Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    02. Veljača 2024. 18:37

I trbuh mi djeluje nekako nize 😳

Malena1122
    02. Veljača 2024. 18:56

Drago mi je za uredne preglede.
    Sandra25 plodna se voda većinom gleda tek kad se prenese ili na dan termina. Bez obzira jesi otvorena. A ako nisi otvorena ni ne mogu da vide. Barem je tako kod nas praksa.
    Tratinčica pa po ovom krenula si se pomalo otvarat Al nije to ništa strašno očito kako in kaže.
    Meni došao nalaz za streptokok i negativna sam. Jeeeej. Prošlu trudnoću sam bila pozitivna. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    02. Veljača 2024. 19:04

Moj je danas malo mirniji, tu i tamo se javi, bas me uhvati panika kad budu takvi mirniji dani, jel ih imate i vi dana kad beba odluci bit mirnija 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Bananica80
    02. Veljača 2024. 19:15

12345M

Moj je danas malo mirniji, tu i tamo se javi, bas me uhvati panika kad budu takvi mirniji dani, jel ih imate i vi dana kad beba odluci bit mirnija

Imam i isto me brinu.. upalim baby watcher tad.. al svejedno nisam sretna dok ne krene lupat. Nikad ne znam kako procijenit te stvari, kad ic na hitnu a kad sam samo paranoicna ludjakinja 😀

• lalllla
    02. Veljača 2024. 19:19

Normalno je da sto se termin blizi je beba mirnija:) ne brinite, osim ako bas cijeli dan ne osjetite nijedan pokret onda bi se cak i zabrinula ali ovako je normalno. Mene zadnja dva dana ne pusta na miru, lupa po cijele dane , a ove ostale dane nije bila toliko aktivna:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    02. Veljača 2024. 19:24

Bananica80

12345M

Imam i isto me brinu.. upalim baby watcher tad.. al svejedno nisam sretna dok ne krene lupat. Nikad ne znam kako procijenit te stvari, kad ic na hitnu a kad sam samo paranoicna ludjakinja 😀

Tako i ja, al zalim se kad me jako udara, a kad ne udara mi je jos gore, pa pokusavam sjest lec na jedan bok pa na drugi, pa mu kucam dok se ne pomakne 😂
    Vidila sam da je ovdje neka cura iz Rijeke, jel se veselite novoj bolnici, jel planirate kad imate mogucnost roditi u bazenu, ja bi zbog tog bazena isla u Rijeku, ali mislim da ipak biram Pulu i tamo je nova bolnica i blize mi je 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• lalllla
    02. Veljača 2024. 19:31

12345M

Bananica80

12345M

Tako i ja, al zalim se kad me jako udara, a kad ne udara mi je jos gore, pa pokusavam sjest lec na jedan bok pa na drugi, pa mu kucam dok se ne pomakne 😂
    Vidila sam da je ovdje neka cura iz Rijeke, jel se veselite novoj bolnici, jel planirate kad imate mogucnost roditi u bazenu, ja bi zbog tog bazena isla u Rijeku, ali mislim da ipak biram Pulu i tamo je nova bolnica i blize mi je

Bas gledam na tv reportazu, preeeedobro izgleda novo rodiliste😍😍😍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Bananica80
    02. Veljača 2024. 19:32

lalllla

Normalno je da sto se termin blizi je beba mirnija:) ne brinite, osim ako bas cijeli dan ne osjetite nijedan pokret onda bi se cak i zabrinula ali ovako je normalno. Mene zadnja dva dana ne pusta na miru, lupa po cijele dane , a ove ostale dane nije bila toliko aktivna:)

👍👍👍 ohrabrujuce 🙂 tenks 😊

• 12345M
    02. Veljača 2024. 19:35

lalllla

12345M

Bananica80

12345M

Bas gledam na tv reportazu, preeeedobro izgleda novo rodiliste😍😍😍

Da ja isto zato sam se i sjetila spomenut, bas gledamo ja i decko jel bi me vozio do pule ili do rijeke, al do rijeke imamo nekih sat vremena a do pule 20-30 min, a i ici cu od sljedeceg tjedna u pulu na preglede pa onda mozda bolje tamo i na porod 

• lalllla
    02. Veljača 2024. 19:37

Mislim da je u Zg svakako najgora situacija sto se tice poroda zbog renovacija, zabrane pratnje itd.. ali kad se sve to sredi mislim da ce biti odlicno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.