Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    22. Studeni 2023. 11:05

Sretno Sandra! 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Mary36
    22. Studeni 2023. 12:03

Malena drugi puta ubaci i mene za pregled i anomaly 19.12.

• LavicaBP
    22. Studeni 2023. 12:17

Fashionista

Cure trebam pomoc! Glava me boli vec 3 dana i ne prestaje doslovno ni po noci tijekom spavanja! Sto napraviti? Inace bih prije pila Neofen forte 500 sad to ne smijemo jel? Pa uzmem Lupocet forte 1000 jedva malo pomogne ali brzo prestane djelovati. Boli me vrat i ramena ali masiram se i razgibavam se i setam i otvaram prozore i ne jedem toliko losu hranu, sve ali nista bas ne pomaze! I vid mi je nekako slabiji.. Ima li koja od vas da je na Eutyroxu za stitnjacu? Dal bi to mogao biti razlog da mi je TSH skocio? Bilo koji savjet je dobrodosao? 🙌🏻

Probaj popiti tursku kavu, ali unutra ocijedi pola-cijeli limun.
    I pojačaj magnezij...
    Meni samo to dvoje pomogne, a mučim se jednako, ni po noći ne prestaju glavobolje...sretnoo!

👩 1994 god.
    🧑 1992 god.
    aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
    28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕

• tear_of_happiness
    22. Studeni 2023. 13:59

Fashionista

Cure trebam pomoc! Glava me boli vec 3 dana i ne prestaje doslovno ni po noci tijekom spavanja! Sto napraviti? Inace bih prije pila Neofen forte 500 sad to ne smijemo jel? Pa uzmem Lupocet forte 1000 jedva malo pomogne ali brzo prestane djelovati. Boli me vrat i ramena ali masiram se i razgibavam se i setam i otvaram prozore i ne jedem toliko losu hranu, sve ali nista bas ne pomaze! I vid mi je nekako slabiji.. Ima li koja od vas da je na Eutyroxu za stitnjacu? Dal bi to mogao biti razlog da mi je TSH skocio? Bilo koji savjet je dobrodosao? 🙌🏻

Hej Fashionista ja sam na terapiji za štitnjaču, Euthyrox 50/75 naizmjenično i ne znam šta bi ti rekla na tvoje simptome. Meni to nekako više zvuči kao visok tlak, ne želim te plašiti, ali možda da to provjeriš? Koliki ti je bio šećer nataše kad si vadila kks, jeli to sve bilo ok? Jer ako kontroliraš hormone štitnjače svaki mjesec, ideš na kontrole na nuklearnu i uredno piješ terapiju, nebi trebala imati takve simptome...
    Curke šta od robice kupovati? Koje veličine i konkretno koje stvari? Bodiće, bodi-benkice, hlačice sa čarapicama, obične hlačice, majičice, čarapice, kapice? Koliko komada? Ja blage veze nemam 🙈😅 a počela bi kupovati pa nek stoji doma dok krenem to sve prati i peglati tamo negdje sredinom 1.mj... 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• Nina_na
    22. Studeni 2023. 15:29

Fashionista

Ej ja sam isto na euthyroxu, doduse od pocetka na najslabijoj dozi ali nisam imala problema sa glavoboljom. 
    Jedino mi pada na pamet da ne pijes dovoljno vode. inace me i prije trudnoce znala zbog toga boliti glava a trudnice bi trebale pojacati unos vode. 
    Mozda ti je tlak nizak? Meni kada bude gornji ispod 90, sva budem umorna i nikakva i glava me boli…

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Martinaaa_
    22. Studeni 2023. 16:33

Ja sam isto na euthyroxu, najmanja doza ali glavoboljr ni nikakvih drugih simptoma nemam

💓

Fashionista
    22. Studeni 2023. 19:29

Cure puno hvala na savjetima!! 🙌🏻
    Koliko magnezija onda mi smijemo dnevno popiti na kraju? 
    Svaki clanak koji nadem kaze drukcije. Jedni do 300-400 drugi do 400-800 pa daj nek se odluce! 😭
    Ja sam isto na najmanjij dozi Euthyroxa za sad ali ako ce se povecavati TSH mozda cemo morati povecati.
    Svakako cu ici opet vaditi krv uskoro pa cu vidjeti ali i meni je inace super nemam bas glavobolje cesto, samo eto sad zadnja 3 dana umirem. Martinaaa da vecina vas je rekla da vjerojatno nije od toga onda se nadam da nije povecan TSH!
    Nina_na voda moze biti iako me puno trazi mislim kako opet ne pijem dovoljno.. Ono 2 litre tko ce to popiti ja ne mogu popiti ni pola litre dnevno ali inace je tako 🙈 Tlak mi je nizak tako oko 90 i nizak srcani, osjecam se slabo stalno ali ne takve pulsirajuce glavobolje! 😫
    Tear_of_happiness niski mi je tlak a zapravo kad mi naraste, tipa kad bude normalan oko 100, onda mi se vrti u glavi, jao show samnom! 😭 Cek sad gledam nalaze KKS je glukoza? To mi je 5.2 To su mi rekli da bih malo trebala pripazit sa secerom (koji uopce ne volim i ne jedem ali ima ga u svemu ne samo u slatkom) pa jedem zdravije. I inzulinska mi je 2.3 😏 pa bih trebala izbjegavati gluten.
    LavicaBP joj nemrem tursku nikako, moram sa mlijekom (bademovim) kavu, nemrem bez mlijeka prejaka mi je. Ja ti doslovno popijem dozu jedan kaoucino ujutro ono espresso sa mlijekom. Ali bas cu probati s tim limunom! 🙌🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• Sandra25
    22. Studeni 2023. 19:35

Bili smo danas na pregledu, super smo, doktorica kaze da je sve odlicno. Na ovome 4D uzv meni je beban isti brat, kad sam slala prijateljima i obitelji slike nakon pregleda svi su rekli da je isti brat🤣🤣🤣 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Mary36
    22. Studeni 2023. 20:06

Fashionista

Cure puno hvala na savjetima!! 🙌🏻
    Koliko magnezija onda mi smijemo dnevno popiti na kraju?
    Svaki clanak koji nadem kaze drukcije. Jedni do 300-400 drugi do 400-800 pa daj nek se odluce! 😭
    Ja sam isto na najmanjij dozi Euthyroxa za sad ali ako ce se povecavati TSH mozda cemo morati povecati.
    Svakako cu ici opet vaditi krv uskoro pa cu vidjeti ali i meni je inace super nemam bas glavobolje cesto, samo eto sad zadnja 3 dana umirem.Martinaaada vecina vas je rekla da vjerojatno nije od toga onda se nadam da nije povecan TSH!
    Nina_navoda moze biti iako me puno trazi mislim kako opet ne pijem dovoljno.. Ono 2 litre tko ce to popiti ja ne mogu popiti ni pola litre dnevno ali inace je tako 🙈 Tlak mi je nizak tako oko 90 i nizak srcani, osjecam se slabo stalno ali ne takve pulsirajuce glavobolje! 😫
    Tear_of_happiness niski mi je tlak a zapravo kad mi naraste, tipa kad bude normalan oko 100, onda mi se vrti u glavi, jao show samnom! 😭 Cek sad gledam nalaze KKS je glukoza? To mi je 5.2 To su mi rekli da bih malo trebala pripazit sa secerom (koji uopce ne volim i ne jedem ali ima ga u svemu ne samo u slatkom) pa jedem zdravije. I inzulinska mi je 2.3 😏 pa bih trebala izbjegavati gluten.
    LavicaBPjoj nemrem tursku nikako, moram sa mlijekom (bademovim) kavu, nemrem bez mlijeka prejaka mi je. Ja ti doslovno popijem dozu jedan kaoucino ujutro ono espresso sa mlijekom. Ali bas cu probati s tim limunom! 🙌🏻

Možda bi ti šetnje po vani pomogle. Mene zna uhvatiti migrena kad sam cijeli dan u kući, a sad se to zna dogoditi jer ne radim. 

Malena1122
    23. Studeni 2023. 08:05

Fashionista ja znam imat povremeno migrene Al ne povezujem s štitnjačom baš jer odavno pijem sad već terapiju. 100 eutirox. Migrene su mi češće bile do 18 tjedana pa eto.
    Robica netko je pitao. Ja kupujem šta mi fali od 56 pa na dalje. Brzo narastu do tog broja pa ne uzimam manje,a za njega stalno govore da je veći. 

Mi smo jučer obavili 4D u Splitu. S obzirom na ove tjedne uspjeli smo dobit slikicu lica iako je stalno držao ruku preko. Al smo sretni. Prema njoj se nekako vidi da je baš muškić. I kod ovog Dr ispada dosta velik 1300 g😃. Ne vjerujem puno tome Al isto su udarci dosta jači tako da moguće da je stvarno veći. 

Ako ima tko pregled danas sretno jer vas nemam na listi 😘

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.