Sretna Nova cure, da nam bude naljepsa od svih dosad 🥰
Ja sam vec pri kraju sa stvarima za bebicu, kolica, krevetic i komodica su tu, robicu sam dobila od sogorice.
Sada samo moram muza nagovoriti da sastavi komodu pa da krajem mjeseca polako pocnem prati robicu i slagati.
Jedino moram kupiti tetra pelene, ne znam uopce koliko toga treba za pocetak 😳
💓
Ja sam vec pri kraju sa stvarima za bebicu, kolica, krevetic i komodica su tu, robicu sam dobila od sogorice.
Sada samo moram muza nagovoriti da sastavi komodu pa da krajem mjeseca polako pocnem prati robicu i slagati.
Ma 10-15 komada ti je dovoljno :)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Ma 10-15 komada ti je dovoljno :)
Hvala 🙂 razmisljala sam uzeti 20ak ali za pocetak ce biti 10 lako se kasnije kupi
💓
Koje uloške kupujete? Ja sam za prvi porod imala chicco al su meni osobno bili grozno, slabo upijaju i nisam bila zadovoljna. Sad bi neke druge ali nemam pojma koje. U petrovoj su oni davali svoje neke kao od puno gaze , ne znam jel se to može kupit negdje
Vir40, ja sam isto koristila chicco pa kad mi se smanjilo krvarenje onda vir , stavila bi po dva posto su kraci malo:) cisti pamuk tako su u gazu umotani
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Koje uloške kupujete? Ja sam za prvi porod imala chicco al su meni osobno bili grozno, slabo upijaju i nisam bila zadovoljna. Sad bi neke druge ali nemam pojma koje. U petrovoj su oni davali svoje neke kao od puno gaze , ne znam jel se to može kupit negdje
Ja sam kupila paket Chicco i nakraju ih nisam potrosila uopce meni su osobno grozni bili, ali ja nisam puno krvarila, tako da sam 2-3 dan stavljala one libress, a nakon prvog ustajanja sam uzela one neke pelene u DM i to koristila jer nisam htjela da procurim no s obzirom da nisam puno krvarila potrosila sam samo 2 tako da i za ovaj porod imam i te Chicco i te pelene pa cu si to poneti ali i paket najosnovnijih ulozaka..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam kupila paket Chicco i nakraju ih nisam potrosila uopce meni su osobno grozni bili, ali ja nisam puno krvarila, tako da sam 2-3 dan stavljala one libress, a nakon prvog ustajanja sam uzela one neke pelene u DM i to koristila jer nisam htjela da procurim no s obzirom da nisam puno krvarila potrosila sam samo 2 tako da i za ovaj porod imam i te Chicco i te pelene pa cu si to poneti ali i paket najosnovnijih ulozaka..
Tako i kod mene, nisam puno krvarila al za prvih par dana trebam nesto bolje od obicnih. Chicco su mi bas ocajno, sogorici sam dala skoro cijeli paket. Pogledat cu te dm pelene bas
Evo to su ti ove, stvarno su odlicne a nisu ni preskupe.
https://ibb.co/c2vC8Gt
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvala cure na savjetima za babybjorn i tetrice :) Da ulovim babybjorn za 130 bila bih presretna. Pratit cu,
Samo da vam javim ono pitanje koje sam imala moze li se otvoriti porodiljni izmedju ta dva roka (45 i 28 dana) i sestra moje soc ginekologice je rekla da ne moze i ponudila mi dva datuma, dakle idem sa 31.1. jer kaze ona ne moze 1.1. Eto, ako nekome pomaze ta informacija…
Imam jos puno godisnjeg i nemam pojma sto cu raditi doma toliko dugo!
baby development in progress ~ 14.3.24.
Cure, javlja li se kojoj tvz "sindrom nemirnih nogu"? Mene je sinoc bas uhvatilo, nisam pola noci zaspala. Citam da moze biti povezan sa manjkom zeljeza - bas idem ovaj tjedan vaditi krv i to prekontrolirati. Mada pijem prenatale u kojima ima zeljeza. I dodatno se suplementiram magnezijem. Kako vi rjesavate svoje nemirne noge ako ih imate?
Hvala cure na savjetima za babybjorn i tetrice :) Da ulovim babybjorn za 130 bila bih presretna. Pratit cu,
Samo da vam javim ono pitanje koje sam imala moze li se otvoriti porodiljni izmedju ta dva roka (45 i 28 dana) i sestra moje soc ginekologice je rekla da ne moze i ponudila mi dva datuma, dakle idem sa 31.1. jer kaze ona ne moze 1.1. Eto, ako nekome pomaze ta informacija…
Imam jos puno godisnjeg i nemam pojma sto cu raditi doma toliko dugo!
Sto se tice porodiljnog, ja imam drugacije info pa mi je bas zanimljivo to nase zdravstvo.
Ja isla danas otvoriti pa me sestra pitala dal zelim s 1.1. ili s 2.1. (Dakle ispada da moze i 45 i 44 dana prije, ali ovisi kod koga si).
Bananice i ja pijem redovno prenatale od pocetka trudnoce i iako mi je zeljezo na pocetku bilo solidno, na zadnjem vadjenju je svejedno palo tako da ne bi vjerojatno bilo lose da ga pojacas dodatno (meni je doktorica i samoinicijativno prepisala dodatno zeljezo na recept uz prenatale), ali provjeri prvo krv.
Sortiraj odgovore
Najstariji