Aaaaa slatko masa 😍
Mene sve nesto stiska stalno i bocka a kako sam sina rodila u 37 tt sve si mislim da cu tako i sada 😂 a ono nemam razloga jer sam skroz zatvorena i sve je uredu ali ono
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Maso tebi je bar ostalo jos maloo i doci ces sebi. Jos 6 nedelja i gotovoo (ako je tacan opis ispod imena😁) A meni jos 15 i po nedelja😅😅😅 P.S. Inace moja beba buduca abd ce se zvati Masa😄
Mislim da ce bit i prije 6 nedelja :P ja vjerujem da cemo mi vec pocetkom 3 mj imat bebicu :)
A tebi zelim onda da s pocetkom ljepsih dana dode lakse i da “prehlada” prestane 🤞
Bice onda vjerovatno i prije, samo neka bude od 37 pa nadalje, kad god😊. Hvala ti. Da je bar prehlada pa da se i nadam da ce prestati, ovako nisam optimisticna, ali mozdaa nekim cudom bude bolje😃. Seka Lara (3 godine i 1mjesec) je dala ime buducoj bebi Maša pa smo prihvatili prijedlog.🥰
Maso tebi je bar ostalo jos maloo i doci ces sebi. Jos 6 nedelja i gotovoo (ako je tacan opis ispod imena😁) A meni jos 15 i po nedelja😅😅😅 P.S. Inace moja beba buduca abd ce se zvati Masa😄
Mislim da ce bit i prije 6 nedelja :P ja vjerujem da cemo mi vec pocetkom 3 mj imat bebicu :)
A tebi zelim onda da s pocetkom ljepsih dana dode lakse i da “prehlada” prestane 🤞
Bice onda vjerovatno i prije, samo neka bude od 37 pa nadalje, kad god😊. Hvala ti. Da je bar prehlada pa da se i nadam da ce prestati, ovako nisam optimisticna, ali mozdaa nekim cudom bude bolje😃. Seka Lara (3 godine i 1mjesec) je dala ime buducoj bebi Maša pa smo prihvatili prijedlog.🥰
Ajme preslatko 😍
Nekako sve to meni barem prestane cim udemo u 3 mjesec prvenstveno cim se smanji vlaga u zraku i krene lipse vrime. A za po noci meni stvarno pomaze spavat sa malo otvorenim prozorom da u kuci nije jako suh zrak i obavezno nesto za suhi zrak makar loncic vode sta god jer tako kad je zacepljen nos taj suhi zrak je koma. Meni puno pomaze ako je malo lipse vrime bit sta vise vani 🤷🏼♀️ eto neznam nadam se da ce proc cim prije 🤞
Bradavice necu nista dirat onda i nadam se da ce proc nakon trudnoce :) nije da nesto smeta ali ono 🤷🏼♀️
Hripavac - znam da se tu bas puno cura cijepilo , ja jos nisam i neznam dal bi il nebi 🤷🏼♀️ pitala sam ginekologa on je neutralan kao nepotrebno je pa mi se neda. A i sveki ima hripavac vec nekih 2 mjeseca i muz kaslje dobrih mjesec dana sad dal mi ima smisla se sad cjepit neznam nisam pametna 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mašo što se tiče cijepljenja protiv hripavca i ja sam u toj dilemi, meni je doktorica rekla da provjerim sa epidemiološkom službom dali je još preporuka za cijepljenjem trudnica, ako je da se cijepim. Ja danas zvala tu kod nas u Osijeku, i rekli su mi da se cijepim, i ja i ukućani koji će biti u doticaju sa bebom stalno. Tako da ćemo i muž i ja otići sljedeći tjedan i ipak se cijepiti...
Mašo što se tiče cijepljenja protiv hripavca i ja sam u toj dilemi, meni je doktorica rekla da provjerim sa epidemiološkom službom dali je još preporuka za cijepljenjem trudnica, ako je da se cijepim. Ja danas zvala tu kod nas u Osijeku, i rekli su mi da se cijepim, i ja i ukućani koji će biti u doticaju sa bebom stalno. Tako da ćemo i muž i ja otići sljedeći tjedan i ipak se cijepiti…
Kod moje gin pise da se preporuca trudnicama u 2 i 3 tromjesjecju. Za obitelj nista.. jel se to trebamo javiti opcoj praksi ili kako?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jedno pitanje … vec nekih 2 mjeseca mi se ovo desava :
https://ibb.co/Kwmw6nK
https://ibb.co/NZxrqby
Znaci bude bobuljica sa tom tockicom u sredini i onda se to lagano posusi i kad se posusi i skoro pa nestane dode na neko drugo mjesto… ovo zaokruzeno je stara vec se ni ne vidi i jutros sam primjerila novu . Izgleda ko neka mala bobuljica/pristic/žulj … sta bi to moglo bit? 🙈 uvik zaboravim pitat doktora 😂
Virusna bradavica.. Svi imamo u tijelu, no kod pada imuniteta ili bilo kakve promjene hormonske izbacuje se na površini tijela.. Npr, tlak, Stitnjaca, trudnoća.. Ne može se trajno riješiti, neke same nestanu a neke je potrebno ukloniti ako rastu..
Postoji tretman plazma pen za uklanjanje, ali nije preporučeno u trudnoći. Podiži imunitet, kljukljaj vitamine i drži to mjesto uvijek suho, jer se razmnožava na vlažnom. 😘🤗
Postoji tekućina u ljekarni Clavex, no čula sam od klijentica da ga nema više.. Pitaj za nešto drugo ako nema toga. 🤭
Ukoliko je virusna bradavica moze se rjesiti🙂
Ja sam ju imala na stopalu. Inace postoji tretman dusikom koji pomaze(ne znam dal se preporuca u trudnoci), ali ako hoces prirodno rjesenje kao ja- postoji biljka zove se debela koka i njome je moj muz izljecio hemeroide jednom zauvijek, a ja virusnu bradavicu na stopalu koja me dugoooooo mucila. Imam ju na balkonu u pitaru i nosimo je sa sobom kad god selimo.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Mašo što se tiče cijepljenja protiv hripavca i ja sam u toj dilemi, meni je doktorica rekla da provjerim sa epidemiološkom službom dali je još preporuka za cijepljenjem trudnica, ako je da se cijepim. Ja danas zvala tu kod nas u Osijeku, i rekli su mi da se cijepim, i ja i ukućani koji će biti u doticaju sa bebom stalno. Tako da ćemo i muž i ja otići sljedeći tjedan i ipak se cijepiti…
Kod moje gin pise da se preporuca trudnicama u 2 i 3 tromjesjecju. Za obitelj nista.. jel se to trebamo javiti opcoj praksi ili kako?
Ne treba se javljati općoj praksi, jer ne treba nikakva uputnica, meni su samo rekli da dođem kod njih u zavod za javno zdravstvo, besplatno je cjepivo za sve. Meni je moja gin isto savjetovala da se i muž cijepi zbog bebe kad dođe, doduše mi sami živimo pa je dovoljno da se nas dvoje cijepimo, e sad ne znam kako je dalje.. Na stranici zavoda za javno zdravstvo isto piše da je preporuka cijepljenje članova obitelji koji će boraviti sa tek rođenom bebom, znači u istom kucanstvu.
Meni je danas dosao paket sa mali zakladi. Dosla mi je mommy bag- bome je ogromna. Muz kad je vidio kaze “di ces ti s tim?”🤣🤣🤣🤣
Dosla mi je i neka zazu tjesilica koja ima neki mali aparat za white noise pa se moze koristiti sa time ili bez, dosle su mi kit&kin pelene i neke preslatke tetra pelene.
Gnijezdo mi jos nije doslo, ceka se do 6 tjedana🤣🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
S obzirom da se bebe cijepe tim cjepivom protiv hripavca, a i to cjepivo je stvarno već odavno u standardnoj upotrebi i kalendaru cijepljenja, definitivno se nebi brinula oko cijepljenja u trudnoći. Možete samo zaštititi bebu u tom rizičnom periodu dok se ne dovrši imunizacija nakon 3 doze.
Koliko sam shvatila, hripavac nije toliko sezonski nego se provlači kroz cijelu godinu pa radije ipak biti ziher.
2020. 👦🏻
S obzirom da se bebe cijepe tim cjepivom protiv hripavca, a i to cjepivo je stvarno već odavno u standardnoj upotrebi i kalendaru cijepljenja, definitivno se nebi brinula oko cijepljenja u trudnoći. Možete samo zaštititi bebu u tom rizičnom periodu dok se ne dovrši imunizacija nakon 3 doze.
Koliko sam shvatila, hripavac nije toliko sezonski nego se provlači kroz cijelu godinu pa radije ipak biti ziher.
To je bila i moja nit vodilja cijepiti se ili ne. 😃
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji