Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alexica
    08. Ožujak 2024. 13:04

Sretan vam 8. mart zene! Izdrzite jos malo vi koje cekate, cestitke na novim bebama- posvudusa :) beban i pol, ti si sad vec sve svoje kile izgubila  

• Alexica
    08. Ožujak 2024. 13:10

Samo da javim da na apoteka.hr imate omron inhalator c28p na 20% :) znam da smo pricale o tome

Donna2022
    08. Ožujak 2024. 14:03

lalllla

lalllla

Donna2022

Cure, moze savjet sto je dobro za lijecenje hemeroida? Znam da je bilo vec rijeci o tome ali da sad ne listam unazad🤪

Hemopip plus mast, kantarianovo ulje, hemopropin, faktu mast(na recept. Ne znam jel se smije u trudnoci) ..

A vidim da si rodila vec.. pitaj dr opce prakse da ti da faktu mast ili cepice . Pomaze 100000%

Super, hvala ti puno💕

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• 12345M
    08. Ožujak 2024. 14:23

Mi smo poceli s grcevima, jucer svakih sat vremena je vristo, smiri se kad ga nosamo vise nisam znala kako mu pomoc

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    08. Ožujak 2024. 14:47

12345M

Mi smo poceli s grcevima, jucer svakih sat vremena je vristo, smiri se kad ga nosamo vise nisam znala kako mu pomoc

A svaka beba je drugacija po tom pitanju. Topla gaza na trbuh, kapi neke, bijeli sum, nosenje…🤷‍♀️🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    08. Ožujak 2024. 14:54

12345M

U mulleru imaš za kupiti grijače za trbuh beba punjene košticama. Mojoj je jedino to malo pomagalo. 

• Alexica
    08. Ožujak 2024. 15:32

I mi se mucimo vec par dana s grcicima i bas jakim bljuckanjem 

Yellowsubmarine
    08. Ožujak 2024. 17:47

Mary36

12345M

U mulleru imaš za kupiti grijače za trbuh beba punjene košticama. Mojoj je jedino to malo pomagalo.

Sjecam se sa prvim kad je muz 5 minuta prije zatvaranja Muellera trcao da kupi te kostice jer je mali vristao nemoguce😅 malo su pomogle, i masaza al jednostavno to mora proci. 

Nisam upratila dobro, preletila sam poruke, cestitam bebicama koje su stigle ako su stigle a vi sto se pred kraj mucite sa laznim trudovima, neka vam sto prije dodju pravi! ❤️

• Sandra25
    08. Ožujak 2024. 18:06

Yellowsubmarine

Mary36

12345M

Sjecam se sa prvim kad je muz 5 minuta prije zatvaranja Muellera trcao da kupi te kostice jer je mali vristao nemoguce😅 malo su pomogle, i masaza al jednostavno to mora proci.

Nisam upratila dobro, preletila sam poruke, cestitam bebicama koje su stigle ako su stigle a vi sto se pred kraj mucite sa laznim trudovima, neka vam sto prije dodju pravi! ❤️

Kako se koriste te kostice? Cula sam da pomazu, ali ne znam nista o tome?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    08. Ožujak 2024. 18:10

Sandra25

Yellowsubmarine

Mary36

12345M

Kako se koriste te kostice? Cula sam da pomazu, ali ne znam nista o tome?

Ubace se u mikrovalnu ili pecnicu (budu onako u vrecici nekoj platnenoj) i onda idu na trbuh.. kao igracka su i onfa izvadis kostice-ugrijes, vratis u igrackicu i stavis na trbuh da griju:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.