Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JagodicaBobica96
    22. Veljača 2024. 15:26

Curke ja se nisam javljala duuuugo 😂 ali porodila sam se 😂 
    Termin je pomjeren bio sa 11.02 na 17.02 porodila sam se 18.02 dosao nam je nas mali Kaan 🩵 ima 2880gr i dug 52cm 😊 

• lalllla
    22. Veljača 2024. 15:28

JagodicaBobica96

Termin je pomjeren bio sa 11.02 na 17.02 porodila sam se 18.02 dosao nam je nas mali Kaan 🩵 ima 2880gr i dug 52cm 😊

Cestitam🥰 gdje si rodila? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    22. Veljača 2024. 15:29

cocinella

I moj pregled je prošao. Nisu me ostavili kako sam se nadala 😂
    Idući pregled 29.2. Ako ga dočekam.
    Sve je ok, otvorena standardna 2 cm. Ctg je cijeli bio zbrda zdola jer je konstantno divljala. Uzv ovaj put nisu radili. I eto, to je manje više to.

Jel se ti vodis u Petrovoj ili sam zamijenila? 😂 zanima me kakvo je stanje🤷‍♀️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

JagodicaBobica96
    22. Veljača 2024. 15:31

lalllla

JagodicaBobica96

Cestitam🥰 gdje si rodila?

Uh u Njemackoj,toliki sam strah imala zbog jezika jer tek ucim i zamislite potrefi me na odjeljenju glavna babica tetaa iz Hrvatske..

• cocinella
    22. Veljača 2024. 15:39

JagodicaBobica96

Čestitam!

• cocinella
    22. Veljača 2024. 15:43

lalllla

cocinella

I moj pregled je prošao. Nisu me ostavili kako sam se nadala 😂
    Idući pregled 29.2. Ako ga dočekam.
    Sve je ok, otvorena standardna 2 cm. Ctg je cijeli bio zbrda zdola jer je konstantno divljala. Uzv ovaj put nisu radili. I eto, to je manje više to.
    Jel se ti vodis u Petrovoj ili sam zamijenila? 😂 zanima me kakvo je stanje🤷‍♀️

Je, u Petrovoj sam. Nisam stigla ni poluditi na nikoga. Bauštela je gora nego kod mene kod kuće, ali sve radi kao urica. Nikad nisam tako brzo obavila pregled. Prošli put sam satima čekala, doslovno po 7,8 sati da bih obavila pregled, ctg i uvz, a sad sam obavila za sat vremena sve. Doduše, moraš si posložiti u glavi da njihovi termini ništa ne znače. Što prije predaš papire, prije ćeš doći na red. 
    Svi su ljubazni i stvarno je ok.

• cocinella
    22. Veljača 2024. 15:48

Yellowsubmarine

Super za preglede, ja evo moj cekam upravo pa javim.
    Cocinella i ostale koje su otvorene, kako prolaze dani tako znajuci da si otvorena 2cm a nista se ne događa? Jel psihoza stalno kao sad ce sad ce ili? 😃

Ma samo mi je dosta. Imam toliko posla koji ne mogu obaviti zato što sam u tom nekom stanju gdje mi nije ništa, a zapravo je jer sam otvorena i stalno imam ili lažne ili prave trudove i razno razna probadanja. Onda zaboravim na to pa se preforsiram i onda umirem. 
    Da mi je prvo dijete, nastavila bih istim tempom, ali ovako moram misliti kad ću i kome moći ostaviti prvu curicu. Jedino zbog nje još pazim. 
    Inače spavam kao torba cijelu noć i dižem se oko 10 zajedno s njom 😂
    Nadam se da će i druga biti takav spavač.

buhtlica23
    22. Veljača 2024. 16:05

bejbe2018

buhtlica23

Pozdrav, evo da javim obavila danas ponovo pregled. Ctg uredan, izgleda sam si prizvala vaginalni pregled sa onim pitanjem neki dan 🤣🫣, kaze dr. da sam zatvorena ,cerviks visoko. Uzela mi je briseve za ureaplazmu i jos neke te bakterije posto mi je crp povisen a pijem vec antibiotik (zbog urinoinfekcije)pa ju je strah da nije nesto tamo dolje. Iduci pregled 4.3.
    E da dosao je nalaz 24 h urina, proteina imam 256, kaze doktorica nije ni strasno s obzirom kakav mi je tlak bio …za mjesec dana ponavljam nalaz.
    Cestitam svima na porodima, brz oporavak 😊
    Ček koji ti je tlak bio?

U jednom trenu 170/100 no uz terapiju ga drzim pod kontrolom tj bude do 140/90,150/90.. htjela dr da ostanem u bolnici ali odbila sam zbog male kod kuce, a i evo nakraju nalazi i nisu toliko losi..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• BlackRose
    22. Veljača 2024. 16:29

JagodicaBobica96

Čestitam 🥰 mazite se i pazite 😊

• BlackRose
    22. Veljača 2024. 16:31

Znam da je bila neki dan rasprava pa samo da javim. Tyrosur prasak je opet dostupan, ali navodno samo po par komada po ljekarni pa pozurite 😅 nezna se dal ce sad biti skroz dostupan pa je bolje pozuriti. Ja sutra idem u nabavku za svaki slucaj 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.