Jeste kupovali one kao setove za hogijenu sa cesljem, skaricama, grickalicom, oma spricaljka za nos i to? Ako da koji i di ste uzeli
Da ja imam od aventa ,zuti set, sad vidim da je novi neki plavkasti ali iste su stvari unutra. Ja sam bila kupila na amazonu jer je bilo na 50% prosle godine, tako da il pratis tako ili kupis u babycentru, mislim da cak ima i u dm-u:) ali iskreno od tog svega koristim cesalj i skarice, ovaj za nos je uzas nis ne usisa a asvakako ce ti se isplatiti kupiti onaj za usisavac ili aspirator na baterije, i ovo ostalo grickalicu i to ne koristim.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Znaci i nije neka potreba za tim, oki hvala al pogledat cu svakako
I imam jos jedno pitanje, znaci svaka marka jajeta ima svoj isofix na koji ide? Jel poslje taj isofix sluzi i za vece sjedalice ili iskljucivo za to jaje i poslje se kupuje drugi isofiX za vece autosjedalice?
Do kada se otp beba vozi u jajetu a kad prelazi u sjedalicu u smjeru voznje?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
I imam jos jedno pitanje, znaci svaka marka jajeta ima svoj isofix na koji ide? Jel poslje taj isofix sluzi i za vece sjedalice ili iskljucivo za to jaje i poslje se kupuje drugi isofiX za vece autosjedalice?
Pa vise nije nego je ali eto, neko mozda koristi sve.:)
Nema avaka marka svoj isofix, neki su i univerzalni, treba vidjeti bas za svaki posebno. Ne mozes ga koristiti kasnije za vece sjedalice (iskljucivo su za jaje) i kasnije kad kupujes vecu sjedalicu ili u cijeni dobijes vec isofix ili kupis posebno. Ja imam dvije vece sjedalice i uz obe sam dobila njihov isofix(mislim nisam dobila ave je to uracunato u cijeni)😂😂
Moj sin se vozio do 8-9 mjeseci, ovisi kolika ti je beba, pise od 0-13 kg al on je dosta dugacak pa su mu vec noge bile dosta zbijene iza jer se vozi samo obrnuto od smjera voznje.
Ja imam vecu sjedalicu koja ide i u smjeru voznje i obrnuto ona rotacijska 360. A na naprijed sam ga okrenula sa nekih 11–12 mjeseci. Inace se preporuca cini mi se od 18 mj nadalje(neki ne preporucuju ni tad), ovisi o roditelju
Vecina sjedalica vecih (znaci nakon jajeta) bi se trebala moc koristit i obrnuto od smjera voznje i u smjeru voznje.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jeste kupovali one kao setove za hogijenu sa cesljem, skaricama, grickalicom, oma spricaljka za nos i to? Ako da koji i di ste uzeli
Nisam još ,ali hoću samo uspoređujem cijene,tako sam sad i onu bočicu za ispiranje poslije poroda uzela sa Notina jer je bio neki popust.
I moram još u ljekarni obavit. Pa mislim da je sve pokriveno od higijene.
Fali mi još torba za kolica,spavaćica i papuče.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Jel smatrate onda isofix za jaje dobrom investicijom ili zali boze para, imam cybex jaje i isofix je oko 150-200€, a kad se zaveze pojasom mi djeluje dosta cvrsto, jedino je lakse stavit u bazu… ili da pricekam pa ak ne bude valjalo kupim naknadno
Buks.hr 3 spavacice za dojenje 30€
Torbe imaju super na temu ja sam kupila onu sto se dugo reklamirala na smaniji ima sto dzepova i i sad je nosim kad idemo negdje dalje, al sam dobila i neku uz kolica
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Jel smatrate onda isofix za jaje dobrom investicijom ili zali boze para, imam cybex jaje i isofix je oko 150-200€, a kad se zaveze pojasom mi djeluje dosta cvrsto, jedino je lakse stavit u bazu… ili da pricekam pa ak ne bude valjalo kupim naknadno
Buks.hr 3 spavacice za dojenje 30€
Torbe imaju super na temu ja sam kupila onu sto se dugo reklamirala na smaniji ima sto dzepova i i sad je nosim kad idemo negdje dalje, al sam dobila i neku uz kolica
Pa ja imam isofix, realno moze se i bez njega a i lako nadokupis. Nebi trebala biti razlika u fiksiranju u smislu da je s isofixom cvrsce ako dobro zavezes pojas. Jednostavnije je ali nije sad top 1 proizvod koji moras imati. Mozes i pricekati pa kupiti naknadno, to ionako sve u jednom danu mozes rijesiti i vidjeti dal ti odgovara vezanje pojasom ili ne. Iskreno- pojas i nije tolko kompliciran, samo prebacis preko jajeta i kliknes i onaj najduzi odiza stavis i to je to u dva poteza doslovno.
Ja sam uzela Aventov set za nokte-kosu-toplomjer na stranici Ozone, bio je najpovoljniji. Dodatno sam dobila preporuku da je odlicna elektricna turpijica za nokte pa sam to narucila na Svijet Beba, da je daleko lakse s tim, pogotovo za nas kojima je prva beba😉
Sto se jaja i autosjedalica tice ja sam isto muku mucila sta uzeti🤪Zapravo od svih troskova za bebu koje sam ocekivala najveci šok su mi bile cifre za bazu za jaje i elektricnu izdajalicu🤪
Mi imamo 2u1 kolica i uzeli smo jaje Cybex Aton 5 (novo) i polovnu bazu za njega sto nas je financijski super ispalo. Takodjer smo uzeli i Recaro Salia Elite autosjedalicu koja ima bazu i rotaciju 360 plus umetak za novorodjence (ona ide do 125 cm). Odlucili smo se tako zbog dva auta, da ne moramo stalno prebacivati, tako da ce u mol biti jaje za krace gradske relacije a kod muza veca autosjedalica kada dalje idemo..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Mi isto imamo dva auta znaci da bi nam trebalo i dva isofiksa ili sve premjestat non stop, oba dva auta koristimo jednako, nije da se jedan vise vozi, nemam pojma, mislim da cemo za sad pojasom pa ak ne bude odgovaralo cemo kupit isofix, jedino u mom autu su zadnja sjedala onak nagibom kao ukoso malo, a njegova su od iza povisena i ravna a kut sjedalice treba bit 45 stupnjeva
Neki brandovi imaju Isofix koji prati određeni model kasnije i autosjedalice. Npr. mi smo uzeli Cybex Cloud Z i-size i Isofix bazu i onda je na tu bazu kasnije išla i AS u toj liniji. Imaju razne linije tako. Mislim da isto i BeSafe i MaxiCosi, ostale nisam proučavala.
Što se tiče 2 auta, ne moraš nužno imati isti brand AS u oba, a jaje ionako imaš jedno, u jednom ga vežeš pojasevima u drugom u kojem češće voziš bebu na Isofix ako ga imaš.
Meni je Isofix svakako plus, posebno uz 360 opciju da se jaje/AS zarotira prema tebi kad vadiš ili stavljaš dijete.
2020. 👦🏻
Ovisi, nema pravila.
Ja ću sad uzeti jaje sa isofixom na koje mi kad beba preraste jaje ide druga odgovarajuća sjedalica (ona koja više ne ide na kolica).
A za drugo dijete sam imala autosjedalicu koja je bila spojena sa isofixom pa mi više ne koristi.
Ovisi što želiš i koju ćeš prvu opciju uzeti, ali možda da pitaš zaposlenike u baby dućanima pa nek ti razjasne cijelu priču.
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji