Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    06. Ožujak 2024. 15:40

Maša🤰🏼

Sandra meni su sad rekla da ako proteini nisu poviseni nije preklamsija … tako da sacekaj doktoricu pa vidi sta ce ti rec ali nemoj se previse brinut ❤️
    Pokreti bebe meni se ova moja bebica toooliko smirila otkad sam doma da sam skroz zabrinuta. Ona bi inace imala 30-50 pokreta u pola sata a sad evo brojim vec pola sata jos uvijek se niti jednom nije pomakla . Bas jako jako malo se mice. Je to neki znak da ce porod brzo ? Se trebam zabrinut? Sutra cu svakako napomenut to

Drzim fige da ti se pokrene samo pa da ne trebas na indukciju 🤞
    Nebi znala kako izgleda smirivanje bebe pred porod jer se moji i nisu bas smirili 😅 cak me i između trudova znala beba udarat 😂

• Sandra25
    06. Ožujak 2024. 19:28

Cure mislite li da je tutice i bodije za bebu dovoljno samo oprati i osusiti u susilici? Treba li ih nakon toga i peglati jos?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    06. Ožujak 2024. 19:31

Sandra25

Cure mislite li da je tutice i bodije za bebu dovoljno samo oprati i osusiti u susilici? Treba li ih nakon toga i peglati jos?

Mislim da nema potrebe.. ali svako radi kako najbolje misli.. ja sam i za sina i sada za kcer prvi put oprala i opeglala i to je to. Onda kasnije samo operem i osusim u susilici koristeci frosch deterdzent i kap omeksivaca (moze i bez omeksivaca) 😃

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Mary36
    06. Ožujak 2024. 19:36

Ja sam prvi puta, i sada opet, oprala sa frosch deterdžentom za bebe, osušila i opeglala sve da bi ljepše složila. Nekako mi je lakše ako imam sve uredno složeno na početku i ne moram previše razmišljati. Omekšivač ne koristim za skroz malu bebu. 

amystiqa
    06. Ožujak 2024. 20:40

Sandra25

Ja sam samo prvi put dok sam imala vremena. Poslije nisam više. Mislim da sušilica ima dovoljnu toplinu da ne treba peglati dodatno. 

2020. 👦🏻

Anica88
    06. Ožujak 2024. 20:56

Ja nisam uopce peglala. Kad sam prala, stavila sam sredstvo za dezinfekciju rublja i to je to

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• BlackRose
    06. Ožujak 2024. 21:43

Mary36

Ja sam prvi puta, i sada opet, oprala sa frosch deterdžentom za bebe, osušila i opeglala sve da bi ljepše složila. Nekako mi je lakše ako imam sve uredno složeno na početku i ne moram previše razmišljati. Omekšivač ne koristim za skroz malu bebu.

Tako sam i ja peglala da mogu sloziti. Jer to sve minijaturno je lakse sloziti ako se popegla 😅 inace nisam sklona peglanju 🙈

Mary36
    06. Ožujak 2024. 23:42

BlackRose

Mary36

Tako sam i ja peglala da mogu sloziti. Jer to sve minijaturno je lakse sloziti ako se popegla 😅 inace nisam sklona peglanju 🙈

Nisam ni ja sklona peglanju inače 🤣 Ali ta mala robica stvarno tako posložena zauzme manje mjesta i kasnije se lakše snaći u brojevima kad je sve tip top 😂

bejbe2018
    07. Ožujak 2024. 06:49

Sandra25

Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
    Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
    Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅

Dobro je to kako pada,tako sam i ja zadnji tjedan kući mjerila o vidila da je jedan veći.
    A rekla mi je ginekologica samo ako se poveća baš na 160 da odem na hitnu.
    Izdržala sam do indukcije,to mi je bilo najbitnije.
    😻

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Sandra25
    07. Ožujak 2024. 09:47

bejbe2018

Sandra25

Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
    Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
    Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅

Dobro je to kako pada,tako sam i ja zadnji tjedan kući mjerila o vidila da je jedan veći.
    A rekla mi je ginekologica samo ako se poveća baš na 160 da odem na hitnu.
    Izdržala sam do indukcije,to mi je bilo najbitnije.
    😻

Ne mogu se sjetit, zasto si ti imala dogovorenu indukciju?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.