![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Posvuduša i ja uzela tetrice i to sve neke šarene sa uzorkom 🙊 sve je tako slatko i ja bi sve pokupovala, a pola toga služi samo estetici 😅 šta ću kad mi je prvo pa sam ko pas pušten s lanca 🤣🤣
Lalllla hvala do neba, evo trčim i ja po bar 2 komada! 😊
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Pozdrav svima! Čestitam na dobrim pregledima i spolovima!
Sto se imena tice, za curu su mi bila na izboru Lorena, Melani i Sofija... Kad bi dobila curu, nebi se mogla odlučiti koje od ta tri jer su mi prelijepa.
Za dečka se nisam puno dvoumila, zvati ce se Mihael.. Moj mali Miho 💙
Što se duda tiče, svaki put do sad bila sam na Nuk dudama i opet ću , odlične su mi i nisu mi smetale za dojenje.
Što se bočica tiče , mi to nismo ni koristili nikad jer sam isključivo dojila do 6mj,pa ih ni sada neću kupovati prije nego tek nakon što rodim ,ako slučajno bude trebala, inače za vodu smo prvo koristili žličicu povremeno i to tek nakon 4mj zbog vrućine, a kasnije nakon 6mj čašu kljunom
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Mene je doktor u prosloj trudnoci pitao nankojem mi boku vise pase, ja sam rekla na desnom. Rekao mi je da je to zato sto je beba tako postavljena ledjima pa mi vise odgovara. Ja sam pitala je li to problem rekao je da ne nego da radim kako mi odgovara. Ja se rostiljam s boka na bok.
Jel vi osjetite jako nisko dole udaranje, mene vecinu vrmena dole po mjehuru ili prema “izlazu” udara, bas me uhvati strah, da ne govorim o svakakvim bolovima i probadanjima. Da mi je prva trudnoca razumjela bih da menje toliko strah, ali vec sam to prosla i mirovanje zbog iste stvari kao i sad i ja iskreno jedva cekam da dodje 3.mj i rodim.
I ja osjećam udarce skroz prema izlazu, onako u sredini, ne s vanjskog dijela trbuha. Doslovno dolje prema izlazu. Nije mi baš ugodno kad to osjetim jer se prepadnem za bebu, kao da osjetim zrak. Srecom nije cesto.
Hvala vam za iskustva sa spavanjem, onda je najbitnije da nam je ugodno u ovoj fazi.
baby development in progress ~ 14.3.24.
Samo da javim, na mini greeny stranici imate carriwell popust 20% . Ja sam si sad narucila 2 para tajica za 56€ sto mislim da se bas isplati pa eto kod zanima. I dostava je besplatna:)
Ej bas sam gledala njihove tajice. Koji si broj uzela? Jesu realni brojevi?
Nikako da se odlucim da li uzeti svoj broj ili ipak jedan veci🤨
8/2022 missed ab. 8+4
9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷
Hej Nina_na ja sam dobila njihove veličina L dužina 3/4. Do sad sam nosila M, i sve trudničke tajice su mi M i pašu mi, ali ove Carriwell mi isto odgovaraju, jedino mi je ona guma preko trbuha malo velika, bit će super kad trbuh još malo naraste. Sad sam uzela jedne veličina M i jedne L ali normalne duge, ne 3/4, pa me baš zanima kakve će mi biti kad dođu.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Cure opusteno sa spavanjem, spavajte kako vam pase. Meni je doktorica objasnila da ce mi ona reci ako slucajno beba slabije napreduje ili nesto pa da lezim izricito na lijevOm boku, inace moze kako god.
Ja sam se cesto ulovila da spavam na ledjima i rekla je da pustim i te babske price dok god je meni dobro. Kaze da bi osjetila slabost da mi stvarno stisce tu venu. Ako bebi nesto ne pase jasno ce dat do znanja da se prebacite drugacije :)
Ja obicno lezim na ledjima pred tv-om, spavam na ledjima ili lijevom boku vise zbog zgaravice jer mi je onda malo lakse nego na desnom boku.
Jedino kad se prebacujem s jedne na drugu stranu mi zna skljocat nesto u ledjima i boli me ona simfiza (pubicna kost) + mislim da kako bebac vec ima malo vise mase da i samo njegovo prebacivanje tezine s boka na bok mi stvara bolove u trbuhu. Jel nekome isto tako da vas boli trbuh kad promijenite bok (vise kao neka tezina u trbuhu, kao da se sve ispremjesti s lijeve na desnu stranu i obrnuto)?
Za dude, one mame koje planiraju dojiti su navodno najbolje avent soothie pa ja planiram te kupiti.
Hej Nina_naja sam dobila njihove veličina L dužina 3/4. Do sad sam nosila M, i sve trudničke tajice su mi M i pašu mi, ali ove Carriwell mi isto odgovaraju, jedino mi je ona guma preko trbuha malo velika, bit će super kad trbuh još malo naraste. Sad sam uzela jedne veličina M i jedne L ali normalne duge, ne 3/4, pa me baš zanima kakve će mi biti kad dođu.
Hvala ti❤️a da te jos pitam za duzinu tih 3/4, jako sam niska, 158 cm, pa mi uvijek normalna duzina bude puno predugacka pa sam si mislila 3/4 uzeti…nisu prekratke te?
8/2022 missed ab. 8+4
9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷
Nina_na ja sam 160, isto mala kao ti 🙈 3/4 su mi baš 3/4, inače i meni to sve kraće bude taman dužina, ali ove nisu-zato sam sad uzela normalnu dužinu. Npr. kad ih obujem u čizme tipa one bajkerice izađu mi van pa me to živcira 😵💫 a i ide hladnije vrijeme a ne podnosim kad mi je na noge hladno 😅
Alexica nisam znala to za dude, hvala ti. Svakako bi pokušala dojiti, tako da ću primijeniti savjet. 💖
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Nina_na ja sam 160, isto mala kao ti 🙈 3/4 su mi baš 3/4, inače i meni to sve kraće bude taman dužina, ali ove nisu-zato sam sad uzela normalnu dužinu. Npr. kad ih obujem u čizme tipa one bajkerice izađu mi van pa me to živcira 😵💫 a i ide hladnije vrijeme a ne podnosim kad mi je na noge hladno 😅
Alexica nisam znala to za dude, hvala ti. Svakako bi pokušala dojiti, tako da ću primijeniti savjet. 💖
Ja imam te tajice, ali normalne duzine, 168 sam visoka i recimo da su mi onako taman duzine (uzela sam odmah L da me nista ne stisce do kraja trudnoce).
Za dudu-
Ako nekog zanima malo vise zasto avent soothie (ili neka slicna oblikom), ima na instagram profilu od untie_mi koja se bavi bas tom tematikom i logoped je https://www.instagram.com/p/Cuq6gsGM449/?igshid=NzBmMjdhZWRiYQ== (vidi i komentare)
a evo i jedna snimka livea o dudama gdje bas objasnjavaju te oblike (od minute 13:20 ako vam se ne gleda sve) https://www.instagram.com/tv/CuEUb8MBRuB/?igshid=NzBmMjdhZWRiYQ==
Ja sam u prvoj trudnoci pripremila i dude i bocice, al na kraju bocicu nikad nismo koristili jer sam dojila 2 godine, a kad je krenuo piti vodicu pio je iz onih čašica bocica (zaboravila sam kako se to zove, kljunasice valjda?🤣)
Sto se dude tice probala sam sve brendove, al doslovno sve, nista nije htio osim neko krace vrijeme, mozda mjesec dana je htio one iz dm-a njihovu marku i nakon mjesec dana nije vise htio ni nju. Tako da on prakticki nije koristio nista od toga😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji