Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    13. Prosinac 2023. 10:29

Jutro cure. Sretno svima koji su na pregledu danas😀
    Koliko bebe osjete nas stres? Ja sam imala nekih obiteljskih problema (ne doma, u siroj obitelji) i bas zadnja dva dana osjecam veliki stres, pritisak u prsima, nocas sam lose spavala jako. Trudim se sto manje misliti o tome, duboko disati, ali me svakako sve to na kraju stigne i optereti. Nadam se da bebice ne osjecaju nas stres😕

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Malena1122
    13. Prosinac 2023. 10:41

Sandra25

Jutro cure. Sretno svima koji su na pregledu danas😀
    Koliko bebe osjete nas stres? Ja sam imala nekih obiteljskih problema (ne doma, u siroj obitelji) i bas zadnja dva dana osjecam veliki stres, pritisak u prsima, nocas sam lose spavala jako. Trudim se sto manje misliti o tome, duboko disati, ali me svakako sve to na kraju stigne i optereti. Nadam se da bebice ne osjecaju nas stres😕

A navodno osjete Al ne sekiraj se. Šta sve žene prođu pa se bebe rode žive i zdrave. Živimo stresno svakako ❤️

💁🏽‍♀️ 36
    💁🏽‍♂️33
    👧🏻 2022
    👶🏻2024
    Eutirox 125
    9/25 Biokemijska
    10/25 ➕❤️

Maša🤰🏼
    13. Prosinac 2023. 11:04

Helouuuu,
    Sve sam vas popratila ali nemam nis pametno za napisat .

Zaboravila sam vec koja cura je pisala za nosiljku ergobaby hvala na preporuci. Upravo sam ju narucila 😂 imamo vec ergobaby ali onu glomaznu veliku 360 , ova mu izgleda bas super ! 

Pregled je 22.12. Imam sad cesto da vidimo malo tu tezinu bebice . 

Trbuh mi je narastao, kile moje idu gore ko lude pa se nadam da se i ona deblja 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    13. Prosinac 2023. 11:10

Nosiljka sta si rekla jel obicni embrace ili embrace soft air mesh Prozracnija i za ljeto vise? Nemogu nac neku razliku

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    13. Prosinac 2023. 11:12

Alexica

Ja sam na sajmu beba probala obje ergobaby- omni breeze i embrace.
    Prvo smo mislili kupiti omni breeze jer se moze duze koristiti (do 20ak kg), ali smo skuzili da je embrace puuuno meksa i njeznija kao materijal (slicnije marami) pa nekako vise vidim novorodjence u tome.
    Itako mislim da nam je nosiljka mozda najbitnija za pocetak, a kasnije kad ce beba imati puno kila ne znam ni tko ce imati snage nosit ih.
    Embrace je do 11kg i jednostavnije se kopca i namjesta.
    Razmislite samo o embrace soft air mesh, ako se odlucite za embrace- ta je vise za toplije dane pa smo mi uzeli tu jer brzo ce i ljeto pa da se manje znojimo, a zimi se uvijek mozemo ubundati. :)
    P.s. Neke bebe navodno ni ne vole nosiljke, a omni breeze je duplo skuplja pa nam je i to bio razlog za embrace.
    P.p.s. Na baby wearing edukaciji su nam za omni rekli da iako je na papiru 0+ da ju oni preporucuju nakon sto se odradi ultrazvuk kukova- negdje u 2.-3.mjesecu.

Nisam skuzila recenicu dali je za toplije dane ? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Martinaaa_
    13. Prosinac 2023. 11:17

Kod mene su isto sada cesci pregledi, bili su svaka 4 tjedna, a od 24 tjedna idem svaka 3 tjedna na pregled. Da li je i kod vas tako?
    Sto se tice stresa, i ja sam imala par stresnih situacija, i stvarno me bilo strah za bebicu ali je hvala Bogu sve uredu s  njom 🙂

💓

• Bananica80
    13. Prosinac 2023. 11:39

Ja se vodim kao visokorizična trudnoća i još su me prebacili da se vodim u bolnicu zbog toga, i opet su mi pregled (sad ovaj sljedeći) stavili za 4 tjedna. To je sad za tjedan jer je već prošlo 3, al... Moram reći da sam očekivala da će ovo vođenje u bolnici uključivati redovnije preglede i više pretraga, al zasad ništa. Još mi je i minus šta njih ne mogu stalno zvati ako je nešto tipa neka "glupost" - recimo da želim provjeriti urinokulturu, kao što sam zvala socijalnog.  Jer moja doktorica je u toj ambulanti jedan dan u tjednu. Ako zoveš, kažu ti da dođeš na hitnu. I onda ja na hitnoj čekam zajedno sa ženama kojima je stvarno hitno, a meni treba indikacija za npr UK :) Makar, opet mi je drago da je sve sa trudnoćom okej zasad, pa su zaključili da ne trebam redovnije preglede i da ne trebam dodatne pretrage :) Al isto, nikako dočekat taj pregled :)

Što se stresa tiče, a osjećaju kao od 20 tjedna nas - čuju i zvukove. Ja skužim kako se on počne mrdat ako se ja nanerviram ili prepadnem. No, gle, žene su bile trudne i za vrijeme ratova i gladi i bolesti. A prije smo živjeli u čoporima i hvatali su nas vukovi. Hoću reći da je bilo grozno stresnih situacija koje su sigurno stresnije i od današnjih, pa je ljudska vrsta preživila i žene su rađale zdravu djecu :) Tako se ja tješim, jer koliko god se trudila ne stresirati, nije baš da je to na dugme pa da možeš isključiti negativne osjećaje po želji :)

3/2024 💙

• Alexica
    13. Prosinac 2023. 12:01

Maša🤰🏼

Nosiljka sta si rekla jel obicni embrace ili embrace soft air mesh Prozracnija i za ljeto vise? Nemogu nac neku razliku

Ova air mesh je prozracniji materijal pa je namijenjena kao za toplije dane. :)

• lalllla
    13. Prosinac 2023. 12:48

Pozz evo mene s pregleda. Sve je super, bebica ima 600 g, sve odgovaraju mjere po tjednima trudnoce tako da eto sve je bilo super. Cak amo uspjeli obaviti i anomalijski i 4D lijepo se par puta pokazala iako je rukica bila oko glave cijelo vrijeme i zijeva samo😂😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• MissMagic1
    13. Prosinac 2023. 13:22

Pozdrav cure, nova sam ovdje 🥰

👩33 (FV Leiden, MTHFR, PAI-1 heterozigot)
    👨‍🦱33
    19.8.2022. ➕, 1.9. dijagnoza blighted ovum, 8.9. spontani prekid trudnoće (7+0)
    23.2.2023. ➕, 16.3. hematom, sukrvica, čini se ok, 21.3. spontani pobačaj (7+1)
    27.8.2023. ➕
    terapija Fragmin —> Clexane
    18.9.2023. 💓 (6+4)
    6.11. NIFTY, stiže nam 👦 (24.10., 11+4)
    4.1. big anomaly, 3D/4D (22+0)
    25.4. Stigao nam je 👶 (38+0)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI