Obavila pregled. Žali Bože odlaska.
U ponedjeljak opet. Na rubu sam živaca.
Sto su danas kontrolirali?
Evo, ja cu imati u utorak pregled, bit cu 39+3
Ma ništa, nisu niti uzv napravili, a izgleda da neće ni idući put. Vaginalni pregled, urin, tlak, kilaža i doviđenja.
Ma ništa, nisu niti uzv napravili, a izgleda da neće ni idući put. Vaginalni pregled, urin, tlak, kilaža i doviđenja.
Jesi ista otvorena?
3/2024 💙
Jesi ista otvorena?
Stojim na 3 cm već dva, tri tjedna.
Jesi ista otvorena?
Stojim na 3 cm već dva, tri tjedna.
Ijaooo 😔 a da pitas iduci put za indukciju ako su skloni tome?
3/2024 💙
Ja isto obavila pregled, sve super, protoci ok, procjenjena težina 3350 g. Stojim na kilaži već 3 tjedna (+14), al malac uredno dobiva pa nema mjesta za brigu. Ctg uredan, trudove ne očitava. Nisu me gledali dali sam otvorena. Idući pregled na termin poroda ako ne krene prije, a nadam se da hoće jer mi je baš teško zadnje dane. 😅🤞
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Imaju li negdje u hrv za kupiti punjene datulje prelivene cokoladom?
To mi je jako fino, a nisam vidjela nigdje kod nas… zadnji put sam ih kupila u sloveniji…
Ove obicne susene datulje mi ne valjaju :(
Ja sam ih sama punila kikiriki maslacem i ubacila u topljenu cokoladu. 2 min posla
Jel to znaci da smijemo datulje s gestacijskim?😬
Btw jel se i dalje pridrzavas dijabeticke dijete (i ostale cure koje su rodile, a imale gd)?
Cocinele bas mi je zao. Kod kog si bila u Petrovoj? Zasto ne rade ctg?
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Na pregledu oni ne mogu predvidjeti kad ce porod. Ja sam bila zatvorena do kraja. Dan ili dva nakon pregleda (ne sjecam se tocno), krenuli trudovi i kroz 8 sati bila otvorena 6cm. Probaj se opustiti, prije ce krenuti nego da se nerviras 😊 drzim fige da ne izdrzis do ponedjeljka 🤞
Ja sam danas kupila caj lista maline ali sam procitala da ga ne bi smjele trudnice sa povisenim krvnim tlakom. I sad mi propala jedina nada za laksi porod😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pregled da se i ja javim. Ctg ocitao neki trudic ali nista, tlak uredu. Bebica procjenjena na 2900 grama sljedeci pregled u UTORAK ako ne krene ranije ili ako se tlak ne digne. NADAM SE DA CE KRENUT RANIJE 😂
Nego zanimljiva prica - lezim tako ja na ctg kad netko upadne u ordinaciju i kaze : MAŠO JESI TO TI? A to naša tear of happines 😂😂 i tako smo mi uspile malo procavrljat dok smo cekale u redu 😂❤️❤️ bas mi je drago da sam te upoznala :) tko zna mozda cemo nekim slucajem djelit sobu s nasim bebicama 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji