je to posljedica preklampsije. Provjeri tlak ako nisi do sad.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Posvudusa čestitam 🩵
Mene su ti trudovi probudili jos par puta po noci i tjt opet nista! LAGANO MI JE VEC PUN KUFER!
Bas sam se probudioa zivcana bas mi je dosta svega :(
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
I da …sretan vam dan žena ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Neznam kako vi, ali ja uopce nisam mogla zaspati ovu noc 😳 zaspala sam s klincima oko 21h i probudila se u 22:30h negdje. Do pola 3, 3 sam bila budna i nikako zaspati. A klinci su me toliko izmorili jucer da sam bila na rubu snaga. Starija curica je u par navrata imala neke svoje ispade bijesa i onda je rasplakala maloga koliko se derala. Na rubu sam vec. Jedva cekam da se porodim jer jednostavno nemam vise snage. Mozda je utjecaj punog mjeseca, neznam 🥲
Ma daj noc mi je bila iz pakla. Toliko me sinoc ovo trcanje na hitnu izneredilo psihicki da sam cijelu noc sanjala gluparije, dizala se iz kreveta, jutros najranije oko 6 proljev (pretpostavljam od nervoze jer inace tako reagiram na stres). Znaci katastrofa. Jutros idem kod svoje doktorice ponoviti ctg, nadam se da ce ovaj moj bebac suradjivati i manje se pomicati pa da ce sve biti ok i da mogu zaboraviti na cijelo ovo ludilo. Bas me unazadilo skroz
2015 👼🏻
2016 👦🏼
E kakvi vama budu ti ctg- ovi?
Meni je jucer dok se micao bio oko 175, a u trenutcima mira oko 145-150. Ali toliko se cesto i puno micao da se vidjelo po trbuhu jer bi se sav izoblicio. Doktor je napisao da je ctg reaktivan ali svakako je savjetovao ponavljanje. Komentirao je “ovo se dite micalo kad su veci otkucaji” , a med.sestra i ja smo potvrdile.😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Posvudusa čestitke na bebaču.🥳 Bome ni ja nisam dugo čula da se tako velika beba rodila i to prije termina. 😯
Mora da je gestacijski bio tu ključan, jesi držala dijetu?
Mašo izdrži! Ja cijelo vrijeme mislim da si ti već prešla termin, a sad vidim 38 tt. Bome odužilo se to s povremenim trudovima.
Sandra držim fige za dobar ctg. 🤞
…
Ja još uvijek dobro spavam, ali mislim da je to jer je na zadak još pa mi ne pritišće dolje zdjelicu i mjehur.
…
Cure sretan vam Dan žena! 🌺
2020. 👦🏻
Sretan vam Dan žena ⚘️
Mi smo jučer bili na kontroli, uzeli nam bris za onu Betu nešto, i pregledali bebu, uglavnom 2 800 je procjenjena. Tijekom noći imam menstrualne bolove, one dobro poznate u donjem dijelu leđa. Nadam se da su to pripreme za porod, voljela bih bar od 39tt dogurati.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji