Jagodice čestitam!
Sisy dugo te nije bilo, nadam se da si dobro :)
Ja sam isto sva nikakva, ubi južina :(
Zelena jesi ti odabrala bolnicu za radjanje? Tu smo po terminu, ja sam danas 35tt. Isto sam Zg, mozda se i sretnemo
Ja cu u Petrovu, a koliko sam upratila tamo ce i Lalaa i Cocinelle. A ti? 😀
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
Vecer imam pitanje kasni mi 8 dana
Prvi dan kasnjenja napravila sam test za trudnocu bio je negativan i sada sam ponovo kupila test ali digitalni 6 dana prije kao da ga napravim i danas sam ga kupila pa me zanima dali je bitno kada se radi test i dali je mozda kada sam radila prvi test dali je bilo prerano?
Jagodice čestitam!
Zelena jesi ti odabrala bolnicu za radjanje? Tu smo po terminu, ja sam danas 35tt. Isto sam Zg, mozda se i sretnemo
Team Vinogradska 🤣

3/2024 💙
Cure, proteine u urinu nemate?
Ja sam pred kraj prosle trudnoce odjednom dobila proteine u urinu i tlak mi je bio visok pa su me odmah strpali u bolnicu. Tamo sam bila na terapiji ali nije pomagala. Stalno imam neki strah da mi se opet to ne dogodi pred kraj trudnoce
Tlak + proteini upucuju na preeklampsiju, pa je zato odmah bolnicki nadzor

3/2024 💙
Vecer imam pitanje kasni mi 8 dana
Prvi dan kasnjenja napravila sam test za trudnocu bio je negativan i sada sam ponovo kupila test ali digitalni 6 dana prije kao da ga napravim i danas sam ga kupila pa me zanima dali je bitno kada se radi test i dali je mozda kada sam radila prvi test dali je bilo prerano?
Bok Gabi. Nije prerano, današnji testovi se mogu napraviti i prije izostanka menstruacije. Najbolje je da se javiš svom ginekologu
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
Ja sam pred kraj prosle trudnoce odjednom dobila proteine u urinu i tlak mi je bio visok pa su me odmah strpali u bolnicu. Tamo sam bila na terapiji ali nije pomagala. Stalno imam neki strah da mi se opet to ne dogodi pred kraj trudnoce
Tlak + proteini upucuju na preeklampsiju, pa je zato odmah bolnicki nadzor
Tako je kako kaze bananica.
Ja vec sad imam povecane proteine u urinu tako da me ceka isti scenarij kao i u prvoj trudnoci koja je završena hitnim carskim radi preeklampsije.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure jeste imale neke druge simptome preeklampsije osim visokog tlaka i proteina u urinu? Jeste radile 24-satni urin?

💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Imala kod prvog poroda, a kod drugog ne. Navodno se cesto javlja kod prvorotkinja tako da ne moras brinuti 😊

Jagodice čestitam!
Team Vinogradska 🤣
Čekam dojmove. Taman da mi pomognu u odluci kad budem morala krenut u TA 😁

2020. 👦🏻
Cure jeste imale neke druge simptome preeklampsije osim visokog tlaka i proteina u urinu? Jeste radile 24-satni urin?
Ja sam sad neki dan radila 24-satni urin,ponavljam ga za mjesec dana. U prvoj trudnoci sam isto imala povecane proteine, ali sam dogurala do 37 tjedna. Tada je pocela jaka glavobolja koja nije prolazila uz tablete, povisen tlak kojeg nisu mogli spustiti ni sa najvecom dozom tableta za tlak i tableta za smirenje. I nakon cc 10 sati glavobolje pocela sam se osjećati kao da sam pijana i mamurna u isto vrijeme. Sve u svemu porodili su me drugi dan ujutro hitnim carskim.

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji