Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    03. Veljača 2024. 07:43

Šta se tiče Ilije vidim da nekome pomogne nekome ne. I ja sve gledam da pogledam predavanje pa nikako. Svaki put se zaboravim. Mislim da je to sve ili ili 😅. Kao sa svime Al vrijedi probat naravno. A mislim i da je to dosta placebo efekat koji u porodu sigurno pomaže. Kad vjeruješ u nešto lakše ide. 
    Pokreti par puta sam pomislila kako se okrene na zadak Al očito se vrti na glavi stalno samo mijenja strane gdje su noge i guzica. Očito je velik da se vrati iako nisam primjer kad mi se mala okrenula na zadak u 37om tjednu pa opet vratila dole😅. 
    Mene su neki dan isto šibali neki bolovi,bolne bh kontrakcije. Ponadala sam se Al šipak 😅

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• 12345M
    03. Veljača 2024. 07:57

Meni iskreno zao sto sam se probudila za to 😂 Mogu vam ukratko ispricat
    1. Reko da se lezi na lijevom boku nikako na leđima i da se spava na lijevom boku da beba uđe u pravi kanal
    2. Kako da se dise; tijekom kontrakcije dva kratka udosaja jedan kratki izdisaj, tijekom izgona duboko udahnit naslonit bradu na tijelo i gurat dok imas zraka, i kad prestanu kontrakcije onda nes udahnes na lijevu nosnicu pa onda izdahnes tak nes 
    3. Da trazimo tople tuseve, stavimo nesto toplo na leđa, omotamo se necim toplim (ovo jedino ima smisla) 
    4. Potaknit kontrakcije pomicanjem bradavica lijevo desno i tak sat vremena ili je reko nes po trbuhu al ja ga nisam skontala na sta je on mislio jer ne upali kameru neg samo prica 
    5. Tocku 4 radit jedino ak je proso termin ili je 39 i nes tjedana ili dva tri dana prije indukcije 
    6. Ostavio je svoj paypal ako ga zelis podrzat i onda ga mozes nazvat u bilo koje doba
    Uglavnom bolje da sam odspavala, bar ja mislim, po meni bolje da ne trosite vrijeme mislim da cu cqk i izac iz grupe 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Maša🤰🏼
    03. Veljača 2024. 08:09

12345M

1. Reko da se lezi na lijevom boku nikako na leđima i da se spava na lijevom boku da beba uđe u pravi kanal
    2. Kako da se dise; tijekom kontrakcije dva kratka udosaja jedan kratki izdisaj, tijekom izgona duboko udahnit naslonit bradu na tijelo i gurat dok imas zraka, i kad prestanu kontrakcije onda nes udahnes na lijevu nosnicu pa onda izdahnes tak nes
    3. Da trazimo tople tuseve, stavimo nesto toplo na leđa, omotamo se necim toplim (ovo jedino ima smisla)
    4. Potaknit kontrakcije pomicanjem bradavica lijevo desno i tak sat vremena ili je reko nes po trbuhu al ja ga nisam skontala na sta je on mislio jer ne upali kameru neg samo prica
    5. Tocku 4 radit jedino ak je proso termin ili je 39 i nes tjedana ili dva tri dana prije indukcije
    6. Ostavio je svoj paypal ako ga zelis podrzat i onda ga mozes nazvat u bilo koje doba
    Uglavnom bolje da sam odspavala, bar ja mislim, po meni bolje da ne trosite vrijeme mislim da cu cqk i izac iz grupe

Hahahahahahaha svasta 🙈 meni sva ta grupa djeluje ful cudno i drago mi je da nisam slusala onda 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• 12345M
    03. Veljača 2024. 08:14

Maša🤰🏼

12345M

Hahahahahahaha svasta 🙈 meni sva ta grupa djeluje ful cudno i drago mi je da nisam slusala onda 😂

Ma i meni je bila cudna, al kao ajde ne kosta me nista mozda je stvarno nes pametno, da vidimo kako oni to u Americi, al razocarala sam se hahaha 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• 12345M
    03. Veljača 2024. 08:20

Ja sam se probudila bas sa bolovima u nozi i lijevom kuku kak sam lezala na toj strani, vise nemam pojma kako da si pomognem i kako da se namjestim, ne pomaze mi vise ni onaj jastuk, bas je postalo koma

• tear_of_happiness
    03. Veljača 2024. 08:36

Baby.nb.3

Zaboravila sam tko je što pisao, ali žao mi je za tlak, bitno da mjeriš i trk u bolnicu ako je i dalje visok, nije šala. Ali barem si u visokim tjednima 🤗
    Cure iz Rijeke - gdje će se seliti dječja bolnica sa Kantride?
    Super za dobre nalaze za streptokok i ostalo 👌
    Mislim da sam ja oba puta krvarila 2-3 tjedna nakon carskog, ali to je na kraju bilo neko dosadno smeđe krvarenje 🥴 Prvi put ne znam nakon koliko sam dobila mengu, možda 6 mjeseci, drugi put nakon godinu dana. Uopće mi nije falilo 😅

Cijela dječja bolnica Kantrida će se preseliti u tu novoizgrađenu bolnicu na Sušaku, već je bilo i vrijeme jer ono dole stvarno strašno izgleda. 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Malena1122
    03. Veljača 2024. 09:03

12345M

Hvala šta si nam napisala. Sise već navlačim sa kolostrumom ajde ispunila sam jednu stavku 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122

Meni grupa isto djeluje malo sektaski. I nekakve zastupljene ženice 😂

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122

*zatupljene 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

amystiqa
    03. Veljača 2024. 09:22

Evo i ja se priključila grupi da vidim i stvarno sektaški djeluje. Užas, vibe ispranih mozgova. 

2020. 👦🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.