![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Drage moje ja sam danas dobila dupastone.
Pa me zanima jesu li one za smanjivanje kontrakcija jer sam danas dobila dvije kutije od doktora da pijem do kraja trudnoće.
Moguce, duphaston je za sve zivo kako kazu ‘pametna’ tableta zna sama sta treba raditi. Ja sam ih npr pila kad mi je menga kasnila pa da mi potaknu ciklus dok jos nisam bila trudna naravno, tako da moguce sve . Drzi se
Ma joj draga hvala ti puno.
Strasno se brinem.
Beba jos na zadak, ocito cu na carski, ali ja se nadam prirodnom porodu.
Lp 😘😘 i pusa
Malena idući pregled mi je 09.01. 🙂
Meni je za tri tjedna draga, ja se nadam boljem ishodu.
Pocela piti duhapszone pa sad moram mirovati.
Eto sretno na pregledu.
Pusa😘
Lista pregleda:WhiteOrchid 12.12Baby.nb.3 13.12Yellowsubmarine 14.12lalllla 13.12Lucy08 14.12Tratinčica123 15.12Gemini1994 18.12Malena1122 18.12Nina_na 18.12lucijaa_ 18.12Sandra25 18.12LavicaBP 18.12Mary36 19.12tear_of_happines 19.2Bubica1 20.12Martinaaa_ 20.12Bananica80 21.12Mrva1104 21.12lalllla 27.12LavicaBP 28.12lucq 29.12Alexica 29.12Zelena123 2.1pepapepa 9.1Leptirica 123 23.1WhiteOrchid sretno danas!
Ja sam 19.12. ☺️☺️
Termin poroda:JagodicaBobica96 10.2💙
Alexica 15.2💙
Malena1122 19.2💙
Donna2022 25.2💗
lucijaa_ 28.2💗
Bubica1 28.2💗
Luce88 3.3💙
Martinaaa_ 7.3💗
bejbe2018 7.3💙
Mema88 8.3💗
MAD ROSE 10.3💙
cocinella 10.3💗
Bela23 11.3💙
sophisticy 14.3tear_of_happiness 15.3💙
Anica88 16.3💗
Lucy08 21.3💙
Zelena123 21.3💙
Maša 21.3💗
posvudusavol2 22.3💙
sisy 22.3💗
Pohana_Tikvica11 23.3💗
Bananica80 28.3TeMamadius90 1.4lalllla 7.4💗
Sandra25 9.4💙
lucylu35 10.4Suncica13 13.4💙
Malina 1302 13.4💗
Leptirica123 18.4💙
Mrva1104 11.4💙
pepapepa 11.4💗
BlackRose 22.4Tratinčica123 27.4💗AriaMary36 28.4💗
Nina_na 29.4💗
WhiteOrchid 30.4💗
Gemini1994 30.4💙
Yellowsubmarine 1.5💙
iva0605 1.5LavicaBP 2.5💗
Palma2023 5.5Baby.nb.3 12.5lucq💗
Kod nas je termin 4.5., a dolazi nam dječak 😁🥹
Malena idući pregled mi je 09.01. 🙂
Meni je za tri tjedna draga, ja se nadam boljem ishodu.
Pocela piti duhapszone pa sad moram mirovati.
Eto sretno na pregledu.
Pusa😘
Sve ti najbolje i da prode sve u najboljem redu!
Ja sam duohaston pila za lagano krvarenje u pocetku trudnoce al mi je izazivao nuspojave pa sam ga pila samo mjesec dana mozda dok mi ga ginekolog nije ukinuo znog tih nuspojava. Onda sam ostala samo na folnoj.
Pozdrav cure ☺️
Ispratila sam sve vase poruke, svima koje ste u situacijama da vas prate neki problemi drzim fige da se sve sto prije rijesi te da mirne i bezbrizne docekate svoje bebice.
Ja sam se prije 3 tjedna javila s nekom groznom bakterijom koju su mi otkrili preko gin.brisa. To me bas zbediralo, ali popila sam turu antibiotika i danas smo ponovili nalaz i nadam se da je vise nece biti🤞. Gin nije previse zabrinuta pa me danas malo umirila oko tog. Malac lijepo napreduje, sad sam 27+2, ima 1.100 grama i vrlo je aktivan.
Ono sto me zivcira zadnjih dana (pripisujem hormonima jer inace nisam tip koji se time opterecuje) je cinjenica da mi svaki dan netko od rodbine/prijatelja/poznanika prokomentira kako sam velika/ogromna. Pritom je to konstatacija i znam da nemaju losu namjeru, ali bas sam se izbedirala kad mi je danas sestra u ordinaciji rekla pa bas si velika. Visoka sam 170, sad imam 70 kila i sve mi je otislo u trbuh. Na to ne mogu utjecati 🤷♀️. Normalno radim, hendlam malenu od 20 mjeseci, noge dignem na kauc tek iza 20h. A zbog ovih komentara se osjecam kao da nista drugo ne radim nego lezim na kaucu i trpam se glupostima od prvog dana kad sam saznala za trudnocu. 😖 Zasto ljudi imaju potrebu to govoriti? Pa da sam se udebljala i 30 kila to je moja stvar. Ako mi nemaju nista lijepo za reci, bolje da sute. Ali ja naravno nikad nista ne odgovorim 😤
🧑🦰34 ❤️👱♂️35 ❤️👧1,5
🫄🏻 💙11.3.2024
🎗️cancer surviver
Eleven , ma probaj zanemariti "zle" jezike. Ljudi cesto ne misle sto govore i kakav to utjecaj ima. Moguce da su cak i mislili kao pozitivnu opservaciju - kao trudnoca dobro napreduje, pa je ruzno zazvucalo. Iako bi sestra u ordinaciji mogla malo pripaziti na rijecnik. Jedino ako nije mozda nesto sto utjece na trudnocu pa onda treba izregulirati. Al i to se ljepse moze reci. A sve kile ce jako brzo dole kad bebac dojde, i kad krene posao oko bebe. Pogotovo kad vec imas i jedno dijete :)
Da te pitam, kako si skuzila bakteriju prije 3 tjedna, pa su te poslali na bris? Meni je malo puno paranoja da imam neku zivinicu i da je necu skuzit. Ovdje gdje vodim trudnocu nece slati na briseve bez neke indikacije
Eleven , ma probaj zanemariti "zle" jezike. Ljudi cesto ne misle sto govore i kakav to utjecaj ima. Moguce da su cak i mislili kao pozitivnu opservaciju - kao trudnoca dobro napreduje, pa je ruzno zazvucalo. Iako bi sestra u ordinaciji mogla malo pripaziti na rijecnik. Jedino ako nije mozda nesto sto utjece na trudnocu pa onda treba izregulirati. Al i to se ljepse moze reci. A sve kile ce jako brzo dole kad bebac dojde, i kad krene posao oko bebe. Pogotovo kad vec imas i jedno dijete :)
Da te pitam, kako si skuzila bakteriju prije 3 tjedna, pa su te poslali na bris? Meni je malo puno paranoja da imam neku zivinicu i da je necu skuzit. Ovdje gdje vodim trudnocu nece slati na briseve bez neke indikacije
Slazem se sa svime, cak se i ljutim na sebe sto se opterecujem tim glupostima. Ali znam da sam ja sama uvijek posebno oprezna sto komentiram drugima pa se ljutim sto ne pomisle kako to meni zvuci kad cujem.
Sto se bakterije tice, ovo je vec druga koju lijecimo. Oba puta nisam imala nikakve simptome, a pronasli su ih nakon sto sam prije 2 mjeseca odradila ginekoloski bris koji mislim da sve radimo u 2.tromjesjecju. Mene je to poprilicno uznemirilo i zabrinulo, pogotovo jer je druga neka bakterija koja se obicno pokupi u bolnici. Moja gin nije zabrinuta, a kako imam sjajnu dok opce prakse pricala sam i s njom o tome. Ona je uvjerena da su oba puta uzorci bili kontaminirani u labaratoriju (svaki puta bi otkrili neku drugu bakteriju koju niie bas tako lako pokupit), i da je do toga. Uglavnom, ne sekiraj se, vecina cura nema s tim problema. Ja isto pretpostavljam da bih bila osjetila neke simptome (vecina tih bakterija izaziva urinarne infekcije pa bi valjda bila skuzila u nekom trenutku). Ako te bas bas brine, onda odi do neke privatne poliklinike i umiri se ☺️
🧑🦰34 ❤️👱♂️35 ❤️👧1,5
🫄🏻 💙11.3.2024
🎗️cancer surviver
Pozdrav cure ☺️
Ispratila sam sve vase poruke, svima koje ste u situacijama da vas prate neki problemi drzim fige da se sve sto prije rijesi te da mirne i bezbrizne docekate svoje bebice.
Ja sam se prije 3 tjedna javila s nekom groznom bakterijom koju su mi otkrili preko gin.brisa. To me bas zbediralo, ali popila sam turu antibiotika i danas smo ponovili nalaz i nadam se da je vise nece biti🤞. Gin nije previse zabrinuta pa me danas malo umirila oko tog. Malac lijepo napreduje, sad sam 27+2, ima 1.100 grama i vrlo je aktivan.
Ono sto me zivcira zadnjih dana (pripisujem hormonima jer inace nisam tip koji se time opterecuje) je cinjenica da mi svaki dan netko od rodbine/prijatelja/poznanika prokomentira kako sam velika/ogromna. Pritom je to konstatacija i znam da nemaju losu namjeru, ali bas sam se izbedirala kad mi je danas sestra u ordinaciji rekla pa bas si velika. Visoka sam 170, sad imam 70 kila i sve mi je otislo u trbuh. Na to ne mogu utjecati 🤷♀️. Normalno radim, hendlam malenu od 20 mjeseci, noge dignem na kauc tek iza 20h. A zbog ovih komentara se osjecam kao da nista drugo ne radim nego lezim na kaucu i trpam se glupostima od prvog dana kad sam saznala za trudnocu. 😖 Zasto ljudi imaju potrebu to govoriti? Pa da sam se udebljala i 30 kila to je moja stvar. Ako mi nemaju nista lijepo za reci, bolje da sute. Ali ja naravno nikad nista ne odgovorim 😤
Ma uopće se ne zamaraj s tim komentarima, ako ti ne stvaraju dobar osjećaj nisu bitni. Ja sam 170cm visoka i imam 78kg i nitko mi dosad to nije prokomentirao a i da je iz mog pogleda bi mu bilo sve jasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji