![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
A što ne bi ginekolog bio taj koji daje indikaciju jel treba još koji UZV pregled.. U smislu da ti na nalazu napiše nešto tipa "kontrola UZVom za 4tj" i napravi ti UZV po indikaciji "besplatno". Jel onda ovisimo o dobroj volji liječnika... Makar, može on napravit svaki put UZV pa to "ne prijaviti" - nekako sumnjam da HZZO ima brojače na UZV uređajima koliko puta su upaljeni :) Ma, koma ...
Jutro cure! Blossom dobro dosla.
Bio je ovo jedan aktivan vikend za mene, a kad sam jucer predvecer sjela bebač je poludio🤣 nema s koje me strane nije lupao, bila sam u šoku🤣 pozitivnom naravno, samo neka on lupa mama je mirnija onda.
Moram vam reci da su mi nedavno dosle one trenerke sa zalanda i da sam jako zadovoljna, toliko zadovoljna da sam narucila jutros jos dvije u drugoj boji. Toliko su mekane i udobne, i super stoje, sada su jos i dodatno snizene😀
Hej, jesu mozes reci moje su to trenerke i kakvi su brojevi?
Baby ne 2, Zelena, hvala na podrsci☺️
Sutra idemo kuci, veceras u viziti mi je doktor rekao, smirilo se sve. Izgleda da je uzrok bila neka upala u tijelu koju nisu detektirali gdje je jer su svi nalazi uredni osim sto je CRP povisen ali glavno da je anulirana. Jos sam na antibioticima.
Da vas pitam curke, da li ste u trudnoci radile urinokulturu ili davale urin opcenito? Ja samo na svakom pregledu pisnem u casicu pa oni provjere sa stapicem proteine u mokraci ali nisam do sada davala urin, KKS sam na pocetku trudnoce i pred mjesec dana. Sve me kopka da li me je gin trebao poslati i za urin ranije.. mislim nije sad ni bitno, glavno da je sve ok ali ako je bilo do bakterija mozda bi se moglo sprijeciti ranije..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Baby ne 2, Zelena, hvala na podrsci☺️
Sutra idemo kuci, veceras u viziti mi je doktor rekao, smirilo se sve. Izgleda da je uzrok bila neka upala u tijelu koju nisu detektirali gdje je jer su svi nalazi uredni osim sto je CRP povisen ali glavno da je anulirana. Jos sam na antibioticima.
Da vas pitam curke, da li ste u trudnoci radile urinokulturu ili davale urin opcenito? Ja samo na svakom pregledu pisnem u casicu pa oni provjere sa stapicem proteine u mokraci ali nisam do sada davala urin, KKS sam na pocetku trudnoce i pred mjesec dana. Sve me kopka da li me je gin trebao poslati i za urin ranije.. mislim nije sad ni bitno, glavno da je sve ok ali ako je bilo do bakterija mozda bi se moglo sprijeciti ranije..
* Baby nr 3 sorry😉
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Donna, ja sam urin i uk do sad 2 puta radila. Jednom skupa sa kks po preporuci ginekologa, drugi putmjesec dana kasnije, jer sam sumnjala na upalu mokracnog mjehura. Piskila sam 7,8 puta po noci, da bi na kraju svi nalazi bili uredi…. Cari trudnoce kaze dr 😂
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja sam urin trazila samoinicijativno provjeriti i u prosloj i u ovoj trudnoci jer sam prije trudnoca imala problema sa e coli pa sam za svaki slucaj trazila da provjerim. Ovu trudnocu sam u jednom periodu bas jako puno imala pitisak na mjehur i puno sam piskila pa sam zbog toga trazila da mi da da provjerim urinokulturu.
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Cure imate li saznanja koja bi bila super klokanica za bebu? S proslim djetetom nisam koristila a sad imam osjecaj da ce mi jako dobro doci slobodne ruke u setnji ili parkicu pa bih voljela cuti iskustva. Meni se nekako najvise svidja Ergobaby Embrace ali ne razumijem se u njih pa je svaki savjet dobrodosao
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Evo me to zaintrigiralo pa sam malo proguglala. Smrdi mi na neku ilegalu.https://slobodnadalmacija.hr/split/splicanka-ginekolog-mi-sve-naplacuje-bez-racuna-hzzo-prijavite-ga-to-vam-je-besplatno-mi-im-dajemo-6800-mjesecno-1301615
i
https://hzzo.hr/novosti/ultrazvuk-se-ne-naplacuje-kod-izabranog-doktora
To sam i ja vidjela ali ovaj moj izdaje uredno račun i sve. Svejedno me svaka 4 tjedna naruči na pregled i pogleda kao inače na godišnjem pregledu.
💁🏻♀️33, 🙎🏼♂️38
01/2022.7t missed
Rijeka
Termin: 11.4.2024.
Donna ja sam isto urin provjeravala samo na početku, kada i kks. UK nisam nijednom radila, valjda nema potrebe kad nemam nikakvih tegoba, nemam pojma... jednom su mi radili cervikalne briseve jer mi se činilo da se iscjedak promijenio, ali i to je došlo sterilno.
Bela23 par mojih prijateljica hvali i ima Ergobaby omni breeze, tako da je ta posuđena i meni... ima dosta dobre recenzije i ide od 0+ tako da joj je i to prednost.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji