Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    25. Siječanj 2024. 13:56

sophisticy

Uh znači slično nam je… brz oporavak vam/nam želim.

Probat ću si skuhati mlijeko i šećer

Hvala, takodjer! 🤗🥰 
    Bila sam ja pred 5-6 dana i do dr da me posluša, al kao sve je ok… i jučer joj se opet javila mailom, al kao nema mi šta drugo reci nego inhalacije FO i sirup bijelog sljeza (to ionako radim), i da se radi o nekoj virozi.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Leptirica123
    25. Siječanj 2024. 14:53

lalllla

Evo mene s pregleda. Sve je super, curka se okrenula na glavu , ima oko 1550 grama, sve je uredno, cerviks zatvoren, kontrola za 3 tjedna opet 🥳 btw 29+4 tj sam danas:)

Čestitam na super pregledu, samo neka raste ❤️

Maša🤰🏼
    25. Siječanj 2024. 16:54

tear_of_happiness

Bananica80

Vidim da ste spominjale jaje za auto. A kakva su vam iskustva sa kolicima. Dobili smo kisobran kolica koja mogu u nulti polozaj. Ne znam jel bi trebali nabavljati kosaru za prvih par mjeseci ili je taj nulti polozaj siguran. Jaje imamo odvojeno.

Ja sam kupila kišobran kolica 0+, lomila se uzeti ili ne košaru, na kraju odlučila da neću. Roditi ću pola 3.mj, ići ćemo prema toplijem vremenu, tako da sam odustala. Uzet ću mu samo zimsku vreću za zimu. Nulti položaj je siguran, s tim da znaš da ti on nije skroz ravan kao klasična košara od kolica 3u1, nego ima mali nagib što je dobro za bebe zbog eventualnog refluxa etc.
    Mašo joj ja ne znam hahahhaha nekako bi mi možda draže bilo roditi na starom uhodanom mjestu di svi znaju di je šta… ali ajde valjda će se uhodati dok dođe red na naš termin 🤣

Maa mozda i to sta kazes ima smisla da 🙈
    Ah bit će kako bude ovako se nas nista ne pita haha :) samo da bude sve uredu s bebicom i nek oni ne pratnju zabrane i neka bude epiduralne i sve top 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Donna2022
    25. Siječanj 2024. 17:43

Moja mala je vec dugo okrenuta i spremna, zadnja dva dana primjetim da mi je trbuh nize, lagano me bole kriza i bas ju osjecam nize, nadam se da to sve nisu znakovi da se porod brzo blizi, voljela bih da barem jos 2 tjedna izdrzimo u jednom komadu🤪  cure koje imate iskustva, kako je vama bilo, koliko vam je proslo do poroda od takvog osjecaja?

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Maša🤰🏼
    25. Siječanj 2024. 18:55

Donna2022

Moja mala je vec dugo okrenuta i spremna, zadnja dva dana primjetim da mi je trbuh nize, lagano me bole kriza i bas ju osjecam nize, nadam se da to sve nisu znakovi da se porod brzo blizi, voljela bih da barem jos 2 tjedna izdrzimo u jednom komadu🤪 cure koje imate iskustva, kako je vama bilo, koliko vam je proslo do poroda od takvog osjecaja?

Ja se sjecam da su me 2 dana prije puknuca vodenjaka jako bolila leđa, a trbuh mi se nije spustio do poroda bas mi je bio jako visoko barem kako sam ja primjecivala 🤷🏼‍♀️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Alexica
    25. Siječanj 2024. 19:37

Cure mozda glupo pitanje, ali nigdje nisam naletjela da je netko to ikad spomenuo… teoretski krene porod doma i lagano krene curkati plodna voda i sad treba do bolnice… sta staviti, ulozak? Onu podlogu za pelene na sjedalo u autu? Pomozite, ocito overthinkam hahaha

Yellowsubmarine
    25. Siječanj 2024. 19:43

Ja s pregleda. Malac super, 910 g, zatvorena, cerviks uredan. Nastavljam sa Utrogestanom i i dalje odmarati sto cesce. Malac je na ultrazvuku bio na zadak, al jos uvik ima mista da se okrece. Nedavno smo pricale koliko nam je nisko beba, znaci dr je doslovno stavio onaj uredjaj od ultrazvuka na rub stidne kosti, u dole je sjedio na nogicama i pupcanoj vrpci. Tako da me moj pritisak i bolovi uopce ne cude. 😅 kontrola za 3-4 tjedna. I dobila sam 3 kg. To znaci dosad 6kg u plusu. I tjt 

• 12345M
    25. Siječanj 2024. 19:54

Alexica

Cure mozda glupo pitanje, ali nigdje nisam naletjela da je netko to ikad spomenuo… teoretski krene porod doma i lagano krene curkati plodna voda i sad treba do bolnice… sta staviti, ulozak? Onu podlogu za pelene na sjedalo u autu? Pomozite, ocito overthinkam hahaha

I mene ovo zanima, al ja mislim da to polako curi pa je valjda dovoljan ulozak, iako npr kad su mi izazivali trudove kad sam imala spontani imala sam sve cesce ‘trudove’ i meni je voda pljusnila ko u filmovima i nakon toga krv i ugrusci
    E sad jel inace krenu prvo trudovi, pa krene voda, ili prvo krene voda pa trudovi, nekom moraju i busit vodenjak to necemo znat do zadnjeg dana haha 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

amystiqa
    25. Siječanj 2024. 20:02

Meni je po noći prsnuo kao u filmova i curilo cijelo vrijeme dok sam se tuširala i spremala i putem do bolnice. A ništa, uzmeš ručnik i sjedneš na njega, ulošci bi mi bili malo definitivno. 

Cure s pregleda, super za dobre preglede. Ja idem sutra na odgođeni od utorka. :)

2020. 👦🏻

• Alexica
    25. Siječanj 2024. 20:02

12345M

Alexica

I mene ovo zanima, al ja mislim da to polako curi pa je valjda dovoljan ulozak, iako npr kad su mi izazivali trudove kad sam imala spontani imala sam sve cesce ‘trudove’ i meni je voda pljusnila ko u filmovima i nakon toga krv i ugrusci
    E sad jel inace krenu prvo trudovi, pa krene voda, ili prvo krene voda pa trudovi, nekom moraju i busit vodenjak to necemo znat do zadnjeg dana haha

Haha ma da, htjela bi bar malo zastititi sjedala ako se desi na putu do bolnice velika poplava, a opet i ako malo curi onda vjerojatno nije lose ulozak jedan staviti ovaj za nakon poroda. Al da, nemam pojma, prvo mi je pa da cujem sto iskusnije mame kazu kako su one :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.