Meni su dosli nalazi i dosta toga mi je u crvenom. Niski su mi trombociti (to se sjecam iz prijasnje trudnoce da upucuje na preklampsiju), albumin i ukupni proteini snizeni, urati poviseni. Jedino su mi ovi od jetre uredni, i urin mi je u svemu uredan. Poslala sam doktorici pa cekam da se javi, u panici sam da ce me poslati u bolnicu. 😩😩😩
Ne bi li uz preeklampsiju i proteini bili poviseni?
Drzim fige za najbolji ishod
Pa to me jedino tjesi sto mi je u mokraci sve uredno. Proteini z mokraci su isto uredni. Nadam se da nece biti za hospitalizaciju. Mozda mi kaze da mjerim doma tlak i pratim
Zbog cega te uopce poslala na vađenje krvi? Oprosti ako si vec spomenula, promaknulo mi je
Meni su dosli nalazi i dosta toga mi je u crvenom. Niski su mi trombociti (to se sjecam iz prijasnje trudnoce da upucuje na preklampsiju), albumin i ukupni proteini snizeni, urati poviseni. Jedino su mi ovi od jetre uredni, i urin mi je u svemu uredan. Poslala sam doktorici pa cekam da se javi, u panici sam da ce me poslati u bolnicu. 😩😩😩
Ne bi li uz preeklampsiju i proteini bili poviseni?
Drzim fige za najbolji ishod
Pa to me jedino tjesi sto mi je u mokraci sve uredno. Proteini z mokraci su isto uredni. Nadam se da nece biti za hospitalizaciju. Mozda mi kaze da mjerim doma tlak i pratim
Zbog cega te uopce poslala na vađenje krvi? Oprosti ako si vec spomenula, promaknulo mi je
Imala sam preklampsiju u prvoj trudnoci, a na proslom pregledu (ovaj ponedjeljak) mi je tlak bio povisen.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mema cestitam!🥳 Zelim ti sto brzi oporavak 🤗
Sandra jel ti dobar tlak ? Ja sam samoincijativno jucer odnjela urin u analize i dobar je, uopce nema proteina. Na pregledu je bio blago zamucen pretpostavljam jer sam jedva nesto uspila izmokrit iz praznog mjehura, a tlak mi je nizak pa gin nije bija zabrinut al kao da pratim tlak zbog blazih edema koje sad vec imam.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sandra meni su sad rekla da ako proteini nisu poviseni nije preklamsija … tako da sacekaj doktoricu pa vidi sta ce ti rec ali nemoj se previse brinut ❤️
Pokreti bebe meni se ova moja bebica toooliko smirila otkad sam doma da sam skroz zabrinuta. Ona bi inace imala 30-50 pokreta u pola sata a sad evo brojim vec pola sata jos uvijek se niti jednom nije pomakla . Bas jako jako malo se mice. Je to neki znak da ce porod brzo ? Se trebam zabrinut? Sutra cu svakako napomenut to
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kako sam ovo poslala se pomakla 😂 ali ono vise se nabila lagano lagano za gore nego sta se nesto pomice 🤷🏼♀️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kako sam ovo poslala se pomakla 😂 ali ono vise se nabila lagano lagano za gore nego sta se nesto pomice 🤷🏼♀️
Moguce da se smirila za porod 😃
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅
Jesu li ti odstupanja tih parametara bar blizu granice normale? Najbolje ti se ne nervirat jer samo pogorsavas stanje. Vidi sta ce ti dr rec i toga se drzi. S obzirom da vec imas iskustva s preeklampsijom dobro si upucena kako i sta trebas. Cuvaj se i sretno 🤞
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Jesu li ti odstupanja tih parametara bar blizu granice normale? Najbolje ti se ne nervirat jer samo pogorsavas stanje. Vidi sta ce ti dr rec i toga se drzi. S obzirom da vec imas iskustva s preeklampsijom dobro si upucena kako i sta trebas. Cuvaj se i sretno 🤞
Pa mislim da ne odstupaju previse. Nista od toga nije abnormalno.
Sto je najtragicnije ne znam previse u vezi preklampsije jer su me odmah stavili u bolnicu i kroz iducih 6 dana inducirali porod.
Znam samo da trebam paziti na unos soli.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Pa mislim da ne odstupaju previse. Nista od toga nije abnormalno.
Sto je najtragicnije ne znam previse u vezi preklampsije jer su me odmah stavili u bolnicu i kroz iducih 6 dana inducirali porod.
Znam samo da trebam paziti na unos soli.
Super kad ne odstupaju bas. Vidit ces sta ce ti gin rec, vjerovatno nema drame jos dok su urin i tlak ok, nemas edema. Pazi na prehranu i smanji unos soli na minimum.
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji