![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Drage moje curke pozdrav 😘😘
Bila sam na kontroli, otvorena za vršak prsta, malena je dobro ima 1586 plus minus 232grama.
Doktor mi je prepisao dupastone da nebi krenuli jos jaci bolovi, dvije kutije 42 kom tableta.
I sada dobila za urinokulturu da napravim i odnijela bris na anaerobne i sad moram cekati nalaz je 10 dana.
A nadalje za bolnicu pa se nadam najboljem.
Pusa svima 😘😘
Jutro cure. Sretno svima koji su na pregledu danas😀
Koliko bebe osjete nas stres? Ja sam imala nekih obiteljskih problema (ne doma, u siroj obitelji) i bas zadnja dva dana osjecam veliki stres, pritisak u prsima, nocas sam lose spavala jako. Trudim se sto manje misliti o tome, duboko disati, ali me svakako sve to na kraju stigne i optereti. Nadam se da bebice ne osjecaju nas stres😕
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jutro cure. Sretno svima koji su na pregledu danas😀
Koliko bebe osjete nas stres? Ja sam imala nekih obiteljskih problema (ne doma, u siroj obitelji) i bas zadnja dva dana osjecam veliki stres, pritisak u prsima, nocas sam lose spavala jako. Trudim se sto manje misliti o tome, duboko disati, ali me svakako sve to na kraju stigne i optereti. Nadam se da bebice ne osjecaju nas stres😕
A navodno osjete Al ne sekiraj se. Šta sve žene prođu pa se bebe rode žive i zdrave. Živimo stresno svakako ❤️
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Helouuuu,
Sve sam vas popratila ali nemam nis pametno za napisat .
Zaboravila sam vec koja cura je pisala za nosiljku ergobaby hvala na preporuci. Upravo sam ju narucila 😂 imamo vec ergobaby ali onu glomaznu veliku 360 , ova mu izgleda bas super !
Pregled je 22.12. Imam sad cesto da vidimo malo tu tezinu bebice .
Trbuh mi je narastao, kile moje idu gore ko lude pa se nadam da se i ona deblja 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Nosiljka sta si rekla jel obicni embrace ili embrace soft air mesh Prozracnija i za ljeto vise? Nemogu nac neku razliku
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Ja sam na sajmu beba probala obje ergobaby- omni breeze i embrace.
Prvo smo mislili kupiti omni breeze jer se moze duze koristiti (do 20ak kg), ali smo skuzili da je embrace puuuno meksa i njeznija kao materijal (slicnije marami) pa nekako vise vidim novorodjence u tome.
Itako mislim da nam je nosiljka mozda najbitnija za pocetak, a kasnije kad ce beba imati puno kila ne znam ni tko ce imati snage nosit ih.
Embrace je do 11kg i jednostavnije se kopca i namjesta.
Razmislite samo o embrace soft air mesh, ako se odlucite za embrace- ta je vise za toplije dane pa smo mi uzeli tu jer brzo ce i ljeto pa da se manje znojimo, a zimi se uvijek mozemo ubundati. :)
P.s. Neke bebe navodno ni ne vole nosiljke, a omni breeze je duplo skuplja pa nam je i to bio razlog za embrace.
P.p.s. Na baby wearing edukaciji su nam za omni rekli da iako je na papiru 0+ da ju oni preporucuju nakon sto se odradi ultrazvuk kukova- negdje u 2.-3.mjesecu.
Nisam skuzila recenicu dali je za toplije dane ?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Kod mene su isto sada cesci pregledi, bili su svaka 4 tjedna, a od 24 tjedna idem svaka 3 tjedna na pregled. Da li je i kod vas tako?
Sto se tice stresa, i ja sam imala par stresnih situacija, i stvarno me bilo strah za bebicu ali je hvala Bogu sve uredu s njom 🙂
💓
Ja se vodim kao visokorizična trudnoća i još su me prebacili da se vodim u bolnicu zbog toga, i opet su mi pregled (sad ovaj sljedeći) stavili za 4 tjedna. To je sad za tjedan jer je već prošlo 3, al... Moram reći da sam očekivala da će ovo vođenje u bolnici uključivati redovnije preglede i više pretraga, al zasad ništa. Još mi je i minus šta njih ne mogu stalno zvati ako je nešto tipa neka "glupost" - recimo da želim provjeriti urinokulturu, kao što sam zvala socijalnog. Jer moja doktorica je u toj ambulanti jedan dan u tjednu. Ako zoveš, kažu ti da dođeš na hitnu. I onda ja na hitnoj čekam zajedno sa ženama kojima je stvarno hitno, a meni treba indikacija za npr UK :) Makar, opet mi je drago da je sve sa trudnoćom okej zasad, pa su zaključili da ne trebam redovnije preglede i da ne trebam dodatne pretrage :) Al isto, nikako dočekat taj pregled :)
Što se stresa tiče, a osjećaju kao od 20 tjedna nas - čuju i zvukove. Ja skužim kako se on počne mrdat ako se ja nanerviram ili prepadnem. No, gle, žene su bile trudne i za vrijeme ratova i gladi i bolesti. A prije smo živjeli u čoporima i hvatali su nas vukovi. Hoću reći da je bilo grozno stresnih situacija koje su sigurno stresnije i od današnjih, pa je ljudska vrsta preživila i žene su rađale zdravu djecu :) Tako se ja tješim, jer koliko god se trudila ne stresirati, nije baš da je to na dugme pa da možeš isključiti negativne osjećaje po želji :)
Nosiljka sta si rekla jel obicni embrace ili embrace soft air mesh Prozracnija i za ljeto vise? Nemogu nac neku razliku
Ova air mesh je prozracniji materijal pa je namijenjena kao za toplije dane. :)
Pozz evo mene s pregleda. Sve je super, bebica ima 600 g, sve odgovaraju mjere po tjednima trudnoce tako da eto sve je bilo super. Cak amo uspjeli obaviti i anomalijski i 4D lijepo se par puta pokazala iako je rukica bila oko glave cijelo vrijeme i zijeva samo😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji