Citam sad da pred porod mogu dobivati manje na tezini. Mozda ti se posreci i krene prirodno :)
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Bravo za dobre preglede curke!
Mema88 sretno, neka bude brzo i da nam se javiš sa lijepom pričom s poroda 🍀💞
.
Ja sam noćas imala neke čudne bolove, ako ih mogu tako uopće nazvati. Probudili me usred noći grčevi u trbuhu i, da oprostite, potjeralo me na wc dva puta. Nakon toga sam legla i kao da ću spavat, ali mi se javljala nekakva napetost u donjem dijelu trbuha, ne mogu reć grč, nego baš napetost i dok bi to trajalo malac bi bubnjao kao lud. Tako da sam do nekih 6 ujutro bila budna i sad se tek izvadila iz kreveta 😅 to se pojavljivalo u nepravilnim razmacima, sad imam menstrualne bolove cijelo vrijeme, nisu u valovima. Jesu li to bh kontrakcije ili bi prije rekle da sam nešto krivo pojela?
Nebi rekla da su to bh. Ja bi na tvom mjestu spremila torbu , otusirala se i bila spremna ako krene na jače , sretnoooo 🤞
Neznam vise dal sam tu pisala , ali pustili su me doma 🥳 imam pregled u cetvrtak i onda vjerovatno dogovaramo indukciju za petak 🤞
Hvala cure na savjetima! 🥰
Spremna sam i jedva čekam 😅🍀 Baš mi je drago da si doma! Ja sam isto čet na pregledu, baš me zanima kakvo je stanje. Meni se sve primirilo, malac je aktivan, vjerojatno se sve to priprema. Idem sad u šetnju možda opet krene 🤣
U koliko imas pregled?
Moja je jos uvijek na 2700 grama . Sta znaci da u 7 dana nije nista dobila na kilazi .
Moj malac u 30+4 bio procijenjen na 1870 g, a u 34+4 na 2570 g.
Mašo u 10.20 sam na poliklinici u TA. Jesi ti isto dole ili ideš na 4.kat?
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Kolike su vam bile bebe u 30tt? Sad mi se moj čini manji u odnosu na vaše bebe i moje dečke u tim tjednima, a čeka me porod u 35-36tt pa me strah da ne bude ispod 2500gr 😬
30+1 cca 1600g
31+2 cca 1980g
Tako nekako, eto u tih tjedan je dobio oko 300g
Kolike su vam bile bebe u 30tt? Sad mi se moj čini manji u odnosu na vaše bebe i moje dečke u tim tjednima, a čeka me porod u 35-36tt pa me strah da ne bude ispod 2500gr 😬
Moja je prije tjedan dana bila 1780 grama. Meni se isto čini malo, al dr kaže da je ok 🤷🏼♀️
Nadam se da cu bit te srece da mi ne rade epiziotomiju🤞
Znam da su vece sanse da hoce pa sam se opskrbila Octeniseptom, Cicatridina sprejem za brze cijeljenje rane, imam caj od hrastove kore za ispiranje, Frida boca i bokserice. Zaintrigirale ste me s Fridinom pjenom i sad zelim i nju kupit. Vise ne znam sta cu sve onda koristit , sta mi od toga treba ili ne treba. Plan mi je bija kao ispirat s vodom iz te fridine boce nakon svake nuzde , pa onda dezinfekcija rane Octeniseptom, posusit steril gazom i onda posprejat Cicratidinom. Pa sta cu onda hladit i vlazit s tom pjenom Fridom, oce to bit teski miks sa kontra efektom?
Ja vas citam pa samo kupujem sta od dosade sta od panike da sve ce to tribat, imam brdo svega, razlicitih proizvodaca istih stvari… nadam se da ce bit jos netko uskoro trudan od bliznjih da imam di dijelit sve te potrebne i nepotrebne stvari. Muz kaze mali ima 2 sobe , nasu je preuzea, 2. mu je skladiste , a di ce on 🤣
Ako te zanima ja imam Frida pjenu novu neotvorenu i Frida obloge (nedostaju 3/24). Prodala bih za 20€ skupa
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
U 28. tt je moj bio 1480g, gin je rekao taman za gastacijsku dob.
2020. 👦🏻
Meni kod procjene tezine kaze i u kojem je centilu. To isto UZV izbaci. Tako znam jel veca il manja od prosjeka il upada u prosjek. Al generalno ako mi mjere odgovaraju tjednima trudnoce onda upada u nekih 50-60 centila. S tim da procjena tezine ovisi direkt o mjerama i o tome koliko je gin to precizno izmjerio a i kako se beba namjestila - koliko je mogao bit precizan
3/2024 💙
Evo me s pregleda u svetom duhu.
Danas sam bila gotova za pola sata :o
I dalje imam nizak tlak. Bio je samo ultrazvuk.
S bebom je sve ok, ima vec 3300g, plodna voda ok, protoci ok.
Iduci pregled je 12.3. u pola 8 u jutro
Tko ti je danas bio od dr? Bome meni ovo da si gotova u pola sata zvuči divno naspram mojih čekanja po 3-4h u Merkuru prije 4 godine u TA.
2020. 👦🏻
Meni kod procjene tezine kaze i u kojem je centilu. To isto UZV izbaci. Tako znam jel veca il manja od prosjeka il upada u prosjek. Al generalno ako mi mjere odgovaraju tjednima trudnoce onda upada u nekih 50-60 centila. S tim da procjena tezine ovisi direkt o mjerama i o tome koliko je gin to precizno izmjerio a i kako se beba namjestila - koliko je mogao bit precizan
Da i meni kaže percentile. Moj je u 50. uglavnom u većini mjerenog za sad.
2020. 👦🏻
Bravo za dobre preglede curke!
Mema88 sretno, neka bude brzo i da nam se javiš sa lijepom pričom s poroda 🍀💞
.
Ja sam noćas imala neke čudne bolove, ako ih mogu tako uopće nazvati. Probudili me usred noći grčevi u trbuhu i, da oprostite, potjeralo me na wc dva puta. Nakon toga sam legla i kao da ću spavat, ali mi se javljala nekakva napetost u donjem dijelu trbuha, ne mogu reć grč, nego baš napetost i dok bi to trajalo malac bi bubnjao kao lud. Tako da sam do nekih 6 ujutro bila budna i sad se tek izvadila iz kreveta 😅 to se pojavljivalo u nepravilnim razmacima, sad imam menstrualne bolove cijelo vrijeme, nisu u valovima. Jesu li to bh kontrakcije ili bi prije rekle da sam nešto krivo pojela?
Nebi rekla da su to bh. Ja bi na tvom mjestu spremila torbu , otusirala se i bila spremna ako krene na jače , sretnoooo 🤞
Neznam vise dal sam tu pisala , ali pustili su me doma 🥳 imam pregled u cetvrtak i onda vjerovatno dogovaramo indukciju za petak 🤞
Hvala cure na savjetima! 🥰
Spremna sam i jedva čekam 😅🍀 Baš mi je drago da si doma! Ja sam isto čet na pregledu, baš me zanima kakvo je stanje. Meni se sve primirilo, malac je aktivan, vjerojatno se sve to priprema. Idem sad u šetnju možda opet krene 🤣
U koliko imas pregled?
Moja je jos uvijek na 2700 grama . Sta znaci da u 7 dana nije nista dobila na kilazi .
Moj malac u 30+4 bio procijenjen na 1870 g, a u 34+4 na 2570 g.
Mašo u10.20 sam na poliklinici u TA. Jesi ti isto dole ili ideš na 4.kat?
Uuu ja sam u poliklinici u 10.40
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji