Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    07. Siječanj 2024. 11:00

Bocice- ja sam takodjer uzela Avent paket s 3 bocice, najpovoljnije sam nasla preko stranice Ozone. 
    Njihaljke- kupili smo polovnu Mamaroo 4moms (mislim da sam ja to vise kupila radi sebe jer to vec godinama gledam🤣). Na poklon smo dobili Nuna leaf grow, nju sam svakako htjela jer je do 60 kg i racunam da ce joj sluziti kao foteljica poslije..
    Nevezano za teme gore- cure koje ste imale prehladu,kasalj u trudnoci- sta ste uzimale protiv kaslja? Znam da nam je izbor  suzen🤪 pijem tonu cajeva, med, limun, standard, pastile islanski lisanj i aqua maris u nos ali to je sve slabo i nikako mi ne prolazi🤪 imate kakvu bolju preporuku a da nam je dozvoljeno?

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lalllla
    07. Siječanj 2024. 11:08

Donna2022

Bocice- ja sam takodjer uzela Avent paket s 3 bocice, najpovoljnije sam nasla preko stranice Ozone.
    Njihaljke- kupili smo polovnu Mamaroo 4moms (mislim da sam ja to vise kupila radi sebe jer to vec godinama gledam🤣). Na poklon smo dobili Nuna leaf grow, nju sam svakako htjela jer je do 60 kg i racunam da ce joj sluziti kao foteljica poslije..
    Nevezano za teme gore- cure koje ste imale prehladu,kasalju trudnoci- sta ste uzimale protiv kaslja? Znam da nam je izbor suzen🤪 pijem tonu cajeva, med, limun, standard, pastile islanski lisanj i aqua maris u nos ali to je sve slabo i nikako mi ne prolazi🤪 imate kakvu bolju preporuku a da nam je dozvoljeno?

Ja sam si radila prirodni onaj 3 zlice secera otopiti i dodati mlijeko i to sve zakuhati do vrenja i popiti dok je jos vruce prije spavanja. I to mi super pomogne za kasalj i bol u grlu

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Alexica
    07. Siječanj 2024. 11:54

Masa ima neki popust u baby center-u na babybjorn al ne znam jel to ista jeftinije.
    Pogledaj si i ergobaby bouncer, ista stvar je al je cak ta lezaljka za novorodjence bolje ergonomski oblikovana.
    Mi smo razmatrali i od cybexa bouncer. 
    Sva tri su na istu foru i izgledaju kvalitetno

Zelena123
    07. Siječanj 2024. 16:39

Donna, ja sam do sada bila 2 puta prehlađena po 10tak dana, ali kako nisam imala temp, doktor je rekao nikakve tablete i sl, samo prirodno liječenje. Duže traje, ali u ovom stanju ne treba ništa uzimati od lijekova ako nije nužno. Med, čaj, mentol bombone i čekat da prođe. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Yellowsubmarine
    07. Siječanj 2024. 18:37

Kasalj - ispirati nos fizioloskom i inhalirati takodjer fizioloskom 👍🏼

• bili90
    07. Siječanj 2024. 22:45

Njihaljke- imamo Nunu, odlična ali dosta teška i glomazna, da do 60 kila je ali i nije baš najsigurnija kad se beba počme penjati po njoj, radi onog metalnog postolja . 
    Bočice planiram uzeti avent, za prvu bebu smo koristili samo njihove dude, sad cu uzeti bibs jer su slađe 🫣
    Tetrice planiram probati bibs i done by dear, cisto da imamo par komada malo ljepsih. 
    Za prehladu- eventualno paracetamol i inhaliranje. Uzela sam 2x paracetamol cisto da popusti pritisak u sinusima i glavi.

WhiteOrchid
    07. Siječanj 2024. 22:45

Za prehladu i kašalj inhalacije, čaj, puno limuna i meda i Pranarom sprej za nos, karamelizirani šećer na mlijeku.
    Držim fige da što prije ozdravite!

Kod mene počele BH kontrakcije pa sam odlučila povećati dozu magnezija i kupila sam si Roidakal. Jedino sam u ljekarni zaboravila pitati jel mogu Roidakal uz Andol 100 koji pijem?
    Pretpostavljam da nema neke veze jedno s drugim ali ja volim provjeriti 😀

Donna2022
    08. Siječanj 2024. 00:29

Cure hvala svima na savjetima vezanim uz prehladu i kasalj☺️ Danas je malo bolje, iako s tim prirodnim stvarima ide sporo…
    Da li koja uzima sirup od borovih iglica? Citam na netu oprecna misljenja- negdje pise da je siguran za trudnice, drugdje da borove iglice nisu za trudnice.. ista stvar je s etericnim uljem eukaliptusa za inhalaciju, imam ono prirodno ulje Dea Flores i mislila sam ukapati u inhalator ali nakon konzultiranja dr Google-a vise nisam sigurna🤪

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Antonela2024
    08. Siječanj 2024. 00:35

Danas sam 23+3. Svaki dan osjetim kakvo laganije probadanje dole, leda standardno a i zgaravica je prisutna svaki dan bez iznimke pa sam uzela Rennie tablete za zvakanje u ljekarni. Gledam vagu, ni gram nisam dobila, al osjecam se sve teza i teza, stomacic raste a vaga uvijek ista. Ima li vas jos? Kako se vasa tezina mice?

Antonela2024
    08. Siječanj 2024. 00:36

Donna2022

Cure hvala svima na savjetima vezanim uz prehladu i kasalj☺️ Danas je malo bolje, iako s tim prirodnim stvarima ide sporo…
    Da li koja uzima sirup od borovih iglica? Citam na netu oprecna misljenja- negdje pise da je siguran za trudnice, drugdje da borove iglice nisu za trudnice.. ista stvar je s etericnim uljem eukaliptusa za inhalaciju, imam ono prirodno ulje Dea Flores i mislila sam ukapati u inhalator ali nakon konzultiranja dr Google-a vise nisam sigurna🤪

Pila sam prije taj sirup i bas je djelotvoran, kucna izrada. Al nemam pojma jel siguran za trudnice. Najbolje pitati doktora ili u ljekarni, nista dr. Google 🙈🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.