Sretan vam 8. mart zene! Izdrzite jos malo vi koje cekate, cestitke na novim bebama- posvudusa :) beban i pol, ti si sad vec sve svoje kile izgubila
Samo da javim da na apoteka.hr imate omron inhalator c28p na 20% :) znam da smo pricale o tome
Cure, moze savjet sto je dobro za lijecenje hemeroida? Znam da je bilo vec rijeci o tome ali da sad ne listam unazad🤪
Hemopip plus mast, kantarianovo ulje, hemopropin, faktu mast(na recept. Ne znam jel se smije u trudnoci) ..
A vidim da si rodila vec.. pitaj dr opce prakse da ti da faktu mast ili cepice . Pomaze 100000%
Super, hvala ti puno💕
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Mi smo poceli s grcevima, jucer svakih sat vremena je vristo, smiri se kad ga nosamo vise nisam znala kako mu pomoc
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mi smo poceli s grcevima, jucer svakih sat vremena je vristo, smiri se kad ga nosamo vise nisam znala kako mu pomoc
A svaka beba je drugacija po tom pitanju. Topla gaza na trbuh, kapi neke, bijeli sum, nosenje…🤷♀️🤷♀️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
U mulleru imaš za kupiti grijače za trbuh beba punjene košticama. Mojoj je jedino to malo pomagalo.
U mulleru imaš za kupiti grijače za trbuh beba punjene košticama. Mojoj je jedino to malo pomagalo.
Sjecam se sa prvim kad je muz 5 minuta prije zatvaranja Muellera trcao da kupi te kostice jer je mali vristao nemoguce😅 malo su pomogle, i masaza al jednostavno to mora proci.
Nisam upratila dobro, preletila sam poruke, cestitam bebicama koje su stigle ako su stigle a vi sto se pred kraj mucite sa laznim trudovima, neka vam sto prije dodju pravi! ❤️
Sjecam se sa prvim kad je muz 5 minuta prije zatvaranja Muellera trcao da kupi te kostice jer je mali vristao nemoguce😅 malo su pomogle, i masaza al jednostavno to mora proci.
Nisam upratila dobro, preletila sam poruke, cestitam bebicama koje su stigle ako su stigle a vi sto se pred kraj mucite sa laznim trudovima, neka vam sto prije dodju pravi! ❤️
Kako se koriste te kostice? Cula sam da pomazu, ali ne znam nista o tome?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Kako se koriste te kostice? Cula sam da pomazu, ali ne znam nista o tome?
Ubace se u mikrovalnu ili pecnicu (budu onako u vrecici nekoj platnenoj) i onda idu na trbuh.. kao igracka su i onfa izvadis kostice-ugrijes, vratis u igrackicu i stavis na trbuh da griju:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji