Dobro jutro žene velike i ovih par malih, sretan nam Dan žena! ❤️
Nisam popamtila tko je što pitao, čestitam na porodu i veeelikoj bebi, bitno da je sve dobro prošlo ☺️
Široko povijanje - nisam radila niti sa jednim, sa cca mjesec dana na uzv kukova sve super, ne planiram ni sada osim ako mi tako ne kažu.
Maša i tear of hapiness - baš lijepo da ste se upoznale, imam i ja predivnih prijateljstava iz tih forum i Facebook grupa, i danas se čujemo i vidimo ☺️
Mislim da nam jednostavno fali strpljenja sad na kraju kad ga ustvari treba imati najviše jer postane preteško, kao kad trčiš pa je zadnjih 100m koma 😔 Nemam pametan savjet ni za sebe ni vas, dan po dan, a nekad i sat po sat, i samu me živciraju promjene vremena i mog raspoloženja, činjenica da ništa ne mogu, ne stignem i ne želim u konačnici (osim spavati) jer po noći budem budna što od njegovog boksanja do raznih snova, najčešće iznova sanjam onaj operacijski stol i kako me režu, pa da nije proradila spinalna, ma 100 gluposti 🤦 Držite se sa svojim tegobama, proći će 🥰🥰
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Posvudusa cestitam💙🩵
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sretan vam Dan žena ⚘️
Mi smo jučer bili na kontroli, uzeli nam bris za onu Betu nešto, i pregledali bebu, uglavnom 2 800 je procjenjena. Tijekom noći imam menstrualne bolove, one dobro poznate u donjem dijelu leđa. Nadam se da su to pripreme za porod, voljela bih bar od 39tt dogurati.
Sisy meni je jucer bebu procijenilo na 2800, sad sam u panici da ce bit velik😅😅😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Joooj cure bas ste tocno rekle!
Uopce mi nebi bio problem cekat da se mogu normalno kretat i normalno ponasat. Ovako samo malo vise se krecem skoci tlak. Samo malo krivo pojedem skoci tlak. Pa ti stalni trudovi luda sam vise. Znaci doslovno svaki dan se radi neke gluposti rasplacem sama sebi idem na zivce vise 😂🙈 ne micem se iz kuce G R O Z O T A 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Posvudusa čestitam na velikom dečkiću, mazite se i pazite.. 😊❤️
Mašo izdrži još malo, nadam se da će uskoro krenuti. ❤️
Cure sretan vam dan žena 🥰😊
Uopce mi nebi bio problem cekat da se mogu normalno kretat i normalno ponasat. Ovako samo malo vise se krecem skoci tlak. Samo malo krivo pojedem skoci tlak. Pa ti stalni trudovi luda sam vise. Znaci doslovno svaki dan se radi neke gluposti rasplacem sama sebi idem na zivce vise 😂🙈 ne micem se iz kuce G R O Z O T A 😂
Citala sam bas neki dan clanak koliko je zeznuta prehrana kod visokog tlaka. Po onome sto sam procitala ispada da tlak vise skoci od slatkisa nego od slane hrane. Pa ti sad znaj sta je ispravno😱
Drz se Maso, valjda ce krenut vise da se ne mucis
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jos malooo
Drzim fige da krene ranije 🤞
Vidim u potpisu da si sina rodila ranije?
Citala sam da cure vole dulje ostati unutra 🤦♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja naručila danas prve stvari za postpartum. Frida peri bottle i pjenu, silver cups i bokserice. Počelo je, it’s getting real. 🙂
Imate na Svijetu beba onaj njihov mjesečni mega vikend popust, ako nekome treba još što.
E i Dani beba u Westgateu su inače vikend 22.-24.3.
2020. 👦🏻
Posvuduša, čestitam! Pravi kapitalac 😂 svaka čast!
Sretan vam 8. mart svima!
Mene uglavnom u noći hvata jedno 2 sata i onda me pusti.
Frustrira me cijela non šalantnost oko pregleda, to što mi uzv nije napravljen 2 tjedna, što ne znam kad će me uhvatiti i kud ću sa starijom kćerkom. Sat i pol nije malo, pogotovo ako upadnem u gužvu pa to postane 2 i pol sata.
Posvuduša, čestitam! Pravi kapitalac 😂 svaka čast!
Sretan vam 8. mart svima!
Mene uglavnom u noći hvata jedno 2 sata i onda me pusti.
Frustrira me cijela non šalantnost oko pregleda, to što mi uzv nije napravljen 2 tjedna, što ne znam kad će me uhvatiti i kud ću sa starijom kćerkom. Sat i pol nije malo, pogotovo ako upadnem u gužvu pa to postane 2 i pol sata.
Ja sam u prvoj trudnoci sa 33 tjedna presla u TA, uzv mi je napravljen sa 37 tjedana jedan i to je to do poroda koji je bio 40+6😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji