Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    02. Veljača 2024. 13:41

Sandra25

Alexica

Evo mene s jednim pitanjem jer ne znam jel samo meni tako ili svima 😂
    Znaci inace nisam tako smotana, ali sad mi sve ispada iz ruku na pod i stalno bi se trebala saginjati. Vjesam ves- padnu mi kvacice ili odjeca. Kuham- padne mi nesto ili prolijem po podu, bacam smece- fulam kos. Ne mogu 😂 ne sjecam se da sam se inace toliko saginjala koliko bi sad trebala. Nekad se sagnem, nekad ostavim i cekam muza da digne jer mene previse stisce trbuh 😂

Ja sam presmotana zadnjih par mjeseci. Neki dan sam isla peci muffine i prosula mi se cijela tek otvorena kila secera. Uvuklo se u sve ladice, lajsne po kuhinji🤣🤣🤣🤣

Ajmeee 🫣🫣 ja bi odmah odustala od kuhinje i  muffina 🤣

💓

Maša🤰🏼
    02. Veljača 2024. 13:43

Sandra wooow svida mi se ova tvoja ideja 🙈 ja jos i uz sve radim konstantno jer imam svoju firmu i nema tko drugi napravit moj posao 🙈 od kuda si ti i di si nasla tu tetu? 
    Vrtic necu ga ostavljat iz jaslica doma ni dana 🙈 #nemajka. Vidit ce seku popodne a i uz to si razmisljam kako on po noci jos uvjek ne spava dat ga prvu i drugu noc da spava kod none 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• lalllla
    02. Veljača 2024. 13:59

https://www.poslovni.hr/hrvatska/zagreb-znatno-povecava-novcanu-pomoc-za-novorodence-4427427

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

sirenita
    02. Veljača 2024. 14:13

posvudusa2

Nije vas strah da vam se bebe ne razbole od ovih iz vrtića? Mene su svi toliko oko toga ubili z pojam da imam osjećaj da će donijeti kugu odmah prvi dan 😅

Što se tiče održavanja kuće, stvarno se lako uđe u ritam. Jedino što smo imali pomoć je bilo kuhanje prvih 2 tjedna, mama nam je nosila. Ostalo sve sjedne na svoje mjesto ako ste i do sad bili od “reda i organizacije” 😂

Slažem se. 
    Kad mi se rodio mladji sin, starijeg sam imala mjesec dana doma… i kad se vratio u vrtić, mali mi je završio na zaraznoj hospitaliziran radi RSV i upale pluća s 2.5mj. 
    Tamo su me doktori popljuvali “zašto sam samo toliko kratko zadržala dijete doma”…. Jedna doktorica je čak rekla da bi bilo idealno 6mj da starije ne ide u vrtic. 
    Ok, to je zbilja dugo vremena, ali zbilja mislim da mi koji imamo djecu bi trebali barem prvih mjesec dana osigurati se stariji ne donesu nešto bebama… zbilja lako pokupe sve i velik je rizik za bebe…

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• 12345M
    02. Veljača 2024. 14:14

Martinaaa_

12345M vidim da si u mo vecim tjednima nego ja, neznam zasto me gin vec poslao u bolnicu, vnerijatno on nema ctg pa zato 🤔 i ja jedva cekam taj pregled u bolnici, nadam se da ce nam brzo proci vrijeme do tada 😊
    Sto se tice ispadanja stvari, toliko mi toga ispada npr kvacice, carape, odjeca da sam vec naucila prstima na nogama uhvatiti i podici nogom samo da se ne saginjem. Prije cu se porodit nego docekat muza da podigne, jednostavno zaboravi, morala bi mu sto puta reci i dok on to digne ja dobijem slom zivaca.

Trebala sam imat ranije pregled al posto smo bili na godisnjem i nismo bili kod kuce je taj pregled bio malo pomaknut pa je zato vjerojatno i prvi pregled u bolnici malo kasnije, i prijateljica je rekla da je isla ranije na pregled u bolnicu

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Alexica
    02. Veljača 2024. 14:15

lalllla

https://www.poslovni.hr/hrvatska/zagreb-znatno-povecava-novcanu-pomoc-za-novorodence-4427427

Ali to je tek prijedlog koliko kuzim, ne znam koliko im treba da to postane aktualno. Sve cemo roditi i izvisiti dok se donese ta odluka 😞 

• 12345M
    02. Veljača 2024. 14:16

Ja se iskreno nadam da beba nece kasnit, ako bude kasnio tjedan dana rodit ce se na 29.2, ne zeelim da bude na prijestupnu godinu kako cemo onda slavit rođendane 😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Sandra25
    02. Veljača 2024. 14:19

Maša🤰🏼

Sandrawooow svida mi se ova tvoja ideja 🙈 ja jos i uz sve radim konstantno jer imam svoju firmu i nema tko drugi napravit moj posao 🙈 od kuda si ti i di si nasla tu tetu?
    Vrtic necu ga ostavljat iz jaslica doma ni dana 🙈 #nemajka. Vidit ce seku popodne a i uz to si razmisljam kako on po noci jos uvjek ne spava dat ga prvu i drugu noc da spava kod none 🙈

I ja imam svoju firmu🤣
    Iz Splita, nasla sam je preko prijateljice. Najvise volim tako nekog preko nekog jer tad znam da je osoba ok

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Alexica
    02. Veljača 2024. 14:19

12345M

Ja se iskreno nadam da beba nece kasnit, ako bude kasnio tjedan dana rodit ce se na 29.2, ne zeelim da bude na prijestupnu godinu kako cemo onda slavit rođendane 😂😂

28.2. Ili 1.3. :) 
    Ja mislim da je to bas fora zapravo, a rodjendan se uvijek moze proslaviti :)

Inna25
    02. Veljača 2024. 14:21

Mi cemo isto malca pustiti doma, barem 2-3tjedna...i zbog bolesti, a i da se svi skupa prilagodimo novoj situaciji...
    Nama su i tete savjetovale da ostane doma neko vrijeme 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;10053;96/st/20240216/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/d078/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.