Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 12345M
    24. Siječanj 2024. 15:50

E hvala, evo narucila pelene 1 102 komada 27€ sve skupa sa postarinom, vlaznim maramicama sam se za sad opremila, ima dovoljno kod kuce, jedna briga manje ajd, malo po malo 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

Zelena123
    24. Siječanj 2024. 15:58

Ja planiram zet vreću, mislila sam veličinu 62. Kontam da nema veze ako je u početku malo velika...ili možda čak 68
    12345M to je stvarno super popust ali nešto razmišljam je li ok ta veličina, čini mi se dosta mala? Iskreno ne znam kako upće bebe napreduju s težinom u tim prvim tjednima

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• lucijaa_
    24. Siječanj 2024. 16:04

Ja sam  za vreću uzela u c&a 56-68 zimsku (oni imaju tako po par brojeva, bar su imali kada sam ja gledala), sad me samo brine da ipak one ne bude malo pretopla pošto ne znam kakvo će biti vrijeme kad se rodi, ali uvijek mogu uzeti i tanju. Dosta im je mali raspon brojeva pa ako ništa drugo brzo će ju i ovako prerasti pa ćemo onda uzimati neku tanju.

Yellowsubmarine
    24. Siječanj 2024. 16:10

Vidim na hm da ima od 0-2 mjeseca. Bez rukava. Mozda uzmem tu za probu pa da vidim kako funkcionira. 

Maša🤰🏼
    24. Siječanj 2024. 16:11

tear_of_happiness

Info za cure iz Ri: sad u drugom mjesecu se seli ginekologija i rodilište u novu zgradu na Sušaku, jedno vrijeme će raditi na oba lokaliteta jer neće moći sve preseliti ali eto, šanse se povećavaju da ćemo roditi u novoj bolnici 😃

ZNACIIIII KOLIKO SI ME RAZVESELILA 😍😍😍😍😍😍 joooj ja se nadam da ce i bit tako i da cemo rodit u novom rodilistu ❤️ baaaas me to obradovalo 🥹

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

amystiqa
    24. Siječanj 2024. 16:51

Yellowsubmarine

Dali netko planira kupovati vrecu za spavanje za pocetak odma? Nisam koristila s prvim, i ne znam kako to funkcionira, prvi se stalno otkrivao ( tako je i dan danas) pa nisam ni pokusavala. Kontam ako bi se beba opcenito navikla ako bi oblacila od pocetka. Ne da mi se misliti jeli pokriveno otkriveno, jel deka na glavi i sl.

Imam od prošlog i bio mi je od početka u njoj, briga manje da se ne pokrije po glavi, a poslije da se ne otkrije. 
    Ali on je bio zimska beba pa ću za drugog uzeti neku tanju samo od muslina. Plus imam swaddle vreću. 
    Definitivno preporuka. Moj je nosio vreće evo sve do ove zimske sezone kad je odlučio da više ne želi. Prvo klasične pa one s nogavicama. 

2020. 👦🏻

• 12345M
    24. Siječanj 2024. 16:58

Zelena123

Ja planiram zet vreću, mislila sam veličinu 62. Kontam da nema veze ako je u početku malo velika…ili možda čak 68
    12345M to je stvarno super popust ali nešto razmišljam je li ok ta veličina, čini mi se dosta mala? Iskreno ne znam kako upće bebe napreduju s težinom u tim prvim tjednima

Od 2-5kg je jedinica, nisam ni ja sigurna pogotovo ak se rodi sa oko 4 kile, a dvojka je opet prevelika, bolje viska nego da nam zafali pa ak ostane viska prosljedimo kome treba 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• Baby.nb.3
    24. Siječanj 2024. 17:06

12345M

Nekad se zapitam kak ljudi s losijim financijskim stanjem izguraju sve, pa dok pokupujes sve sta ti treba popratis sve sto olaksava ode ohoho para i uvijek nesto fali 😂 morat cu jos napisat popis sta nam jos treba, nekako sto se vise priblizava termin to mi vise tog fali, a non stop se nesto kupuje 😂

Ej upravo to! Što više kupuješ to imaš osjećaj da više toga nemaš 🤦

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• lalllla
    24. Siječanj 2024. 17:16

amystiqa

Yellowsubmarine

Dali netko planira kupovati vrecu za spavanje za pocetak odma? Nisam koristila s prvim, i ne znam kako to funkcionira, prvi se stalno otkrivao ( tako je i dan danas) pa nisam ni pokusavala. Kontam ako bi se beba opcenito navikla ako bi oblacila od pocetka. Ne da mi se misliti jeli pokriveno otkriveno, jel deka na glavi i sl.

Imam od prošlog i bio mi je od početka u njoj, briga manje da se ne pokrije po glavi, a poslije da se ne otkrije.
    Ali on je bio zimska beba pa ću za drugog uzeti neku tanju samo od muslina. Plus imam swaddle vreću.
    Definitivno preporuka. Moj je nosio vreće evo sve do ove zimske sezone kad je odlučio da više ne želi. Prvo klasične pa one s nogavicama.

Koji swaddler imas? Gledam ergobaby da bi uzela ali ako imas neku drugu preporuku super:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Baby.nb.3
    24. Siječanj 2024. 17:21

Pelene - veličina 0 ih je malo u paketu, to je možda za tjedan dana, dakle možete uzeti jedan paket, nećete baciti. I onda imate spreman paket veličina 1, a ako bebi i dalje treba 0, lako netko nabavi.
    Vreća za spavanje - nikad nisam koristila i niti neću, moji se ni dan danas ma koliko bilo hladno ne pokrivaju, spavaju u običnoj pidžami, uz otvoren prozor, nikad bolesni i nema šanse da bi se pokrili 😅 Imat će beba neku laganu dekicu, ionako dok je mala ni ne mrda, a i pokriješ joj samo do iznad guze, ne do vrata pa da se pokrije po glavi, poslije ide ljeto pa je vruće, a do zime ima još 😅

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.