Dobro jutro cure ☺️
Nisam se baš dugo javljala, evo za 2 ostajem kući na bolovanju i iskreno jedva čekam, mučnine su svakodnevne i cjelodnevne, sve me boli kad duže sjedim ili stojim, a i vidim da nemam više toliko koncentracije i fokusa pa bolje da sam doma.
Malena, možeš me dodati za pregled 24.11. i 27.11. (tad idem samo u bolnicu).
Sretno svima danas na pregledu! 🥰
Žao mi je zbog mučnina, meni uvijek bude teško kad se sjetim svojih. Izdrži 🙈
.
Sretno cure danas na pregledima!🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Jutro svima! Sretno na pregledima.
Jel tko narucivao ove trenerke trudnicke sa zalanda marke Ana Field? Koje ste brojeve uzimale?
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Jutro svima! Sretno na pregledima.
Jel tko narucivao ove trenerke trudnicke sa zalanda marke Ana Field? Koje ste brojeve uzimale?
Ja, neki dan. Prvo sam uzela svoj broj koji inače nosim, zapravo nosim između M i L dolje.
Odlučila sam uzeti L. Kad su stigle, bile su mi top, odmah sam narucila i xl, za iduću godinu.
L su mi taman, baš onako komotne🙈
Evo stavit ću slikicu, kad smo već bile kod stomaka, a i čisto da vidite po broju..
Što se tiče dužine dolje, baš su dugačke, pa tko je višlji kao ja, ne mora se bojati da će biti kratke.
https://ibb.co/vBN2YRj
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčice, ovo su tajice? Ja gledam neki komplet gornji i donji dio trenerke. Za gornji znam da ce mi L biti ok zbog trbuha i grudi, ali dolje se brinem da ce mi L biti velik i presirok jer ipak nisu tajice nego trenerka
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Malena mozes me upisati za pregled 5.12. Cure stetno danas!
Sandra ja sam narucila i tajice i trenerku, inace nosim L, pa sam i to sve uzela L i dobro mi je. Kad sam pocela kupovat trudnicku robu, sve sam uzimala XL… velika greska, jer mi je i sad u 22+ to sve preveliko. Mislim da au ti trudnicki brojevi u startu komotniji. Jako sam zadovoljnja ovim brendom, bas je peri deri 😂
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Ja sam isto naručila tu marku, ali neke bluze/majice od viskoze za posao, onako kao peplum kroj… bile su po 11-12€, nadam se da će biti ok, ove tajice izgledaju top!
Cijelo vrijeme sam mislila ma moći ću ja bez trudničke odjeće, ali s trbuhom se postojeća roba baš teško prilagodi… hlače stišću, a majice su mi prekratke. A baš sam mislila ne trošit na to!
baby development in progress ~ 14.3.24.
Sandra ja sam narucila i tajice i trenerku, inace nosim L, pa sam i to sve uzela L i dobro mi je. Kad sam pocela kupovat trudnicku robu, sve sam uzimala XL… velika greska, jer mi je i sad u 22+ to sve preveliko. Mislim da au ti trudnicki brojevi u startu komotniji. Jako sam zadovoljnja ovim brendom, bas je peri deri 😂
Ej bila sam ti pisala prosli tjedan, vjerovatno ti je promaknulo, jel mi možeš napisati broj telefona od poliklinike od doktorice Radošević, zovem fiksni koji dam našla na internetu ali se nitko nikad ne javlja….
Puno ti hvala❤️
8/2022 missed ab. 8+4
9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷
Nina_na ja sam 160, isto mala kao ti 🙈 3/4 su mi baš 3/4, inače i meni to sve kraće bude taman dužina, ali ove nisu-zato sam sad uzela normalnu dužinu. Npr. kad ih obujem u čizme tipa one bajkerice izađu mi van pa me to živcira 😵💫 a i ide hladnije vrijeme a ne podnosim kad mi je na noge hladno 😅
Alexica nisam znala to za dude, hvala ti. Svakako bi pokušala dojiti, tako da ću primijeniti savjet. 💖
E bas ti hvala ❤️, inace mi te sve normalne duzine budu predugacke pa mi se onako nabere materijal na gleznjevima 😂
8/2022 missed ab. 8+4
9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷
Super, bas cu naruciti. Ja sam visoka 175 cm, a ti? Vjerojatno cu naruciti L pa sto bude hahahahah. Pod hitno mi trebaju te trudnicke trenerke, sve stare mi postaju neudobne jako
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ej bila sam ti pisala prosli tjedan, vjerovatno ti je promaknulo, jel mi možeš napisati broj telefona od poliklinike od doktorice Radošević, zovem fiksni koji dam našla na internetu ali se nitko nikad ne javlja….
Puno ti hvala❤️
Oprosti nisam vidjela, evo broj od ordinacije-0914978689
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji