Meni isto nisu radili u prvoj trudnoći UZV prva dva puta u TA. Naručena za 3.put, ali malac stigao dan prije pregleda, tako da mi u biti nisu radili uopće u TA UZV.
2020. 👦🏻
Meni svaki put u trudnickoj ambulanti rade ultrazvuk, idem od 36. tjedna.
Ali do sad mi nisu niti jednom radilo CTG i nisu me gledali vaginalno. To sto ne rade vaginalne preglede mi je super, a sad ne znam da li je CTG toliko bitan ako rade ultrazvuk
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ali do sad mi nisu niti jednom radilo CTG i nisu me gledali vaginalno. To sto ne rade vaginalne preglede mi je super, a sad ne znam da li je CTG toliko bitan ako rade ultrazvuk
A meni je bilo bas obrnuto. Svaki put ctg i vaginalni pregled a jednom uzv. 🤷♀️🤷♀️ valjda je od bolnice do bolnice
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
A meni je bilo bas obrnuto. Svaki put ctg i vaginalni pregled a jednom uzv. 🤷♀️🤷♀️ valjda je od bolnice do bolnice
U prvoj trudnoći sam od 29. tjedna bila u TA i redovito su mi radili uzv i sve detaljno pratili. Ovaj put čista suprotnost. Jednom sam bila na uzv, sa 37 tjedana i to je to. Mislim da više neće ni gledati jer se nisam naručila.
Evo ja sam napravila ctg koji je kaze doktorica za ove tjedne trudnoce idealan. Tlak prvo mjerenje naravno 170/100, pa 150/90, pa na kraju 125/80. Ovo je za ispalit na zivce!
Sto se nalaza iz krvi tice doktorica smatra da je doslo do neke greske u labosu, nekog boljeg objasnjenja nema kaze
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Cure, moze savjet sto je dobro za lijecenje hemeroida? Znam da je bilo vec rijeci o tome ali da sad ne listam unazad🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Posvudusa cestitkeee, bome decko i pol, doslovno skoro duplo od moje malecke, ona je 2900 bila🤣
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Cure, moze savjet sto je dobro za lijecenje hemeroida? Znam da je bilo vec rijeci o tome ali da sad ne listam unazad🤪
Hemopip plus mast, kantarianovo ulje, hemopropin, faktu mast(na recept. Ne znam jel se smije u trudnoci) ..
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hemopip plus mast, kantarianovo ulje, hemopropin, faktu mast(na recept. Ne znam jel se smije u trudnoci) ..
A vidim da si rodila vec.. pitaj dr opce prakse da ti da faktu mast ili cepice . Pomaze 100000%
Sortiraj odgovore
Najstariji