![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Da, zato sam i napisala, očito je kako kod koga. Doslovno mi je rekla ili 31.1. ili 17.2. (onaj obvezni rok).
Što se tiče nemirnih nogu, i mene to muči. Žene su mi tu savjetovale željezo i otkad sam ga pojačala, bolje je, ali svejedno ne mogu npr ležati pred tv-om 2 sata, onda me opet uhvati, no puno je bolje otkad dodatno uzimam željezo.
baby development in progress ~ 14.3.24.
A sta ako npr imam 4 potvrde o placi jer sam zadnja dva mj na porodiljnom?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Alexica i sophisticity hvala na info za zeljezo. Pricekat cu do vadjenja krvi pa onda nakon nalaza vidjet, ali lako moguce da je to jer sam stalno nesto anemicna otkad sam trudna. Makar u ranijim tjednima mi je uz anemiju zeljezo bilo uredno al moguce da je sad u kasnijoj trudnoci i ono potroseno. Nadam se da ce smanjiti trzanje da mogu fino zaspati :)
Cure, ja sam upravo na Notinu narucila Chicco postporodjajne uloske (takodjer sam cula oprecna misljenja- neke cure su odusevljene, druge ne, ali ja sam odlucila pokusat s njima🤷♀️) dosta su jeftiniji nego u DM-u, zajedno sam narucila Mustela kremice i sampon za bebu jer je i to povoljnije pa mi se isplatilo sve skupa.
Sto se zeljeza tice- ja vec duze pijem sirup Floradix, on mi se pokazao puno boljim od tableta jer ne izaziva zatvor
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Bananice, pisala sam ovdje nedavno da su me u prvoj trudnoci nemirne noge namucile. Nisam spavala dugo dugo zbog njih, dok nisam izguglala da to dolazi od manjka zeljeza i onda sam na svoju ruku kupila solgarovo zeljezo i odmah mi je proslo.
U ovoj trudnoci mi je doktorica jos od 18 tjedna dala zeljezo bez da mi je uopce prekontrolirala krvnu sliku. Rekla mi je da je to jedini sumplement koji mi treba jer nema sanse da od 20 tjedna trudnica moze unijeti dovoljno zeljeza taman da svaki dan jede biftek i spinat. Ja pijem neki tardyferon
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Bananice, pisala sam ovdje nedavno da su me u prvoj trudnoci nemirne noge namucile. Nisam spavala dugo dugo zbog njih, dok nisam izguglala da to dolazi od manjka zeljeza i onda sam na svoju ruku kupila solgarovo zeljezo i odmah mi je proslo.
U ovoj trudnoci mi je doktorica jos od 18 tjedna dala zeljezo bez da mi je uopce prekontrolirala krvnu sliku. Rekla mi je da je to jedini sumplement koji mi treba jer nema sanse da od 20 tjedna trudnica moze unijeti dovoljno zeljeza taman da svaki dan jede biftek i spinat. Ja pijem neki tardyferon
Ja pijem samo prenatalne pa mi je na zadnjoj krvnoj slici zeljezo bilo ok 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Da, zato sam i napisala, očito je kako kod koga. Doslovno mi je rekla ili 31.1. ili 17.2. (onaj obvezni rok).
Što se tiče nemirnih nogu, i mene to muči. Žene su mi tu savjetovale željezo i otkad sam ga pojačala, bolje je, ali svejedno ne mogu npr ležati pred tv-om 2 sata, onda me opet uhvati, no puno je bolje otkad dodatno uzimam željezo.
Onda imas termin isto kad i ja :)
Isto od 31.1. idem na porodiljni
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Onda imas termin isto kad i ja :)
Isto od 31.1. idem na porodiljni
Ja isto od 31.1, termin 15.3 💖
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Bananica ja pijem globifer forte i željezo mi uvijek krene padati u trudnoći. Ne muči me zatvor od njega i ne škodi mi.
Babybjorn sam dobila od bivše grupe proljetnica na poklon sad 😄. A imam i mamaroo pa će sve u pogon i nadam se da će malac voljeti. Tetra pelene mala mi nije bljucala pa sam to slabo koristila u velikim količinima. Imam ih cca 15.
Ja sam jučer išla po pandu pa sam usput i obavila kupnju torbe za bolnicu. Inače koga zanima panda se kreće piti od 32 tjedna. A u dm knjižici s bodovima imate 300 bodova više.
Ja sam danas obavila zadnje iat vađenje i nadam se da ce bit ok.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Lista pregleda:
Mary36 04.1
Miljevićka08.02 5.1
Tratinčica123 8.1
Mrva1104 8.1
dajana11 8.1