Bok cure, evo i nas pridružujemo se ekipi :)
Prvi pregled nam je tek za desetak dana jer smo na moru, nadam se da se družimo idućih mjeseci!
Dobrodošla
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Imstah ima djece koje ne podnose klokane i marame to ti je sve upitno. Jedno su naši planovi,a drugo planovi naših beba 😅
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Evo obavili smo pregled, sve je dobro!! ❤
Ovo mi je prva uredna trudnoca, nema hematoma, a od njih nenormalno strahujem.
Po UZV smo 8+4, a po kalendaru 9+0.
Veliki smo 19,9mm, srceko kuca kao veliko.
Iduci pregled je 11.9.😃
A kolica, ja ne znam sta bi bez njih,pogotovo setnjice. I sad uzivam u svakoj setnji s curkama ❤
Jedino posto je sad 3. beba planiram neku nosiljku ili maramu, jer mislim da bi mi to pomoglo u obavljanju poslova po kuci ili kad cu curke u vrtic voditi
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
I ja sam razmisljala da su ona kolica 3u1 katastrofa. Zivim na 4. katu bez lifta i ne znam kako to nositi s malom bebom u drugoj ruci.
Ne zelim niti bacati puno novaca na Babyzen yoyo koji mi je i ruzan 😅
Na kraju mi je sestra rekla da ce mi dati svoja stara za ru prvu fazu pa cu vidjeti da li cu ih upce koristiti
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Pozdrav cure, evo da se i ja pridruzim.
Imam 29 godina i ovo mi je prva trudnoca, sad smo na 5+1, termin je 11.4. 🥰 Iduci pregled nam je 29.8. I ne mozemo docekati.
Sto se tice simptoma imam jutarnje mucnine, grudi me bole i imam grcenje kao da cu dobiti mengu.
Malo sam listala po temi da vidim za prenatalne testove i koje cete raditi pa vidim da vecina vas spominje Panoramu. Meni je moja ginekologinja predlozila Harmony. Znate li je li neka znacajna razlika izmedu njih ili? 😊
💙
plavonebo ni ja nisam nešto zadovoljna. Općenito nakon velikih kolica ta kišobran mi djeluju sranje.
Šta se tiče nosiljke imam Klokana ergobaby Omni air jako sam zadovoljna
Mrva1104 dobrodošla! Želim ti sreću. Mislim da su male razlike u prenatalnima ona vjer radi s njima pa ti je taj i predložila.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Pozdrav žene,
citam vas u vezi prenatalnih testova. Nas je lijecnik na prvom pregledu pitao dal cemo nesto raditi tipa nifty, panorama i sl.jer je njihova preporuka svakako. Nekako ti je lakse da znas da ce vjerojatno biti sve u redu, iako to do zadnjega zapravo ne znas. Ali barem se psihicki pripremis za to sve skupa. Medutim, neke stvari se mogu i prevenirati. Ja to nekako tako gledam. Ja sam danas 11+3 i bas strepim od pregleda sljedeci tjedan 17.8.😮💨Nisam bila mjesec dana jer su na godisnjem. Svasta covjek procita i vidi pa se nadas da bude sve ok🙏 Inace, ja se ne osjecam kao trudnica, doslovno sama sebe moram podsjecat na to. Mucnine su mi trajale 2-3 tjedna, grudi su mi pa mozda malo vece, al imam male grudi pa ne racunam🤣 Jedino je trbusic malo uocljiv. Jedem ko termit🫡
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Iduci pregled je 11.9.😃
A kolica, ja ne znam sta bi bez njih,pogotovo setnjice. I sad uzivam u svakoj setnji s curkama ❤
Jedino posto je sad 3. beba planiram neku nosiljku ili maramu, jer mislim da bi mi to pomoglo u obavljanju poslova po kuci ili kad cu curke u vrtic voditi
Cestitam,bas mi je laknulo ! Propratila sam u zurbi komentare cekala sam samo ovaj..
Nove cure dobrodosle!
Pitanjee za vas koliki vam je pritisak? Ja danima imam glavobolju doktorica mi je rekla jucer da moram piti makar dvije solje kafe ili crni caj..
Iduci pregled je 11.9.😃
Cestitam,bas mi je laknulo ! Propratila sam u zurbi komentare cekala sam samo ovaj..
Nove cure dobrodosle!
Pitanjee za vas koliki vam je pritisak? Ja danima imam glavobolju doktorica mi je rekla jucer da moram piti makar dvije solje kafe ili crni caj..
Moj je oko 110/70 niži stalno
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Drage mama, i mi bi se upisali u listu 🤗🤗🤗🤗
Trenutno smo 4+6. Nismo jos imali ultrazvuk, ali plusic je jako izrazen. Kada ste vi podijelili sa porodicom i prijateljima radosne vijesti? Puno pozdrava 🌸🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji