Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    07. Ožujak 2024. 21:59

tear_of_happiness

buhtlica23

Lucy08

Citam sad o širokom povijanju beba do kontrole kukova pa su neki za , a neki protiv. Koji je vas stav? Curke koje vec imate bebe jel ih povijate?

To ti odrede u bolnici treba li ili ne. Barem je u mom slučaju bilo tako. Meni su rekli ne, napravili uzv i sve bilo okej 😊
    Tako da necu povijati ukoliko mi drugacije ne kazu..

Tako je i meni patronažna objasnila. Ako u rodilištu striktno ne kažu da treba široko povijati da se ne radi.

Meni u rodilistu nisu nista rekli za to🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Bela23
    07. Ožujak 2024. 22:08

Sto se tice povijanja meni su na otpusnom pismu napisali da se povija do prve kontrole kukova. Ovo vrijedi za Pulu. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Bananica80
    07. Ožujak 2024. 22:14

Tko pokaze to povijanje? Il se i to mora samouko guglat?

3/2024 💙

• lalllla
    07. Ožujak 2024. 22:15

Bananica80

Tko pokaze to povijanje? Il se i to mora samouko guglat?

Meni je pokazala patronazna

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

buhtlica23
    07. Ožujak 2024. 22:31

tear_of_happiness

buhtlica23

Lucy08

Citam sad o širokom povijanju beba do kontrole kukova pa su neki za , a neki protiv. Koji je vas stav? Curke koje vec imate bebe jel ih povijate?

To ti odrede u bolnici treba li ili ne. Barem je u mom slučaju bilo tako. Meni su rekli ne, napravili uzv i sve bilo okej 😊
    Tako da necu povijati ukoliko mi drugacije ne kazu..

Tako je i meni patronažna objasnila. Ako u rodilištu striktno ne kažu da treba široko povijati da se ne radi.

Meni su na otpusnom pismu napisali da ne povijam siroko. Ali evo izgleda svaka bolnica drugacije 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mary36
    07. Ožujak 2024. 22:43

Maša🤰🏼

Meni opet krenuli neki trudovi. I sad nisam pametna KAD otic za rodiliste? 🙈 otvorena 4,5 cm i do rodilista mi je sat vremena 😂 nezelim doc prerano pa da bude nesto lazno a nezelim ni rodit u tunelu ucka hhahahaha

O joj...tako je moja sestra bila otvorena i rodila je za 20 minuta kad su krenuli trudovi  Možda da polako kreneš ako se nastavi?

• Sandra25
    07. Ožujak 2024. 22:44

Popodne me muz odveo do knjizare i uzivam setajuci po njoj, imam u rukama hrpu knjiga sto za sebe sto za maloga i zove me iz ordinacije doktorica. Kaze sestra doktorica vam je rekla da idete odmah na hitni prijem jer je vidjela vase nalaze, ona je vec javila da dolazite. Ja ostavim sve i zovem muza da dodje po mene. Onda sto problema, mali na treningu, hocu li ostati u bolnici, da li da ponesem sto. Na kraju sam se odlucila istusirati samo i uzmem mobitel i punjac i trudnicku i ajmo.
    Dakle tlak mi je bio ok, iz tri mjerenja zapisali su 125/75, a krv- sve sto je jucer bilo u crvenom danas ne normalno. Ajde vi meni objasnite kako???? 
    Pustili su me kuci, taman sam dosla. Jedino su mi rekli da sutra ponovim ctg jer je ovaj moj gospodin ludovao. Znaci nije se prestao okretati i pomicati, svi su komentirali da je prezivahan. 
    Uz to, novost je da se od ponedjeljka do danas okrenuo na zadak. 
    Sjedim sad doma i nista mi nije jasno😅 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    07. Ožujak 2024. 23:29

Ajme Sandra pa sto se u tebe dogadja? Kako si sad?

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Sandra25
    07. Ožujak 2024. 23:31

Pa dobro🤣 bila sam dobro i prije i sada sam dobro. Mogu jedino zakljucit da su lose izradjeni nalazi prvi put. Nije moguce da su u nesto vise od 24 sati sve te stavke se vratile u normalu. Tlak mi je ok isto bio. Ne znam sta rec🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Mary36
    07. Ožujak 2024. 23:38

Sandra možda si imala neku upalicu u tijelu? Meni fali željeza i krvna slika mi je zbog toga bila cijela loša. Sve je nešto bilo povišeno i sniženo. Dr kad je pogledala je rekla da su sve te vrijednosti poremećene zbog željeza. Meni je ta moja krvna slika stravično izgledala. 
    Drago mi je da je sve ipak ok i da si poslana doma!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.