Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejbe2018
    24. Siječanj 2024. 17:24

Baby.nb.3

12345M

Nekad se zapitam kak ljudi s losijim financijskim stanjem izguraju sve, pa dok pokupujes sve sta ti treba popratis sve sto olaksava ode ohoho para i uvijek nesto fali 😂 morat cu jos napisat popis sta nam jos treba, nekako sto se vise priblizava termin to mi vise tog fali, a non stop se nesto kupuje 😂

Ej upravo to! Što više kupuješ to imaš osjećaj da više toga nemaš 🤦

Ajme da!
    Mislila sam to je sve onda odjednom zaboravila nešto😆

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

amystiqa
    24. Siječanj 2024. 17:27

lalllla

amystiqa

Yellowsubmarine

Dali netko planira kupovati vrecu za spavanje za pocetak odma? Nisam koristila s prvim, i ne znam kako to funkcionira, prvi se stalno otkrivao ( tako je i dan danas) pa nisam ni pokusavala. Kontam ako bi se beba opcenito navikla ako bi oblacila od pocetka. Ne da mi se misliti jeli pokriveno otkriveno, jel deka na glavi i sl.

Imam od prošlog i bio mi je od početka u njoj, briga manje da se ne pokrije po glavi, a poslije da se ne otkrije.
    Ali on je bio zimska beba pa ću za drugog uzeti neku tanju samo od muslina. Plus imam swaddle vreću.
    Definitivno preporuka. Moj je nosio vreće evo sve do ove zimske sezone kad je odlučio da više ne želi. Prvo klasične pa one s nogavicama.

Koji swaddler imas? Gledam ergobaby da bi uzela ali ako imas neku drugu preporuku super:)

Ergobaby, uzela preko Marketplacea kao novi. Nisam s prvim koristila pa ti nemam preporuku nažalost.

Što se tiče pelena uvijek si vodite računa da je bolje uzimati bliže donjem rasponu kilaže što je naveden jer se preklapaju. I drugo, da bebe brzo rastu. Tipa ako beba ima 5 kg, bolje uzeti 3-6 kg nego 2-5 kg, tako da se jedinica za prosječnu bebu zbilja kratko nosi. 0 stvarno eventualno jako sitne bebe ispod 2 kg što se rode ranije. 

2020. 👦🏻

• lalllla
    24. Siječanj 2024. 18:25

posvudusa2

Mene žgaravica ubija već danima, sve živo sam probala.
    Nikako da se naspavam jer mi je najgore kad ležim

Ja doslovno nekad zaspem polusjedecki cekajuci da prodje. Imam osjecaj da mi je netko solnu kiselinu izlio u grlo i ne znam ocu povratit ili podrignut😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

amystiqa
    24. Siječanj 2024. 19:15

lalllla

posvudusa2

Ja doslovno nekad zaspem polusjedecki cekajuci da prodje. Imam osjecaj da mi je netko solnu kiselinu izlio u grlo i ne znam ocu povratit ili podrignut😂😂

Meni par badema pomogne uglavnom, a ako ni to onda Rennie tablete. Smiju se uzimati u trudnoći. 

2020. 👦🏻

• Bananica80
    24. Siječanj 2024. 19:52

Vidim da ste spominjale jaje za auto. A kakva su vam iskustva sa kolicima. Dobili smo kisobran kolica koja mogu u nulti polozaj. Ne znam jel bi trebali nabavljati kosaru za prvih par mjeseci ili je taj nulti polozaj siguran. Jaje imamo odvojeno.

• lalllla
    24. Siječanj 2024. 22:03

posvudusa2

lalllla

posvudusa2

Baš to, ne znaš ili jedno ili drugo. Probala sam i mlijeko, bademe, reflustat…još je najbolje kad minimalno jedem 😂

Ma meni nista ne pomaze ni reflustat vise, valjda se organizam navukao vec. Sutra idem na pregled pa cu vidit s gin za neke druge mozda te rennie ili kako vec, iako znam koji put popit rupurut (ne pise nis za trudnice da ne smiju tako da on je za hitne slucajeve kad nis ne pomaze)😂😂 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• 12345M
    24. Siječanj 2024. 22:24

Bananica80

Vidim da ste spominjale jaje za auto. A kakva su vam iskustva sa kolicima. Dobili smo kisobran kolica koja mogu u nulti polozaj. Ne znam jel bi trebali nabavljati kosaru za prvih par mjeseci ili je taj nulti polozaj siguran. Jaje imamo odvojeno.

Ja nemam iskustva jer mi je prva beba al mi smo uzeli kunert 3u1 i mislim da je ta kosara bas super za prvih par mjeseci, izgleda mi i udobnije i sigurnije dok je beba jos mala mala, s tim da smo uzeli izlozbeni model i platili ga 40% manje umjesto 800 i nes oko 450 smo platili al to je bio vikend beba u west gatu, e sad ja sam kolica kupila jer su mi lijepa, nadam se da ce biti i funkcionalna, vozim karavana decko dzipa pa mjesta u autu ne fali, a zivimo na drugom katu pa nije ni to frka, s tim da kolica mozemo i ostavit ispred kuce u garazi ili u gepeku pa nismo toliko gledali ni na tezinu

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Zelena123
    24. Siječanj 2024. 22:49

Mene zgaravica ubija, pogotovo kad legnem. Grlo kao da ce izgorit. Par puta mi se desilo da dok spavam malo povratim sama sebiu usta, vrati mi se sve iz zeluca…. Nista ne pomaze, reflustop, reflustat, renine, bademi, vecera 3h prije spavanja, voda….. jedva cekam rodit haha

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Alexica
    24. Siječanj 2024. 23:01

Zelena123

Mene zgaravica ubija, pogotovo kad legnem. Grlo kao da ce izgorit. Par puta mi se desilo da dok spavam malo povratim sama sebiu usta, vrati mi se sve iz zeluca…. Nista ne pomaze, reflustop, reflustat, renine, bademi, vecera 3h prije spavanja, voda….. jedva cekam rodit haha

Isto i meni. Doslovno. Sve mi pomogne ali mozda na pol sata.
    Ja sam se par puta skoro ugusila od te kiseline po noci dok spavam. 
    Ujutro prazan zeludac, a ja se probudim sa zgaravicom. Uzasno. Tolko sam izmucena od ne spavanja da mislim da cu se bolje naspavati kad rodim hahaha

Anica88
    25. Siječanj 2024. 07:22

Alexica

Zelena123

Isto i meni. Doslovno. Sve mi pomogne ali mozda na pol sata.
    Ja sam se par puta skoro ugusila od te kiseline po noci dok spavam.
    Ujutro prazan zeludac, a ja se probudim sa zgaravicom. Uzasno. Tolko sam izmucena od ne spavanja da mislim da cu se bolje naspavati kad rodim hahaha

Bome i ja se veselim da cu bolje spavati i jesti kad rodim 😅
    Mucnine me drze od kad sam saznala da sam trudna do sad. Prije mjesec dana su krenule i zgravice i vratilo se povracanje svakih par dana. Imala sam samo 2 mjeseca pauzu od povracanja. Po noci pisanje svakih sat vremena, nakon cega mi je tesko zaspati od zgaravice. Imam zgaravicu sto god da pojedem.
    Vec imam popis hrane koju nisam jela od pocetka srpnja i jedva cekam da je mogu opet jesti 😆

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.