Pregled da se i ja javim. Ctg ocitao neki trudic ali nista, tlak uredu. Bebica procjenjena na 2900 grama sljedeci pregled u UTORAK ako ne krene ranije ili ako se tlak ne digne. NADAM SE DA CE KRENUT RANIJE 😂
Nego zanimljiva prica - lezim tako ja na ctg kad netko upadne u ordinaciju i kaze : MAŠO JESI TO TI? A to naša tear of happines 😂😂 i tako smo mi uspile malo procavrljat dok smo cekale u redu 😂❤️❤️ bas mi je drago da sam te upoznala :) tko zna mozda cemo nekim slucajem djelit sobu s nasim bebicama 🤞
Hahahaahha super! Kad sam bila trudna sa sinom sa foruma smo se preselili u facebook grupu i tamo sam stekla prijateljicu za cijeli zivot. Iako grupa vise nije aktivna ja se i dalje sa jednom mamom vidim i cujem i djeca su nam prijatelji. ❤️
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Curke super za preglede 👍
Nekako smo usporili s porodima 🤯 jedva cekam vise da se krenemo javljat jedna za drugom da smo rodile 🤗
Ja sam se naoruzala cajem od maline i skuhala samo jednu salicu tad kad sam ga kupila 🙈 gorak mi je . Sex mi sad nije napet pogotovo kad usred toga osjetim bebu da se mice, odradim nekad radi muza, a ni on nije nesto zainteresiran zbog bebe i jos kad vidi da ne uzivam bas... datulje i ananas mi isto nisu bas napeti 😅 i ne vjerujem bas u to. Tako da nista od tih metoda, morat cu se pouzdat iskljucivo u svoj organizam pa kako mi bude.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sad ce svako malo neki porod 😅 steta da dosta cura nije aktivno pa ni neznamo dal su rodile ili ne.
Pregled da se i ja javim. Ctg ocitao neki trudic ali nista, tlak uredu. Bebica procjenjena na 2900 grama sljedeci pregled u UTORAK ako ne krene ranije ili ako se tlak ne digne. NADAM SE DA CE KRENUT RANIJE 😂
Nego zanimljiva prica - lezim tako ja na ctg kad netko upadne u ordinaciju i kaze : MAŠO JESI TO TI? A to naša tear of happines 😂😂 i tako smo mi uspile malo procavrljat dok smo cekale u redu 😂❤️❤️ bas mi je drago da sam te upoznala :) tko zna mozda cemo nekim slucajem djelit sobu s nasim bebicama 🤞
Meni žao jer se moj trudnički mozak nije sjetio ni br. moba pitat 😵💫😅 svakako tu javljamo šta bude, nikad ne znaš, možda stvarno odluče doći na ovaj svijet u isto vrijeme 😁🥰
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Imaju li negdje u hrv za kupiti punjene datulje prelivene cokoladom?
To mi je jako fino, a nisam vidjela nigdje kod nas… zadnji put sam ih kupila u sloveniji…
Ove obicne susene datulje mi ne valjaju :(
Ja sam ih sama punila kikiriki maslacem i ubacila u topljenu cokoladu. 2 min posla
Jel to znaci da smijemo datulje s gestacijskim?😬
Btw jel se i dalje pridrzavas dijabeticke dijete (i ostale cure koje su rodile, a imale gd)?
Ja sam probala 4 po obroku (za one medjuobroke) pa izmjerila secer i uvijek je bio ok 2h nakon tako da sam ih jela (ali nije mi pomoglo 😂)
E da, cim rodis je prehrana normalna svi su mi tako rekli. Mjerila sam za sad samo na taste secer i ok je, a imam toliki apetit zbog dojenja da sumnjam da bi mogla biti na onoj dijeti 😂 trebala bi jos izmjeriti nakon nekog jaceg obroka.
Ceka me ogtt 2mj nakon poroda pa cemo vidjeti
Citam sad o širokom povijanju beba do kontrole kukova pa su neki za , a neki protiv. Koji je vas stav? Curke koje vec imate bebe jel ih povijate?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Citam sad o širokom povijanju beba do kontrole kukova pa su neki za , a neki protiv. Koji je vas stav? Curke koje vec imate bebe jel ih povijate?
Ja sina jesam do pregleda kukova, i sad cu isto kcer:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Svakako mislim da im to ne cini nista lose. Nije bio u tom povoju cijeli dan, mozes i samo par sati ili preko noci.. meni je patronazna preporucila pa sam ju poslusala, nisam puno o tome niti proucavala ali svakako mislim da nije nista lose:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
E da, cim rodis je prehrana normalna svi su mi tako rekli. Mjerila sam za sad samo na taste secer i ok je, a imam toliki apetit zbog dojenja da sumnjam da bi mogla biti na onoj dijeti 😂 trebala bi jos izmjeriti nakon nekog jaceg obroka.
Ceka me ogtt 2mj nakon poroda pa cemo vidjeti
Nice, jedva cekam, vec sam luda 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji