![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Alexica, onda je mozda najbolje da ih zvrnceš pa pitaš. Mozda oni imaju neku drugaciju praksu, pa cisto da znas kako treba
2015 👼🏻
2016 👦🏼
I ja sam samo krv vadila,ali vidjela sam kod nekih uputa da piše da ide urin. Možda ovisi o ordinaciji.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo nas sa druskanja sinoc smo imali prvi 3D ili je to 4D ultrazvuk i doktor je sat vremena pregledavao detaljno nase cudo! 🥹 ❤️Napokon smo culi i otkucaje i bebica je bila jako zivahva i raspolozena tako da sve je u najboljem redu i super napredujemo! 🙌🏻 Bas je bilo divno druskanje i doktor Kurdija nam se jako svidio, bas je pravi profesionalac, temeljit i stalozen, znala sam da ce mi dr. Alebic preporuciti isto vrhunskog doktora kakav je i on! Puse svima od nas 😘
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Cure, čestitam svima na lijepim pregledima i na napretku vasih bebica.... 🎉🎉🎉
Ja isto u petak idem na Ogtt, ali dali su mi ujedno i uputnicu za toxoplazmu i neke enzime i za stitnu i urin i nemam uopće pojma kako ce i kada sve to vaditi i koliko krvi ce mi vaditi na prazan želudac.
Muz ce ici samnom da mi 2-3 h ipak bude pri ruci podrška, jer nemam pojma kako cu se osjecati....iskreno se nadam da cu to preživjeti 😂
A onda u subotu imam pregled kod moje privatnice da vidim naseg bebonju.. Sad osjecam sve jače i češće udarce svaki da i dosta cesto gs sanjam... Počinjem sve vise jedva cekati da ga upoznam.. 😏
Dali vi sanjate vase bebe?
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Cure veseli me čitati lijepe vijesti s vaših pregleda, još 7 dana do mog a vrijeme kao da je stalo 😅
MadRose ja sam nakon embriotransfera sanjala malog dečkića od neke 3,4 godine kako se igra s mužem na dvorištu.. za tjedan dana ćemo saznati jeli moj san bio proročanski ili sam totalno omašila 🤣 ja isto svaki dan osjetim bebu, jako je aktivna ujutro i navečer, baš mi pomiče trbuh, vidi se na oko. Divljak/uša 🥰
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Ja stalno sanjam neke lude snove, ali nisam jos sanjala bebicu.
I stvarno ne mogu docekati taj 3 mjesec da radoim i da ju konacno vidim 😁
Ne znam kako vase bebice, moja se jedan dan toliko vrti u trbuhu da na oko vidim pokrete i onda dan dva skroz lagane pokrete osjetim i onda me za koji dan opet iznenadi sa jakim udarcima u trbuhu
💓
Jel normalno da me danas od jutra bolucka trbuh, nista strasno, al cijelo vrijeme osjetim nesto, bas taj dio di je beba, tj. maternica?
Panorama low risk 〰️💙
tear_of_happiness
Ja sam jos u pocetku imala san u kojem me gleda prekrasni bebac sa velikim okicama i mislila sam bit ce sin, eto i je sin
Ali sad sam ga sanjala kako mu kupujem robicu i oblačim ga i grlim i tako mi sad fali taj zagrljaj.... Tko ce docekati 3.mj 😏🍼
LaLa20 bolovi u trbuhu su normalni dok god nakon nekog odmora ili napr nakon tusa popuste i prođu. Magnezij jako pomaze
Ja sam noćas imala tako uzasne bolove da sam išla u sred noci pojacati dozu magnezija ako bi popustilo barem da spavam i sad me boli ali manje svakako nego noćas.... Rasteže se to sve, svuda me ima već, mora boljeti 😏😉
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Cestitam na lijepim vijestima svima!
Meni je sinoc bas bila mucnina s tim da ju nisam imala uopce, jutros sam povratila i danas mi je cijeli dan lose i muka s tim da nemam temp. Mislite da je trudnoca ili neka viroza? Sad sam 20 tj pa mi je malo cudno da me tako na sredini uhvati.
Takodjer pregled mi je prebacen na 27.11 zbog nekih obaveza na faksu pa sam morala prebaciti.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Sortiraj odgovore
Najstariji