Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80
    03. Veljača 2024. 11:22

lalllla

Bananica80

Jel imate kakav iscjedak u ovim 30+ tjednima? Meni bude kao vodenasto malo na gacicama pa se posusi pa pobijeli. Kaze mi gin da je to normalno i da je to progesteron. Al zadnjih dana mi je uz to bijelo i malo kao zuckasta nijansa. Ne da mi se ic na hitnu za to, moj gin me vj nece gledat jer se vodim u bolnici a nema smisla mi ni zvat visokorizicnu ambulantu za to.. tj., zapravo ne znam jel oke da na to ne odreagiram? Nista me ne boli, ne svrbi, ne pece… isto mi se zna dogoditi da mi se po noci medjunozje "oznoji" - valjda. Jel jos kojoj tako

Meni zna biti ali ja stavljam utrogestan svaku vecer zadnja dva mjeseca tako da bude onako po sredini bijelo prozirno i kasnije pobijeli a nekad zns bit zuckasto(mozda se i upiskim malo)😂 ali isto nista ne svrbi, ne boli, ne pece ni nista tako da to je sve od vaginaleta - mislim da nemas razloga za brigu

Je tebi su vaginalete sigurno - stavljala sam utrogestan do 22tt 😀 ovo moje je puno manje tokom dana.. a vidis ovo zuto stvarno moze bit da sam se upiskila a da ne kuzim. Ja sam 32+2. Zapravo me ovo vlaznjikavo po noci najvise brine, to bude kao da sam se "usaftala". Ne bude mokro da su mrlje. Promijenim gacice barem jednom po noci jer mi se ne spava u tome. Imala sam to doduse i prije - povremeno zadnjih mjesec dana, a na pregledima je sve oke. Mozda osjecam dolazak proljeca pa mi bude toplo po noci, a gospodji to smeta 🤣

• lalllla
    03. Veljača 2024. 11:26

Bananica80

lalllla

Bananica80

Jel imate kakav iscjedak u ovim 30+ tjednima? Meni bude kao vodenasto malo na gacicama pa se posusi pa pobijeli. Kaze mi gin da je to normalno i da je to progesteron. Al zadnjih dana mi je uz to bijelo i malo kao zuckasta nijansa. Ne da mi se ic na hitnu za to, moj gin me vj nece gledat jer se vodim u bolnici a nema smisla mi ni zvat visokorizicnu ambulantu za to.. tj., zapravo ne znam jel oke da na to ne odreagiram? Nista me ne boli, ne svrbi, ne pece… isto mi se zna dogoditi da mi se po noci medjunozje "oznoji" - valjda. Jel jos kojoj tako

Meni zna biti ali ja stavljam utrogestan svaku vecer zadnja dva mjeseca tako da bude onako po sredini bijelo prozirno i kasnije pobijeli a nekad zns bit zuckasto(mozda se i upiskim malo)😂 ali isto nista ne svrbi, ne boli, ne pece ni nista tako da to je sve od vaginaleta - mislim da nemas razloga za brigu

Je tebi su vaginalete sigurno - stavljala sam utrogestan do 22tt 😀 ovo moje je puno manje tokom dana.. a vidis ovo zuto stvarno moze bit da sam se upiskila a da ne kuzim. Ja sam 32+2. Zapravo me ovo vlaznjikavo po noci najvise brine, to bude kao da sam se "usaftala". Ne bude mokro da su mrlje. Promijenim gacice barem jednom po noci jer mi se ne spava u tome. Imala sam to doduse i prije - povremeno zadnjih mjesec dana, a na pregledima je sve oke. Mozda osjecam dolazak proljeca pa mi bude toplo po noci, a gospodji to smeta 🤣

A moguce po noci i kako se priprema tijelo za porod i opusteni su ti misici dok spavas pa iscuri van to sve sta je unutra zapravo😂 mislim da nema sekiracije

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    03. Veljača 2024. 11:41

Bananica80

lalllla

Bananica80

I meni je ovo znalo bit da se uznojim izmedu nogu dok spavam bas bude ko mokro, al prestalo mi nakon tjedan dana haha kako doslo tak oslo, i taj tjedan sam imala i jaci iscjedak morala sam dva tri puta promjenit gace jer mi je smetalo, to je mozda bilo u 34-35 tj 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• BlackRose
    03. Veljača 2024. 12:28

Nisam jos u 30+ tjednima, ali cijelu trudnocu imam nekakve pojacane iscjetke. Nekad budu vodenasti, nekad "kremasti", nekad ko neki sluzavi. Od prozirnog, bijelkastog do blago zuckastog. Gin nije nikad nista komentirao, a iscjedak ne smrdi i nista me ne svrbi/boli tako da nisam oko toga panicarila. 
    Sto se tice mojeg pitanja za niski trbuh i jaki osjecaj pritiska, utjesile ste me. Izgleda da sam se jucer preforsirala jer sam dosta rano zaspala i danas mi je bolje. Zna jos biti pritisak, ali ne ko jucer. Bh kontracije me love jaaako cesto i nisu nimalo ugodne, a imam jos podosta do termina 🙄
    Na pocetku me bilo strah poroda jer znam sto me ceka, ali sad sam se poslozila u glavi (citaj - tjesim se) da cu imati brz i lak porod i za sad me to drzi 😂

Maša🤰🏼
    03. Veljača 2024. 13:20

I ja imam bas obilan iscjedak ali nekako si gledam kad piskim usred piskenja zaustavit mlaz pa ako i dalje curi onda je plodna ako stane onda nije 😂🙈

Mi smo danas u punim pripremama, sve smo montirali i slozili meni dr tjedan sljedi samo pranje svega! I onda smo spremni. Kofer sam spakirala … zasad samo stvari za sebe ako mi bude zatrebalo u neko skorije vrijeme ako ne onda za bebu cu nadodat stvari unutra za 2,3 tjedna kad operem :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    03. Veljača 2024. 13:23

BlackRose

Nisam jos u 30+ tjednima, ali cijelu trudnocu imam nekakve pojacane iscjetke. Nekad budu vodenasti, nekad "kremasti", nekad ko neki sluzavi. Od prozirnog, bijelkastog do blago zuckastog. Gin nije nikad nista komentirao, a iscjedak ne smrdi i nista me ne svrbi/boli tako da nisam oko toga panicarila.
    Sto se tice mojeg pitanja za niski trbuh i jaki osjecaj pritiska, utjesile ste me. Izgleda da sam se jucer preforsirala jer sam dosta rano zaspala i danas mi je bolje. Zna jos biti pritisak, ali ne ko jucer. Bh kontracije me love jaaako cesto i nisu nimalo ugodne, a imam jos podosta do termina 🙄
    Na pocetku me bilo strah poroda jer znam sto me ceka, ali sad sam se poslozila u glavi (citaj - tjesim se) da cu imati brz i lak porod i za sad me to drzi 😂

Naravno da ces imat brz i lak porod 💪
    Mene do nedavno nije bilo uopce strah jer imam dosta lijepo iskustvo s prvog poroda. I kao jedva cekam drzat svoju bebicu u rukama i poljubit ju pa je to izbrisalo sav strah. A SAD… kako se blizi termin hahahaha me strah 🙈 sad se prisjecam boli poroda i boli oporavka i nije mi zabavno 😂 ali se i dalje nadam da barem necu imat šavove pa da ce taj oporavak bit laksi 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Martinaaa_
    03. Veljača 2024. 13:28

Bas sam jutros isla piskiti i imala sam neki sluzavi zuckasto-zelenkasti iscjedak, prepala sam se da nije sluzni cep krenuo. Ali nikakav miris iscjedak nema niti me sta svrbi niti boli. Onda je valjda sve uredu🤔

💓

Zelena123
    03. Veljača 2024. 13:43

Pozdrav,

ja sam danas naručila spavaćice za rodilište za stranice Marina tekstil, nadam se da će biti dobre :)
    Iscjetke imam cijelu trudnoću s tima da su se sad pojačali i znaju bit žućkasto/zelenkasti, pa mi je dr propisala Flomazin vaginalete, a na sljedećoj kontroli radim bris na streptokok.
    Cure iz Rijeke, vidjela sam prilog o novoj bolnici na dnevniku i divna je. Držim fige da bar jedna rodi tamo :). Vidjela sam da imaju kad i nadam se da će biti u funkciji, a ne kao u Vinogradskoj spremište za lopte.
    BH kontrakcije nisam imala, barem tako mislim, po vašim opisima ne bih rekla da sam ih imala.
    12345M hvala ti na kratkom sadržaju, baš sam se nadala da je to nešto wow i super :(

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• 12345M
    03. Veljača 2024. 14:04

Sta osim jajeta i torbe (stavila sam 2 pelene, kremu za guzu i dva kompletica dvije velicine jer ne znam kolika ce bit beba i vlazne maramice) treba jos ponjet kad se dolazi po bebu? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• 12345M
    03. Veljača 2024. 14:08

I jaaaaako me boli i kuk i bedro ako lezim duze od pola sata na jednoj strani, ja se vise ne znam kako namjestit, probala sam s jastucima, bez jastuka, jastuk ispod noge, između noge, ispod trbuha ne pomaze nis, nadam se da je to ovotjedni simptom i da nece bolit tako do kraja hah, jel imate neke savjete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.