Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sirenita
    25. Siječanj 2024. 11:44

sophisticy

ma vjerojatno ti je pripremila i za komplikacije i za porodiljni da ne dolaziš ponovo, nema mogućnosti otvoriti porodiljni ranije od 45 dana prije termina. :) u svakom slučaju lijepo da ne moraš dva puta dolaziti!
    ja nažalost toliko kašljem, skupila sam neku virozu da me jako jako strah jer se toliko naprežem kašljajući i nemam pojma može li to loše utjecati na bebu… cijelu noć nisam spavala, srećom temperatura ne ide na više od 37.3, ali taj kašalj i naprezanje uopće nije ugodan

Tako je i kod mene, već par dana. 
    Doktorica kaže - neka viroza… 
    Prekjučer mi je i saturacija bila bas losa, al danas je prilično bolje. Inhalacije su valjda rastopile sluz i sad toga čuda izlazi, tj iskasljavam.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

amystiqa
    25. Siječanj 2024. 11:59

sirenita

sophisticy

ma vjerojatno ti je pripremila i za komplikacije i za porodiljni da ne dolaziš ponovo, nema mogućnosti otvoriti porodiljni ranije od 45 dana prije termina. :) u svakom slučaju lijepo da ne moraš dva puta dolaziti!
    ja nažalost toliko kašljem, skupila sam neku virozu da me jako jako strah jer se toliko naprežem kašljajući i nemam pojma može li to loše utjecati na bebu… cijelu noć nisam spavala, srećom temperatura ne ide na više od 37.3, ali taj kašalj i naprezanje uopće nije ugodan

Tako je i kod mene, već par dana.
    Doktorica kaže - neka viroza…
    Prekjučer mi je i saturacija bila bas losa, al danas je prilično bolje. Inhalacije su valjda rastopile sluz i sad toga čuda izlazi, tj iskasljavam.

Cure suosjećam, isto i kod mene. Jedan dan tj noć temperature u ponedjeljak i sad se borim s puhanjem nosa i kašljem. Sve me mišići trupa bole kad se zakašljem koliko se naprežem. Valjda bude sve ok s bebom. Ipak su oni zaštićeni unutra dobro. 

2020. 👦🏻

Zelena123
    25. Siječanj 2024. 12:20

Ja sam danas isla po doznake i odmah mi je otvoren porodiljni od 11.2, tako da sam rijesila papire i vise ne moram ici u soc ginekologice. Dajle komplikacije do 10.2, rodiljni od 11.2. Posvudusa mislim da je u tebe ista sutuacija. 
    Danas jos samo sibnem papire na hzzo i poslodavcu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• lalllla
    25. Siječanj 2024. 12:22

Evo mene s pregleda. Sve je super, curka se okrenula na glavu , ima oko 1550 grama, sve je uredno, cerviks zatvoren, kontrola za 3 tjedna opet 🥳 btw 29+4 tj sam danas:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

sophisticy
    25. Siječanj 2024. 12:36

Cure suosjećam s vama.  Serenita, kolika ti je bila saturacija? Meni je u najgorem momentu bila 93, sad je 96. Uspjela sam odčepiti nos, ali kašalj, baš kako amysriqa kaže, boli me cijeli trup od kašlja, ali ne nadzire mu se kraj

baby development in progress ~ 14.3.24.

sophisticy
    25. Siječanj 2024. 12:37

Lallla super za dobar pregled, bravo! 

• lalllla
    25. Siječanj 2024. 12:49

Probajte za kasalj. Tri zlice secera otopiti u loncu, dodati oko 300 ml mlijeka i zakuhati do vrenja. Popiti vruce pred spavanje, meni to stvarno pomogne.
    Ili 
    Tri zlice meda , 150 ml vode i 7 lista lovora zakuhati i kuhati 20 min. (To dajem sinu za kasalj) pa eto nista ne skodi probati sve je prirodno:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• pepapepa
    25. Siječanj 2024. 13:22

Joj ja se svime trpam od naranča, limuna, mandarina, meda, čaja, propolisa, sirupa. Nadam se da će brzo proć svima. Mene već sve dole boli od tog kašlja. Valjda bebicama neće ništa biti. Točno osjetim kako lupa kad zakasljem. Valjda je to probudi.

💁🏻‍♀️33, 🙎🏼‍♂️38
    01/2022.7t missed
    Rijeka
    Termin: 11.4.2024.

sirenita
    25. Siječanj 2024. 13:35

sophisticy

Cure suosjećam s vama.Serenita, kolika ti je bila saturacija? Meni je u najgorem momentu bila 93, sad je 96. Uspjela sam odčepiti nos, ali kašalj, baš kako amysriqa kaže, boli me cijeli trup od kašlja, ali ne nadzire mu se kraj

Prekjučer do 95 max, ali ono, variralo je 92-95. Jučer oko 96, znao se pojaviti povremeno 97. 
    Danas sam 97.

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sophisticy
    25. Siječanj 2024. 13:49

Uh znači slično nam je… brz oporavak vam/nam želim.

Probat ću si skuhati mlijeko i šećer 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.