Isla sam opet po baby watcher cisto da mirnije zaspem haha, oko 135-137 se vrte otkucaji
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Moj se danas izgleda s meni lijeve prebacio na desnu stranu jer osjecam udarce obrnuto nego do sad. Stucanje je jos dolje pa vjerujem da je glavica dolje, prevelik je vec da se bas tolko izvrti.
Zaboravila sam tko je što pisao, ali žao mi je za tlak, bitno da mjeriš i trk u bolnicu ako je i dalje visok, nije šala. Ali barem si u visokim tjednima 🤗
Cure iz Rijeke - gdje će se seliti dječja bolnica sa Kantride?
Super za dobre nalaze za streptokok i ostalo 👌
Mislim da sam ja oba puta krvarila 2-3 tjedna nakon carskog, ali to je na kraju bilo neko dosadno smeđe krvarenje 🥴 Prvi put ne znam nakon koliko sam dobila mengu, možda 6 mjeseci, drugi put nakon godinu dana. Uopće mi nije falilo 😅
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Pozdrav cure!
Kod mene takodjer isti osjecaj sto se tice niskog trbuha i pritiska dolje, danas sam isla prosetati i imala sam oskecaj kad da ce mi ispast beba, ono bas me je lovila potreba da drzim trbuh rukama🤣 moja mala cesto stuca i to stucanje sad osjetim skroz nisko.
Takodjer imam povremene BH, trbuh se zna stvrdnuti kao kamen ali popusti brzo, pogotovo promjenom polozaja.. sad kad sam punih 37 tt manje panicarim, iako bi voljela izdrzati jos barem 10-ak dana, cisto da bebica jos malo ojaca..
I da, ja sam iz okolice Ri, termin je 25.2., bas me zanima da li cemo docekati premjestaj u novo rodiliste☺️
Vezano uz zeljezo, ima li koja islustvo sa povisenim UIBC? Zeljezo mi je 12, ali UIBC 83, uz prenatale uzimam sirup Floradix..
Bome cure, sitno brojimo🥰🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Evo mene s jednim pitanjem jer ne znam jel samo meni tako ili svima 😂
Znaci inace nisam tako smotana, ali sad mi sve ispada iz ruku na pod i stalno bi se trebala saginjati. Vjesam ves- padnu mi kvacice ili odjeca. Kuham- padne mi nesto ili prolijem po podu, bacam smece- fulam kos. Ne mogu 😂 ne sjecam se da sam se inace toliko saginjala koliko bi sad trebala. Nekad se sagnem, nekad ostavim i cekam muza da digne jer mene previse stisce trbuh 😂
Meni je tako zadnjih tjedan dana 😅
Kao da sam postala nespretnija zbog veceg trbuha… najcesce ne dizem te stvari, ostavim muzu 😆
I pocela sam imati jelovnik na majici, uvijek kad jedem mi nesto pokapa po trbuhu 😂
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
https://www.poslovni.hr/hrvatska/zagreb-znatno-povecava-novcanu-pomoc-za-novorodence-4427427
Ali to je tek prijedlog koliko kuzim, ne znam koliko im treba da to postane aktualno. Sve cemo roditi i izvisiti dok se donese ta odluka 😞
I ja se bojim da bude tako… spori su oni :(
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo mene s jednim pitanjem jer ne znam jel samo meni tako ili svima 😂
Znaci inace nisam tako smotana, ali sad mi sve ispada iz ruku na pod i stalno bi se trebala saginjati. Vjesam ves- padnu mi kvacice ili odjeca. Kuham- padne mi nesto ili prolijem po podu, bacam smece- fulam kos. Ne mogu 😂 ne sjecam se da sam se inace toliko saginjala koliko bi sad trebala. Nekad se sagnem, nekad ostavim i cekam muza da digne jer mene previse stisce trbuh 😂
Meni je tako zadnjih tjedan dana 😅
Kao da sam postala nespretnija zbog veceg trbuha… najcesce ne dizem te stvari, ostavim muzu 😆
I pocela sam imati jelovnik na majici, uvijek kad jedem mi nesto pokapa po trbuhu 😂
Ne samo kad jedem neg i kad perem suđe, cistim ili bilo sta radim mi pokapa po trbuhu 😂 presmijesno mi je to
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Mene zanimalo sta ce pametno reci onaj dontor Ilija sto smo neki dan spomenime a u 7 ujutro drzi tecaj pa sam se ranije digla, javim kako bude
Meni jos ne kapa po meni osim kad jedem, ali imam jos 6 tjedana za to 😂
Javi kako izgleda to kod doktora Ilije, meni je cijela ta facebook grupa jako cudna
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Meni jos ne kapa po meni osim kad jedem, ali imam jos 6 tjedana za to 😂
Javi kako izgleda to kod doktora Ilije, meni je cijela ta facebook grupa jako cudna
Daaa, i ja sam neki dan usla u grupu da je proucim iako imam jos poprilicno do poroda. Nekako mi cudan vibe daje ta grupa, ali zene se kunu da pomaze i stvarno dobre komentare ostavljaju. Bas me zanima sto cete vi reci😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji