Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela23
    07. Ožujak 2024. 09:50

Ja sam jucer cijeli dan imala lazne kontrakcije i stvarno se ponadala da se nesto dogadja na kraju opet sve stalo. Bas mi je dosta vise boli me cijelo tijelo i prenervozna san postala. Svaki dio tijela me boli. Jedva cekam rodit. 😵‍💫
    Ne znam koliko mogu trajati te lazne kontrakcije, vec mi je dosta. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Maša🤰🏼
    07. Ožujak 2024. 09:54

Tear of happiness sretno danas i javi sta su rekli. Ja sam se malo zabunila , ipak sam narucena u 11:40 😂🙈 mozda se ipak uspimo vidit🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

bejbe2018
    07. Ožujak 2024. 10:42

Sandra25

bejbe2018

Sandra25

Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
    Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
    Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅

Dobro je to kako pada,tako sam i ja zadnji tjedan kući mjerila o vidila da je jedan veći.
    A rekla mi je ginekologica samo ako se poveća baš na 160 da odem na hitnu.
    Izdržala sam do indukcije,to mi je bilo najbitnije.
    😻

Ne mogu se sjetit, zasto si ti imala dogovorenu indukciju?

Meni je trudnoća od polovice vođena u trudnoćkoj ambulanti u KBC -u i imala sam uvijek manje plodne vode plus taj povišeni tlak.
    I onda je rekla da će bit najbolji inducirani ,da ne riskiramo zbog svega skupa. Ali glavni je tlak mislim.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Anica88
    07. Ožujak 2024. 11:00

Bela23

Ja sam jucer cijeli dan imala lazne kontrakcije i stvarno se ponadala da se nesto dogadja na kraju opet sve stalo. Bas mi je dosta vise boli me cijelo tijelo i prenervozna san postala. Svaki dio tijela me boli. Jedva cekam rodit. 😵‍💫

A joj :(
    Znam kako ti je, i ja sam nocas imala lazne kontrakcije :(
    Sad sam sva umorna od nespavanja

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Bela23
    07. Ožujak 2024. 11:46

Anica88

Bela23

A joj :(
    Znam kako ti je, i ja sam nocas imala lazne kontrakcije :(
    Sad sam sva umorna od nespavanja

Suosjecam 😔 tako sam prije neku vecer bila budna od 1 do 6. 😣😣

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Sandra25
    07. Ožujak 2024. 11:52

bejbe2018

Sandra25

bejbe2018

Sandra25

Lucy08, na pregledu mi je prvi bio 160/90, drugo mjerenne 150/85 cini mi se, i trece mjerenje 135/82. Pitala sam je da li da mjerim kuci ona je rekla da bolje jos uvijek ne jer cu se samo uzbuditi i nanervirati.
    Kad sam prosli put imala preklampsiju imala sam tlak 170/100 i proteine u urinu i bila sam nenormalno natecena. Sada nemam tih proteina pa me to tjesi i skoro pa da uopce nisam natecena. Samo me evo brinu ti neki drugi paramatri koji su bili u crvenome jer je ona rekla da sve to upucuje na preklampsiju. Vidit cemo sta ce rec.
    Maso ja svog isto danss slabije osjetim al mislim da mi je to od nervoze oko nalaza i svega. Sad cu se smiriti i pojesti nesto slatko pa cemo vidjeti😅

Dobro je to kako pada,tako sam i ja zadnji tjedan kući mjerila o vidila da je jedan veći.
    A rekla mi je ginekologica samo ako se poveća baš na 160 da odem na hitnu.
    Izdržala sam do indukcije,to mi je bilo najbitnije.
    😻

Ne mogu se sjetit, zasto si ti imala dogovorenu indukciju?

Meni je trudnoća od polovice vođena u trudnoćkoj ambulanti u KBC -u i imala sam uvijek manje plodne vode plus taj povišeni tlak.
    I onda je rekla da će bit najbolji inducirani ,da ne riskiramo zbog svega skupa. Ali glavni je tlak mislim.

Kako ti se kretao tlak? 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    07. Ožujak 2024. 13:44

Pozdrav, mi se napokon preselili i krenula sam s pranjem robice. Iskreno ne znam hocu stic peglati a nesto mi se i neda.
    Bili sinoc na pregledu, ja sam i dalje na +15kg, nisam nista dobila od zadnje kontrole, a mali je na 3200gr. Otvorena 1prst i malac je super pozicioniran kaze dr. Sljedeci pregled 13.03. u TA Petrova🙂.
    Cure gdje uzeti fine datulje? Idem danas i po caj lista maline 🙂

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• lalllla
    07. Ožujak 2024. 13:46

Bravo za super pregled! Ja datulje uzimam u La turci.. tj mama uzme pa ja ukradem, ali su preeefine. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    07. Ožujak 2024. 13:47

Zelena123

Pozdrav, mi se napokon preselili i krenula sam s pranjem robice. Iskreno ne znam hocu stic peglati a nesto mi se i neda.
    Bili sinoc na pregledu, ja sam i dalje na +15kg, nisam nista dobila od zadnje kontrole, a mali je na 3200gr. Otvorena 1prst i malac je super pozicioniran kaze dr. Sljedeci pregled 13.03. u TA Petrova🙂.
    Cure gdje uzeti fine datulje? Idem danas i po caj lista maline 🙂

Javi bas kakvo je stanje u Petrovoj👍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    07. Ožujak 2024. 14:19

Evo i mene sa pregleda, 37tt, zatvorena 🙈, protoci okej, beba sa mjerama okej, sve okej. Ima 3300g. Ipak me nece inducirat sa 38 tjedana, pustit ce me do 39tjedna, ako ne i do termina. Kontrola za tjedan dana. Ja bih najradije da to samo krene u narednim skoro tjednima 😅 sta ste ono rekle, koji su narodni obicaji za poticanje poroda? Kretanje, setnje, seks, datulje, ananas? Ne vjerujem ja u to zapravo nista, al me ne kosta nista ni probat 🤣

3/2024 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.