Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    22. Veljača 2024. 21:24

Cure, proteine u urinu nemate?
    Ja sam pred kraj prosle trudnoce odjednom dobila proteine u urinu i tlak mi je bio visok pa su me odmah strpali u bolnicu. Tamo sam bila na terapiji ali nije pomagala. Stalno imam neki strah da mi se opet to ne dogodi pred kraj trudnoce

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Zelena123
    22. Veljača 2024. 21:31

Bananica80

Zelena123

Jagodice čestitam!
    Sisy dugo te nije bilo, nadam se da si dobro :)
    Ja sam isto sva nikakva, ubi južina :(
    Zelena jesi ti odabrala bolnicu za radjanje? Tu smo po terminu, ja sam danas 35tt. Isto sam Zg, mozda se i sretnemo

Ja cu u Petrovu, a koliko sam upratila tamo ce i Lalaa i Cocinelle. A ti? 😀

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Gabi1304
    22. Veljača 2024. 21:32

Vecer imam pitanje kasni mi 8 dana 
    Prvi dan kasnjenja napravila sam test za trudnocu bio je negativan i sada sam ponovo kupila test ali digitalni 6 dana prije kao da ga napravim i danas sam ga kupila pa me zanima dali je bitno kada se radi test i dali je mozda kada sam radila prvi test dali je bilo prerano? 

• Bananica80
    22. Veljača 2024. 21:36

Zelena123

Bananica80

Zelena123

Jagodice čestitam!
    Zelena jesi ti odabrala bolnicu za radjanje? Tu smo po terminu, ja sam danas 35tt. Isto sam Zg, mozda se i sretnemo

Team Vinogradska 🤣

• Bananica80
    22. Veljača 2024. 21:37

Sandra25

Ja sam pred kraj prosle trudnoce odjednom dobila proteine u urinu i tlak mi je bio visok pa su me odmah strpali u bolnicu. Tamo sam bila na terapiji ali nije pomagala. Stalno imam neki strah da mi se opet to ne dogodi pred kraj trudnoce

Tlak + proteini upucuju na preeklampsiju, pa je zato odmah bolnicki nadzor

Zelena123
    22. Veljača 2024. 22:10

Gabi1304

Vecer imam pitanje kasni mi 8 dana
    Prvi dan kasnjenja napravila sam test za trudnocu bio je negativan i sada sam ponovo kupila test ali digitalni 6 dana prije kao da ga napravim i danas sam ga kupila pa me zanima dali je bitno kada se radi test i dali je mozda kada sam radila prvi test dali je bilo prerano?

Bok Gabi. Nije prerano, današnji testovi se mogu napraviti i prije izostanka menstruacije. Najbolje je da se javiš svom ginekologu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

buhtlica23
    22. Veljača 2024. 22:18

Bananica80

Sandra25

Tlak + proteini upucuju na preeklampsiju, pa je zato odmah bolnicki nadzor

Tako je kako kaze bananica. 
    Ja vec sad imam povecane proteine u urinu tako da me ceka isti scenarij kao i u prvoj trudnoci koja je završena hitnim carskim radi preeklampsije.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• Baby.nb.3
    22. Veljača 2024. 22:53

Cure jeste imale neke druge simptome preeklampsije osim visokog tlaka i proteina u urinu? Jeste radile 24-satni urin?

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• BlackRose
    22. Veljača 2024. 22:57

Sandra25

Imala kod prvog poroda, a kod drugog ne. Navodno se cesto javlja kod prvorotkinja tako da ne moras brinuti 😊

amystiqa
    22. Veljača 2024. 23:03

Bananica80

Zelena123

Bananica80

Zelena123

Jagodice čestitam!

Team Vinogradska 🤣

Čekam dojmove. Taman da mi pomognu u odluci kad budem morala krenut u TA 😁

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.