Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    22. Veljača 2024. 11:05

12345M

Evo da se javimo, uspijemo dojiti, ali poslje dodamo malo dohrane da smo sigurni da je sit dok ne nadođe mlijeko kako spada, non stop je samnom i po noci i po danu, sestre i svi radnici su prva liga, sve pokazu i imaju strpljenja, sa hranom sam zadovoljna, cak mi nista pored ni ne treba imam samo neke kekse i cokoladno mlijeko, danas bi trebali ici kuci ak bude sve kako treba :)
    Meni treba duze da ustanem iz kreveta i sporije hodam al nista strasno, malo imam menatrualnih grceva al sve se da izgurat, to je sve jos svjeze i normalno
    Cekamo sad ostale bebe ❤️

Kad su ručak i večera u OB Pula? 😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

sisy
    22. Veljača 2024. 12:53

Ležala sam u bolnici zbog bakterija u urinu.
    Samo da vam kažem da one "kontrakcije" što svi imamo, se na CTGu uopće ne očitavaju kao trud, niti kao išta, baš sam to pratila. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bejbe2018
    22. Veljača 2024. 13:34

Ja sam na redu ,ako nema tko između.
    U utorak sam na induciranom.
    💫mislila sam da ću i danas ostat ,ali sve je uredno,samo moram pratiti tlak da ne odleti.
    Tako da brojim sitno...

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    22. Veljača 2024. 13:36

buhtlica23

Pozdrav, evo da javim obavila danas ponovo pregled. Ctg uredan, izgleda sam si prizvala vaginalni pregled sa onim pitanjem neki dan 🤣🫣, kaze dr. da sam zatvorena ,cerviks visoko. Uzela mi je briseve za ureaplazmu i jos neke te bakterije posto mi je crp povisen a pijem vec antibiotik (zbog urinoinfekcije)pa ju je strah da nije nesto tamo dolje. Iduci pregled 4.3.
    E da dosao je nalaz 24 h urina, proteina imam 256, kaze doktorica nije ni strasno s obzirom kakav mi je tlak bio …za mjesec dana ponavljam nalaz.
    Cestitam svima na porodima, brz oporavak 😊

Ček koji ti je tlak bio?

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lalllla
    22. Veljača 2024. 13:40

bejbe2018

Ja sam na redu ,ako nema tko između.
    U utorak sam na induciranom.
    💫mislila sam da ću i danas ostat ,ali sve je uredno,samo moram pratiti tlak da ne odleti.
    Tako da brojim sitno…

Sretno.. gdje radas?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    22. Veljača 2024. 13:57

Evo se javljam nakon pregleda. Sve oke, uredna trudnoca 😀 ja sam 35 tjedan, bebac je procijenjen na 2600. Zatvorena sam. Iduci pregled za 2 tjedna kad cemo vjerojatno i dogovarat termin indukcije (osim ako ne krene samo prije).. uvijek odahnem kad mi kazu da je sve oke 😅

• Alexica
    22. Veljača 2024. 14:08

12345m super za dojenje, bit ce to super. Ne brini za dohranu i mom su davali. Kaze mi patronazna da je to standard jer se boje da mozda ne dobiju dovoljno pa da im ne padne glukoza u krvi, onda smo u problemu.
    Mlijeko ocekuj taman kad dodjes doma. Masiraj dojke (ja ne mogu sama pa mi muz to radi) da razbijes kvrgice.
    Moj mali nije htio prenapunjene dojke zahvatit pa sam se morala cesto izdajati prije samog hranjenja i onda bi fino primio.
    I mazi purelanom, stavljaj komprese. Meni su oni srebrni sesirici najvise od svega toga pomogli iako zvuci nevjerojatno. 
    Menstrualni grcevi su super znak da se maternica stisce, u tome ce ti i dojenje puno pomoci :)
    Drago mi je da je u puli tako dobro ☺️

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2024. 14:18

Ja sve cekam da nam se donnajos malo javi da isprica za Rijecko rodiliste 😪 DONAAAA AKO CITAS JAVI SE hahahahahhaha nadam se da ste doma već 💪 Ja jedva cekam pregled u pon bas me zanima jesam li nesto otvorena ili nisam.
    Trenutno sam 2 puta tjedno na limfnoj jer sam sva otecena i sve me boli i nemogu spavat pa bar to pomaze, i sve sta ide dalje sve se manje vidim da mogu dogurat do termina 😂 vec sam lagano ko neki kit sa 2 noge 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• cocinella
    22. Veljača 2024. 15:12

I moj pregled je prošao. Nisu me ostavili kako sam se nadala 😂
    Idući pregled 29.2. Ako ga dočekam.
    Sve je ok, otvorena standardna 2 cm. Ctg je cijeli bio zbrda zdola jer je konstantno divljala. Uzv ovaj put nisu radili. I eto, to je manje više to.

Yellowsubmarine
    22. Veljača 2024. 15:16

Super za preglede, ja evo moj cekam upravo pa javim. 
    Cocinella i ostale koje su otvorene, kako prolaze dani tako znajuci da si otvorena 2cm a nista se ne događa? Jel psihoza stalno kao sad ce sad ce ili? 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.