Komentirala je samo da nije nista dobila ali nije komentirala nista zabrinjavajuce. Radila je pregled 40 minuta
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bravo za dobre preglede curke!
Mema88 sretno, neka bude brzo i da nam se javiš sa lijepom pričom s poroda 🍀💞
.
Ja sam noćas imala neke čudne bolove, ako ih mogu tako uopće nazvati. Probudili me usred noći grčevi u trbuhu i, da oprostite, potjeralo me na wc dva puta. Nakon toga sam legla i kao da ću spavat, ali mi se javljala nekakva napetost u donjem dijelu trbuha, ne mogu reć grč, nego baš napetost i dok bi to trajalo malac bi bubnjao kao lud. Tako da sam do nekih 6 ujutro bila budna i sad se tek izvadila iz kreveta 😅 to se pojavljivalo u nepravilnim razmacima, sad imam menstrualne bolove cijelo vrijeme, nisu u valovima. Jesu li to bh kontrakcije ili bi prije rekle da sam nešto krivo pojela?
Nebi rekla da su to bh. Ja bi na tvom mjestu spremila torbu , otusirala se i bila spremna ako krene na jače , sretnoooo 🤞
Neznam vise dal sam tu pisala , ali pustili su me doma 🥳 imam pregled u cetvrtak i onda vjerovatno dogovaramo indukciju za petak 🤞
Hvala cure na savjetima! 🥰
Spremna sam i jedva čekam 😅🍀 Baš mi je drago da si doma! Ja sam isto čet na pregledu, baš me zanima kakvo je stanje. Meni se sve primirilo, malac je aktivan, vjerojatno se sve to priprema. Idem sad u šetnju možda opet krene 🤣
U koliko imas pregled?
Moja je jos uvijek na 2700 grama . Sta znaci da u 7 dana nije nista dobila na kilazi .
Moj malac u 30+4 bio procijenjen na 1870 g, a u 34+4 na 2570 g.
Mašo u10.20 sam na poliklinici u TA. Jesi ti isto dole ili ideš na 4.kat?
Uuu ja sam u poliklinici u 10.40
Onda se vidimo u čet 😁
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Evo me s pregleda u svetom duhu.
Danas sam bila gotova za pola sata :o
I dalje imam nizak tlak. Bio je samo ultrazvuk.
S bebom je sve ok, ima vec 3300g, plodna voda ok, protoci ok.
Iduci pregled je 12.3. u pola 8 u jutro
Tko ti je danas bio od dr? Bome meni ovo da si gotova u pola sata zvuči divno naspram mojih čekanja po 3-4h u Merkuru prije 4 godine u TA.
Ponovno je bila dr Petra Glad Stritof. Izgleda da je prosli put iznimno bio drugi doktor. Da, prosli put je isto bilo krace, samo prvi put sam dugo cekala. Iduci put cu imati dugi pregled pa ne bude brzo. U 7 idem na vadjenje krvi pa onda pregled
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Komentirala je samo da nije nista dobila ali nije komentirala nista zabrinjavajuce. Radila je pregled 40 minuta
Onda je sigurno sve u redu :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Moj je u 30t imo 1600, rodio se 39+5 sa 3460
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Tear_of_happines, Mema88, ima li kakvih novosti? 😀
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Jutro cure, ja bome noćas nisam baš najbolje spavala, stalno sam se vrtila, nisam se mogla namjestiti, malac stalno lumpovao u stomaku..
Jučer sam se malo prepala malac je toliko počeo divljati po stomaku, onda su mi krenuli nekakvi jaki bolovi, u ravnini pupka lijevo i desno, bilo je i bh kontrakcija istovremeno, skoro pa nisam znala za sebe od jačine bolova, i to je trajalo sat vremena, odnosno dok se malac nije primirio, popila sam i magnezij, popustilo je, da nije već sam mislila na hitnu ići..
Onda me kasnije zvala doktorica, pošto sam radila bris na streptokok, ureaplasmu i mycoplasmu, na streptokok je ok, al zato sam pozitivna na ureaplasmu, pa mi je prepisala antibiotik i vaginalete, sad pred kraj trudnoće baš sam morala još i to pokupit.. 😔
Jel koja od vas imala problema sa ureaplasmom u trudnoći, jeste se uspjeli brzo riješiti toga, jel bilo sve ok? Ja sam davno prije imala ju,znači ne u trudnoći, i bome mi je trebalo godina dana da se sve normalizira.
Jutro svima!
Leptirice ja sam isto imala ureaplasmu van trudnoce al rjesila sam ju sa jednom turom antibiotika. Mozda ne bi bilo lose da popijes i d manozu da se lakse rjesis.
Ja sam jutros isla vaditi krv i dala sam urin za pretrage za preklampsiju. Izvadilo mi je 4 bocice krvi, odmah sam se poslije pocastila cokoladnim kroasanom.
Nalazi ce bit kroz dva sata, a do tada idem u jednu duguuuuu setnju😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jutro cure, ja bome noćas nisam baš najbolje spavala, stalno sam se vrtila, nisam se mogla namjestiti, malac stalno lumpovao u stomaku..
Jučer sam se malo prepala malac je toliko počeo divljati po stomaku, onda su mi krenuli nekakvi jaki bolovi, u ravnini pupka lijevo i desno, bilo je i bh kontrakcija istovremeno, skoro pa nisam znala za sebe od jačine bolova, i to je trajalo sat vremena, odnosno dok se malac nije primirio, popila sam i magnezij, popustilo je, da nije već sam mislila na hitnu ići..
Onda me kasnije zvala doktorica, pošto sam radila bris na streptokok, ureaplasmu i mycoplasmu, na streptokok je ok, al zato sam pozitivna na ureaplasmu, pa mi je prepisala antibiotik i vaginalete, sad pred kraj trudnoće baš sam morala još i to pokupit.. 😔
Jel koja od vas imala problema sa ureaplasmom u trudnoći, jeste se uspjeli brzo riješiti toga, jel bilo sve ok? Ja sam davno prije imala ju,znači ne u trudnoći, i bome mi je trebalo godina dana da se sve normalizira.
Ja sam u prosloj trudnoci imala ureaplasmu i mikoplasmu od pocetka trudnoce.. bila sam rezistentna na sve antibiotike tako da ih se nisam mogla ni rijesiti. Radile su mi problem tipa sto sam stalno imala probleme s upalom mjehura koje sam rjesavala antibioticima ali za njih direkt nije bilo lijeka. Sve je ok bilo s trudnocom i bebom, prenijela sam 6 dana (posto prijeti kao prijevremeni porod ali ocito ne mora biti).. rijesila sam ih se tek sa doksiciklinom kad swm prestala dojiti jer je to jedino bilo sta bi ih ubilo. A prestala sam dojiti kad mi je mali imao 5mj (samo iz razloga da popijem antibiotik jer mi je vise bila puna kapa mokracnih problema) tako da ne brini!! Popijes antibiotik i to odlazi odmah. Imala sam i prijateljicu koja je imala, popila je dve ture sumameda i vise ih nije imala
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Btw ako popijes antibiotik pazi na seksualne odnose jer se i partner mora istovremeno lijeciti pa da znas ako ti nije napomenula. Znaci ako pijes mora i on, ili nema spolnih odnosa dok se i on ne izlijeci ..
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji