Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    01. Siječanj 2024. 12:59

lalllla

buhtlica23

lalllla

Jel neko ima kronicni umor od utrogestana? Ne mogu se sastavit zadnjih 5 dana koliko ga i koristim. Jednu navecer samo stavljam

Oooo da, ja sam ga prestala koristiti na svoju ruku upravo zbog tog umora.. nisam mogla funkcionirati po danu pogotovo uz malu a tek je prohodala nema di je nema. A ja troma umorna ne mogu oci drzati.. doduse ja sam koristila 2 x 1 ujutro i navečer, pa sam nakraju jedno vrijeme stavljala navecer ali ni to mi nije odgovaralo radi cestog budenja po noci radi male.. doslovno mi je jednom skoro ispala iz ruku radi umora i tad sam prestala. Iako je dr rekla kao do 20 tt, ja sam sad 22.. a prestala sam negdje u 16 tt koristiti…

Isto i ja. Imam sina 14 mj znaci ne da ga nemrem gledat nego ga nemrem ulovit a od ovog umora ko mrtva sam, zvat cu ju sutra da vidim jel ga mogu prestat koristiti jer ne funkcioniram nikako.

Moja je 13 mj sve znam 😂🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• lalllla
    01. Siječanj 2024. 13:40

I kak funkcioniras? Jel ju mozes dizat i to? Mislim mene sve boli dole maternica i sve od trudnoce da kad ga dignem imam osjecaj kao da ce mi sve ispast😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

buhtlica23
    01. Siječanj 2024. 14:07

lalllla

I kak funkcioniras? Jel ju mozes dizat i to? Mislim mene sve boli dole maternica i sve od trudnoce da kad ga dignem imam osjecaj kao da ce mi sve ispast😂😂

Ma joj gledam da ju ne nosim ako ne moram. Najgore mi je kad idemo spavati jer su nam sobe na katu. Ovako gledam da joj dam ruku dok hoda ili nek puze. Znam taj osjecaj kao da ce sve ispast, a uz to me i zateze rez od carskog 😞 + visok tlak i tako. Ima dana kad je bolje ima i losijih dana. Mala krece u vrtic ponovo nadam se samo da se nece odma razboliti... 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• lalllla
    01. Siječanj 2024. 14:55

buhtlica23

lalllla

Ma joj gledam da ju ne nosim ako ne moram. Najgore mi je kad idemo spavati jer su nam sobe na katu. Ovako gledam da joj dam ruku dok hoda ili nek puze. Znam taj osjecaj kao da ce sve ispast, a uz to me i zateze rez od carskog 😞 + visok tlak i tako. Ima dana kad je bolje ima i losijih dana. Mala krece u vrtic ponovo nadam se samo da se nece odma razboliti…

A vjerujem da.. moj ni nece u vrtic do iduce sezone tako da drzim fige da se ne razboli! A u kojem si tj trenutno, ides opet na carski? 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Donna2022
    01. Siječanj 2024. 21:04

Hvala na odgovorima vezanim uz koronu, za sad sam negativna, nadam se da ce tako i ostati🤪
    Vezano uz pritisak- meni je isto tako, pogotovo jer je mala izrazito aktivna, stalno se vrpolji, okrece, udara, stuca🤪 i onda kad udari dolje imam osjecaj kao da izletit🤪 

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Yellowsubmarine
    01. Siječanj 2024. 21:04

Cure nek je sretna Nova! Da sve rodimo zdrave bebice u terminu! ✨🤍✨

buhtlica23
    01. Siječanj 2024. 21:41

lalllla

buhtlica23

lalllla

Ma joj gledam da ju ne nosim ako ne moram. Najgore mi je kad idemo spavati jer su nam sobe na katu. Ovako gledam da joj dam ruku dok hoda ili nek puze. Znam taj osjecaj kao da ce sve ispast, a uz to me i zateze rez od carskog 😞 + visok tlak i tako. Ima dana kad je bolje ima i losijih dana. Mala krece u vrtic ponovo nadam se samo da se nece odma razboliti…

A vjerujem da.. moj ni nece u vrtic do iduce sezone tako da drzim fige da se ne razboli! A u kojem si tj trenutno, ides opet na carski?

Sutra puna 22 tjedna, da opet ce biti carski i zbog tlaka ( u prvoj sam razvila preeklampsiju, bio hitni carski) i zbog malog razmaka između trudnoca.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

sophisticy
    02. Siječanj 2024. 08:18

Cure sretna vam nova godina! Zelim vam brze i lake porode kao i da vam period prilagodbe prodje sto ugodnije 

Usput pisem, posto je vas je dosta u potrazi za opremom za bebu, ako naidjete na babybjorn njihaljku bouncer na akciji pliz javite… zelim da to kupimo, a fakat je skupo.
    I jel znate jel postoji razlika u tetra pelenama? Ima ih od 16€/10 kom do cak duplo vise. 

baby development in progress ~ 14.3.24.

• lalllla
    02. Siječanj 2024. 08:44

sophisticy

Cure sretna vam nova godina! Zelim vam brze i lake porode kao i da vam period prilagodbe prodje sto ugodnije

Usput pisem, posto je vas je dosta u potrazi za opremom za bebu, ako naidjete na babybjorn njihaljku bouncer na akciji pliz javite… zelim da to kupimo, a fakat je skupo.
    I jel znate jel postoji razlika u tetra pelenama? Ima ih od 16€/10 kom do cak duplo vise.

Ja sam kupila prosle godine babybjorn na slovenskoj stranici malizakladi za 130€, nikada ispod toga nisam nasla nigdje pa eto mozes tamo bacati oko malo. Ne postoji razlika u tetrama osim u dimenzijama i materijalu. Super su ti u Ethereal ducanu sve pamucno(Imaju i webshop) . Samo ne znam cijene :)

• Baby.nb.3
    02. Siječanj 2024. 08:57

Dobro jutro i sretna nova godina svima! Da sve rodimo terminske zdrave bebe 🙏
    Tetra pelene - bolje su mi se pokazale pamučne nego od bambusa, ali svejedno je od kuda, već sam i zaboravila gdje sam uzimala, imam ih još doma dosta, uzet ću još 10 kom jer uvijek treba.

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.